- Konu Sahibi umutdoluyuz
ben de yarın inşallah aşılama için ilaçlara başlıcam.Osman hoca önce bir defa aşılama denemek istedi.sonra tüpe geçeriz dedi.Yumurtalıklarım aşırı pco olmuştu.İnşallah hepimizin güzel bebişleri olur :)
hadi bakalım hayırlısı hakkınızda inşallah aşılama ile tutarda tüp tedavisine gerek kalmaz...
seni çok iyi anlıyorum arkadaşım,insan hem maddi hem manevi yıpranıyor.tedavi sırasında aldığımız hormonlar vücudun bütün dengesini bozuyor...inşllh embriyolar sağlıklı bi şekilde çözünürler ve sımsıkı annlerine tutunurlar.inşllh ikiz ikiz bebeklerin olur.....cuma gecesi bugün bol bol dua edelimde bebişlerimiz biran önce gelsin hayırlısıyla....aminn...
aminnn aminnn inşallahhhh....
evet cnm transfer 28inde oldu osman hoca 12sinde test günümüz dedi o yuzden bekliycem bakalım ben 3 gün dinlendim işe başladım günlük hayata devam hatta bazen unutuyorum hızlı hızlı hareket ederken aklıma gelıyor adet olucakmışım gibi ağrılarım var gögüslerim zaten ilaçları kullandığımdan beri ağrıyor bakalım sonuç işallah iyi olur
hamilelik belirtileri arasında adet ağrılarıda olabiliyor...:)))...ayın 12 sini bende beklicektim ama kısmet olmadı.şimdi senin güzel haberlerini bekliyorum inşallah...