- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #2.521
demezmi en son transferde cam gibi embriyo lafını kullandı 1. kalite çok düzgün dedi neden tutmuyor anlayamıyorum dedi :) 6 embriyodan fire vermedi dedi
seninkiler nasıl
sevin tabi iyi kalitede maşallah tutmamasının tekbir sebebi var zamanının gelmemesi takdiri ilahiAy aynıı yaaahepsi 1.kalite çok iyi dedi bende sevinmelimiyim anlamadım bu tutmayınca hocaya göre tutmaması için bir sorun yok gibi...
sevin tabi iyi kalitede maşallah tutmamasının tekbir sebebi var zamanının gelmemesi takdiri ilahi
sabırla duayla isteyeceğiz inşallah rabbim nasip edecek
evet canım biz elimizden geleni yapıp allaha tevekkül edeceğizAynen öyle.. Eşimde öyle diyor biz ne yapsak boşuna vakti zamanı gelince gelicek.. hakkımızda hayırlısı
Cok teşekkür ederim iyi dileklerin ıcınbundan fazla yükselmezse dış gebelik denilmez iğneye gerek kalmaz inşallah
Evet canım hala devam ediyor dün akşam osman hocayı aradım normal dedi, oluyor mu kimyasal gebelik sonrası böyle dedim evet dedi biraz rahatladım. Bu ay adetim ile Histereskopi için arayacaktim ancak bu kan lekelenmeleri bitmek bilmedi.adetin normal döngüye döndüğünde ara dedi.canım hala devam ediyor mu lekeler?
Ooo hadi hayırlısı olsun bakalım canım :) kaç dondurulmuş vardı kaç tane koyacak birsey dedi miKızlarr ben histeroskopi mi oldumm.. Çizikler atıldı artık donmuş bebişimi bekliyorum :) Tabi önce regl olmam lazım
Canım bana 2 ay ara vermek gerekiyor dedi. Bir ay sonraki adetin de ara histereskopi yapalım sonraki ay transfer dedi. Histereskopi için 1000 tl dediKızlar birde size sormak istediğim bişey var
Negatif sonrası hoca dondurulmusu hemen mi yapıyor yoksa belli bir sure bekliyor mu.
Birde histeroskopiyi herkese mi yapıyor ve ne Kadara yapıyor
Benim de iki tane dondurulmusum var ama hıc gücüm yok su an.
Rabbim inşallah hepimize ve bu yolda imtihan olan herkese ol desin ki olsun artık.cok zor cok yıpratıcı zamanlar Allah'ım bizlere güç versin
Kızlar birde size sormak istediğim bişey var
Negatif sonrası hoca dondurulmusu hemen mi yapıyor yoksa belli bir sure bekliyor mu.
Birde histeroskopiyi herkese mi yapıyor ve ne Kadara yapıyor
Benim de iki tane dondurulmusum var ama hıc gücüm yok su an.
Rabbim inşallah hepimize ve bu yolda imtihan olan herkese ol desin ki olsun artık.cok zor cok yıpratıcı zamanlar Allah'ım bizlere güç versin
Evet canım hala devam ediyor dün akşam osman hocayı aradım normal dedi, oluyor mu kimyasal gebelik sonrası böyle dedim evet dedi biraz rahatladım. Bu ay adetim ile Histereskopi için arayacaktim ancak bu kan lekelenmeleri bitmek bilmedi.adetin normal döngüye döndüğünde ara dedi.
Ooo hadi hayırlısı olsun bakalım canım :) kaç dondurulmuş vardı kaç tane koyacak birsey dedi mi
2 koyarNeyse canım bu arada kafa dinlersin biraz sürekli bu konuyu düşünmek yoruyor insanı..
Kaç tane koyacak hiç konuşmadık. Dört tane bebişim var beni bekleyen
ikişer ikişer donduruluyor embriyorlarvalla bana da öyle geliyor
ikişer ikişer donduruluyor embriyorlar
sende iyiki varsın elimden geldiğince inşallah hamile kaldığın günleride görürüzhımm onu bilmiyordum bak o zaman kesin 2 . Yaa ERSU canım iyi ki varsınn ne zaman sorum olsa sen yanıtladın
sende iyiki varsın elimden geldiğince inşallah hamile kaldığın günleride görürüz
Ooo sende bebis cokmus maşallah :)Neyse canım bu arada kafa dinlersin biraz sürekli bu konuyu düşünmek yoruyor insanı..
Kaç tane koyacak hiç konuşmadık. Dört tane bebişim var beni bekleyen
Canım yaşım 30 ve bir Negatifimiz var osman hoca ile ve 2 dondurulmusum var bana da ikisini birden mi koyar acaba ? Bir fikrin var miikişer ikişer donduruluyor embriyorlar
bence evet bana ilkinde tek koydu ikincisinde 2 koydu 3. sünde 3 koyduCanım yaşım 30 ve bir Negatifimiz var osman hoca ile ve 2 dondurulmusum var bana da ikisini birden mi koyar acaba ? Bir fikrin var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?