Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Kızlar ya kafama bir sey takıldı.başka bir formda okudum doktorlar tedaviye hormon testleriyle ve sımirle başlıyorlarmış.Doktor benden hiç bir şey istemedi.Sizlerden istedi mi? Bir de ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum ilaç bende değişik etkiler yaptı.Aranızda famara kullanan oldu mu?

ben giderken daha önceki tahlil film vs. ne varsa götürdüm.banada hormon testi yapalım filan dememişti.gerek görse yapardı.ama eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa cumartesi gittiğinde sor bence.kafana takılan ne varsa sor.hoca her soruya sabırla cvp veriyor. famara ne ilacı cnm?ben kullanmadım.aşılama tedavisinde iğne kullanmıştım yanlış hatırlamıyorsam...bizde haberdar et yumoşların gelişimnden)))

ben giderken daha önceki tahlil film vs. ne varsa götürdüm.banada hormon testi yapalım filan dememişti.gerek görse yapardı.ama eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa cumartesi gittiğinde sor bence.kafana takılan ne varsa sor.hoca her soruya sabırla cvp veriyor. famara ne ilacı cnm?ben kullanmadım.aşılama tedavisinde iğne kullanmıştım yanlış hatırlamıyorsam...bizde haberdar et yumoşların gelişimnden)))[/QUOTE

canım ben de tam bir yıl önce tahlillerimi götürmüştüm.Bana bir yıl zaman vermişti.Ama bir yıl içinde olmadı. Haklısın galiba gerek görse isterdi.Sizdende istemediyse hoca rutin olarak yapmıyor demek ki.Famara menepozda kullanılan bir ilaçmış.Ama yumoş geliştiriyormuş , rahmide çok güzel kalınlaştırırmış.

ben giderken daha önceki tahlil film vs. ne varsa götürdüm.banada hormon testi yapalım filan dememişti.gerek görse yapardı.ama eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa cumartesi gittiğinde sor bence.kafana takılan ne varsa sor.hoca her soruya sabırla cvp veriyor. famara ne ilacı cnm?ben kullanmadım.aşılama tedavisinde iğne kullanmıştım yanlış hatırlamıyorsam...bizde haberdar et yumoşların gelişimnden)))[/QUOTE

canım ben de tam bir yıl önce tahlillerimi götürmüştüm.Bana bir yıl zaman vermişti.Ama bir yıl içinde olmadı. Haklısın galiba gerek görse isterdi.Sizdende istemediyse hoca rutin olarak yapmıyor demek ki.Famara menepozda kullanılan bir ilaçmış.Ama yumoş geliştiriyormuş , rahmide çok güzel kalınlaştırırmış.

bende femara kullanmıştım ama bende değişik etkiler yapmadı. doktora söyleseydin şikayetlerini.

Kızlar ya kafama bir sey takıldı.başka bir formda okudum doktorlar tedaviye hormon testleriyle ve sımirle başlıyorlarmış.Doktor benden hiç bir şey istemedi.Sizlerden istedi mi? Bir de ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum ilaç bende değişik etkiler yaptı.Aranızda famara kullanan oldu mu?

daha önce yapılan testlerimde hormon testlerim vardı...ama simir testi ilk defa duydum tüp veya aşılama tedavisinde...????...kafan rahat olsun gerek görse isterdi.ama sor tabi aklın kalmasın.
bende çarşamba gidicem saat 5 te.

canım cumartesi 2 günüm kaldı heyecan tavan yapmış durumda sanki zaman geçmiyor dua edin benim içinde inşaallah .

ayy hadi az kalmış Allah sabır versin güzellikler nasip etsin hadi bakalım.habersiz bırakma cumartesi güzel haberlerle inşallahhh...:nazar::nazar::nazar:

slm arkadaşlar
osman hocayla bir buçuk yıl önce tanıştım kendisini çok sevdim ve güvendim tanıdıgım en iyi doktor :) histeroskopi ile perde ameliyatı oldum daha sonra 4 ay klomen ve aşılama tedavisi gördüm ama sonuç alamadım maalesef :( ben polikistikoverliyim başka görünen bir problemim yok eşimde de bir sıkıntı yok osman hocam kendini hazır hissettiğinde tüp bebeğe gel demişti tedavıye ara vereli 1 yıl olacak neredeyse yeniden başlamaya çok korkuyorum çok yıpratıcı bir süreç şuan sizin hikayelerinizi okudum beni ağlatmaya yetti vakit kaybetmek istemiyorum ama bu zamana kadar hep olmazsa tüp bebek yaparız düşüncesiyle ayakta kaldım şimdi tüp bebek de olmazsa yıkılacakmışım gibi geliyor tutundugum dalı kesmek istemiyorum :( tüp bebeği başarılı olan bir arkadaş var içinizde görünce çok sevindim umut oldu bana da :) rabbim hepimizi sevindirsin feraha kavuştursun inşallah
ama ben çok korkuyorum ve desteğinizi bekliyorum........

