Bursa 2019 Nisan-Mayıs Tüp bebek Yaptıracaklar Buluşma Noktası

Tüp bebek öncesi soğan suyu içmek Faydalımıdır

• Hayır

OY: 0 0,0%
  • Evet soğan kürüyle destekleyerek hamile kaldım

• Hiç gerekli değil

• Ağrı yapıyor ve işe yaramıyor

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .
Telefonda soylediler gelmeyin diye,bu gun asilama olacakti,sayi yikama icin yeterli degil dediler biz de o şokla sormadik,ama gecen ay 65 milyon sperm vardi morfoloji 3 cikmisti hizda problem vardi yuzde 20 ymis
Aslında değerleriniz çokta kötü değil canım. Bizim sayı 6 milyon, iler hız 0, morfoloji 1. Sizin aşılama yapılabilir gibi ama düşüş olduysa bu ay bilemem tabiki.

Aslında değerleriniz çokta kötü değil canım. Bizim sayı 6 milyon, iler hız 0, morfoloji 1. Sizin aşılama yapılabilir gibi ama düşüş olduysa bu ay bilemem tabiki.
Bir suru de kür uyguladi ama olmadi maalesef,ramazandan dolayi herhalde bundada bi hayir vardir canim,daha fazla uzulmeyelim tek istegim bu

ne kadara yaptrıdınız acaba

Merhaba aşılama içim nevin hanımı düşünüyoruz sizce nasıl veya aşılama için kımı önerırsınız bayan

Merhaba aşılama içim nevin hanımı düşünüyoruz sizce nasıl veya aşılama için kımı önerırsınız bayan

Merhaba ben aşılama yaptırmadım hiç eşimin değerleri düşük olduğundan direk tüp bebek denedim pembe mavide ama negatif sonuç aldım. Pembe mavi çok yoğun bi hastane değil ama ben özellikle nevin hanımda yaptırmak istediğim halde nevin hanım beni başka bir bayan doktora aktardı yoğunmuş kendisi. Her gittiğimde farklı bi doktorla karşılaştım hastane politikası böyleymiş, o gün hangi doktor müsaitse o bakıyor tabiki bayan yine, açıkcası bunu bilsem başlamazdım. Tabiki herşey nasip ama insan doktoru belli olsun istiyor. Başka bayan doktor bilmiyorum hiç bundan sonraki tüp bebek denememde erkek olucak doktorum çünkü başarılı bir doktor bulmak gerçekten çok zor.

Kafanı karıştırmak istemem canım açıkcası herşey allahtan ama bu forumda tanıştığım 3 arkadaş aynı dönemde pembe mavide tüp bebek denedik hepimizin negatif ve hepimizin sorunu farklı. Açıkcası güven vermedi hastane bana. Doktorum bayan olsun diye çok diretmiştim ama maalesef boşa giden emeklerim ve param oldu.

Arkadaşlar yazmadan geçmek istemedim 7 yıllık evliyim Sebepsiz interfilite.
2 kere ART tüp bebek Osman beyde denedim olmadı 1 kere acıbadem Şahin beyde denedim olmadı hepsi de blast embriyosu başarı şansı yüksek denilen transferlerdi ama olmadı. Dedik artık bir kerede İstanbul da deneyelim Brüksel tüp bebek merkezinde ve Allahım ol dedi oldu inşallah kucağımıza almayı da nasip eder geçen hafta minik kesemizi gördük heyecan ve endişe kesemiz büyüsün kalp sesimiz duyulsun diye dua ediyoruz. Labarotuar cok cok önemli benim ilkinde 20 ikinci de 12 yumurta toplandı ancak sona ya 2 ya 3 embriyo kalıyordu simdi yaşım daha da büyük ve 12 yumurta toplandı 7 embriyom oldu suan 5 tane dondurulmuşum var cok şükür. Allahımın ol demesi ile kiminin Osman hoca da Şahin hoca da olmuştur ama benim Brüksel Yücel hocam Hüsamettin hocam aracılığı ile Allahımın ol demesi ile oldu imkanı olan Bursa dan çıksın gitsin derim hepimize isteyene nasip etsin kucağımıza almayı

Allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah. Bende açıkcası istanbulu düşünmeye başladım. Fakat çok kararsızım Şahin Zeteroğlunda arkadaşım tek seferde hamile kaldı ordamı denesem diye. Birazda nasip işi sanırım her doktor her hastaya iyi gelmeyebiliyor.

Merhaba inşallah kısa zamanda evlat sahibi oluruz hayırlısıyla. Bende bu süreçlerdeyim, şahin beyle görüştüğümde hemen koşup yaptırasım gelmişti. Sonra biraz araştırınca yoğun bir merkez ve biraz sanki tekdüze gibi geldi tedavileri. Pozitif alan çok var tabi, kesinlikle iyi bir doktor. Bence bayan doktor diye diretmeyin bırsada devam edecekseniz, seçenek az çünkü. Tabii tercih sizin. Dilerim sonu gönlümüzce olur bu süreçlerin hayırlısıyla

Amin inşallah heyecan ile kese kalp diye bekliyoruz Allah nasip eder inşallah. Dediğin gibi her doktor her hastaya iyi gelmiyor Şahin bey ılımlı anlayışlı vs ama bana göre yeterli değil çünkü araştırmacı değil standart paket gibi uyguluyor ortam desen cok kalabalıktı transfer sonrası en alt kata spor salonu gibi bi yer perdeler ile bölünmüş yere 10 kişi dinlenmeye alındık peş peşe hemşirelerde pek güleryüzlü yardımsever değildi herkes iş olsun diye işini yapıyordu ve en önemlisi labarotuar. Bide bizde imsi tekniği kullanıldı ek ücret olmadan Şahin beyde imsi yok başka birşeyden bahsetmişti o da ek ücret ve gerek yok dedi nasip olmadı yani orda bize. Etkilemek istemem iyi olur Allah dan kötü olur kuldan derler ama Brüksel tavsiye ederim. İnşallah en doğru kararı verirsiniz

Imsı pembe mavide bizede uygulandı ek ücret alınmadan. Açıkcası acıbademde transfer sonrası durumu hiç hoş değil, pembe mavide ayrı oda verdiler ve istediğin kadar dinlenebilirsin dediler. Tecrübe edinmiş kişilerden fikir almak karar vermemi kolaylaştırıyor çok teşekkür ederim. Brükseli düşünücem canım

Son düzenleme:
Bileğilerinizden dolayı çok tşkederim Bursa’da bi doktor bulamadım yaaa

Şahin bey erkek sıkıntosında nasıl acaba

İstanbul’da memorıal Semra kahramanı çok önerıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…