canım cumartesi 2 günüm kaldı heyecan tavan yapmış durumda sanki zaman geçmiyor dua edin benim içinde inşaallah .

cnm inşllh cumartesi güzel haberlerle gelirsin.mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.devletine,milletine ailesine hayırlı,sağlıklı evlatlar versin .ellerimizi ve kucaklarımızı boş bırakmasın rabbim... aminnn.....

slm arkadaşlar
osman hocayla bir buçuk yıl önce tanıştım kendisini çok sevdim ve güvendim tanıdıgım en iyi doktor :) histeroskopi ile perde ameliyatı oldum daha sonra 4 ay klomen ve aşılama tedavisi gördüm ama sonuç alamadım maalesef :( ben polikistikoverliyim başka görünen bir problemim yok eşimde de bir sıkıntı yok osman hocam kendini hazır hissettiğinde tüp bebeğe gel demişti tedavıye ara vereli 1 yıl olacak neredeyse yeniden başlamaya çok korkuyorum çok yıpratıcı bir süreç şuan sizin hikayelerinizi okudum beni ağlatmaya yetti vakit kaybetmek istemiyorum ama bu zamana kadar hep olmazsa tüp bebek yaparız düşüncesiyle ayakta kaldım şimdi tüp bebek de olmazsa yıkılacakmışım gibi geliyor tutundugum dalı kesmek istemiyorum :( tüp bebeği başarılı olan bir arkadaş var içinizde görünce çok sevindim umut oldu bana da :) rabbim hepimizi sevindirsin feraha kavuştursun inşallah

slm cnm hoşgeldin aramıza.osman hoca işini çok iyi yapan ve gerçekten güvenilebilecek bir doktor bencede.bende polikistik overliyim.eşimde sorun yok.şuan dinlenme aşamasındayım ve nisan sonu dondurulmuş taransferine gitmeyi düşünüyorum nasip olursa.bence sende zaman kaybetme.tüp bebek tedavisinde en şanslı olanlar polikistikover hastaları demişt hoca.çok yumurta olduğu için.benim 18 yumurta oluşmuştu.ayrıca korkacak bişi yok.evet yıpratıcı biraz ama sonuçlarını düşün.bebeğine kucağına alacağın günleri....ayrıca kısa protokolda 15 gün kadar sürüyor tedavi.sanada kısa protokol uygulanır büyük ihtimal.rabbim şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşllh....

slm arkadaşlar

sadece sen korkmuyorsun sehrinaz burda hep birlikte korkuyoruz ama bi o kadarda umutluyuz...evet sende zor aşamalardan geçmişsin ama burda olan herkez aynı yollardan geçmiş durumda senin psikolojini ne kadar ii anlıyorum tahmin bile edemezsin.ama halimize hamdolsun ya yumurtalarımız olmasaydı ya da spermler olmasaydı kısacası çocuk yapmak için hiçbir ihtimalimiz olmasaydı durumumuz için ümitsiz olucaktık.

ama bizim umudumuz var şükürler olsun...Rabbim başka dertler kederler vermesin...sağlıklı ve sıhhatliyiz şükür evet manevi olarak yıpranıyoruz ama sonunda mis kokulu sıpalaramıza kavuşucaz inşallahhhhhh...hadi ne duruyorsun bir an evvel başlayın....:)))...

birde tüp bebek için uğraşan çiftler eninde sonunda evlat sahibi olur demişti bir doktor...inşallahhh kısa sürerde hepimiz evlat sahibi oluruz...tüp kardeşliği partisi yaparız ufaklıklara....:))))))))

cnm inşllh cumartesi güzel haberlerle gelirsin.mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.devletine,milletine ailesine hayırlı,sağlıklı evlatlar versin .ellerimizi ve kucaklarımızı boş bırakmasın rabbim... aminnn.....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........

bende femara kullanmıştım ama bende değişik etkiler yapmadı. doktora söyleseydin şikayetlerini.

canım test gününü senin sabırsızlıkla bekliyorum bir kez daha pozitif haberi almak istiyorum.Sizlerin pozitif olunca bize de umut oluyor.Doktoruda aramak istemedim yarın randevum var.Mide bulantısı ve kabızlık yaptı.Birde iştahım açıldı.Sanki hiç yumurtam yok gibi.Sen hangi aşama da famara kullandın ? Kaç yumoş oluşmuştu?

kızlar elhamdülillah hamileyim. sonucum 117 çıkmış. Rabbim inşaallah kucağımıza almayıda nasip eder.Darısı bütün isteyenlere olsun inşaallah. Rabbim bütün isteyenlerede bizede hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşaallah amin.

canım test gününü senin sabırsızlıkla bekliyorum bir kez daha pozitif haberi almak istiyorum.Sizlerin pozitif olunca bize de umut oluyor.Doktoruda aramak istemedim yarın randevum var.Mide bulantısı ve kabızlık yaptı.Birde iştahım açıldı.Sanki hiç yumurtam yok gibi.Sen hangi aşama da famara kullandın ? Kaç yumoş oluşmuştu?

canım ben femarayı aşılamada kullanmıştım.

kızlar elhamdülillah hamileyim. sonucum 117 çıkmış. Rabbim inşaallah kucağımıza almayıda nasip eder.Darısı bütün isteyenlere olsun inşaallah. Rabbim bütün isteyenlerede bizede hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşaallah amin.

Canım hayırlı olsun darısı kucagına almana olsun.Ben de bu gun doktora gittim tek bir tane yumurtam varmış, üzüldüm.Salı aşılama için randevum var.

Mesajlarinizi okumak bana moral oldu. 34 yasindayim ve 5 yillik evliyim, son 1,5 senedir bebek icin ugrasiyoruz. Sonuc alamayinca dr gittik ve sorunun esimden kaynakli oldugunu ogrendik(sperm sayisi 2 milyon, hareketli sperm hic yok ve morfoloji 0) haftaya tup bebek icin osman hoca ile gorusecegiz. İcimde cook kucuk de olsa umut var, allah hepimizin yardimcisi olsun :(

Canım hayırlı olsun darısı kucagına almana olsun.Ben de bu gun doktora gittim tek bir tane yumurtam varmış, üzüldüm.Salı aşılama için randevum var.

canım hiç moralini bozma her zaman olucak inşaallah de her daim umutlu ol.Allahü tealanın izniyle olucak inşaallah.

harikaa misman!hayırlı olsun Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallaahhhh....çok sevindimmm...:)...aminn darısı başımıza......:))))......kaçıncı denemeydi misman?......:nazar::nazar::nazar: :64: :64: :64:

Mesajlarinizi okumak bana moral oldu. 34 yasindayim ve 5 yillik evliyim, son 1,5 senedir bebek icin ugrasiyoruz. Sonuc alamayinca dr gittik ve sorunun esimden kaynakli oldugunu ogrendik(sperm sayisi 2 milyon, hareketli sperm hic yok ve morfoloji 0) haftaya tup bebek icin osman hoca ile gorusecegiz. İcimde cook kucuk de olsa umut var, allah hepimizin yardimcisi olsun :(

hayırlısı hakkınızda olin...hoşgeldin aramıza..:)...Allahtan ümit kesilmez hiç belli olmaz yeter ki Rabbim ol desin...

ayyy cnmm yaaa hadi gözün aydın maşallah diyelim nazar değmesin.:nazar::nazar::nazar:inan çok sevindim.sırf seni merak ettiğim için girdim.çok şükür güzel haberi aldık.rabbbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin inşllh.bizlerde dua etmeyi unutma cnm.yeni umudumuz sensin artık.gelişmelerden bizleri haberdar et taze hamişimiz....:49:

cnm hiç üzülme.rabbim verecek oldumu tek yumurtaylada verir.yeterki o ol desin.aşılama olmazsa tüp bebek denersin.umudunu kaybetme sakın.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ,emeklerimizi boşa çıkarmasın inşllh....

Kızlar iyi dilekleriniz içim sağ olun.Beni üzen ben pco hastasıyım.Diğer aşılamalarımda 3-4 olgun yumoş olurdu.Şimdi bir yumoş görünce şaşırdım.Ama inancım tam elhamdulah bir gün bebişlerimizi bizlerde kucağımıza alıcaz.

Back
X