Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

demezmi en son transferde cam gibi embriyo lafını kullandı 1. kalite çok düzgün dedi neden tutmuyor anlayamıyorum dedi :) 6 embriyodan fire vermedi dedi

seninkiler nasıl

Ay aynıı yaaa hepsi 1.kalite çok iyi dedi bende sevinmelimiyim anlamadım bu tutmayınca hocaya göre tutmaması için bir sorun yok gibi...

Ay aynıı yaaa hepsi 1.kalite çok iyi dedi bende sevinmelimiyim anlamadım bu tutmayınca hocaya göre tutmaması için bir sorun yok gibi...
sevin tabi iyi kalitede maşallah tutmamasının tekbir sebebi var zamanının gelmemesi takdiri ilahi

sabırla duayla isteyeceğiz inşallah rabbim nasip edecek

sevin tabi iyi kalitede maşallah tutmamasının tekbir sebebi var zamanının gelmemesi takdiri ilahi

sabırla duayla isteyeceğiz inşallah rabbim nasip edecek

Aynen öyle.. Eşimde öyle diyor biz ne yapsak boşuna vakti zamanı gelince gelicek.. hakkımızda hayırlısı

bundan fazla yükselmezse dış gebelik denilmez iğneye gerek kalmaz inşallah
Cok teşekkür ederim iyi dileklerin ıcın
8.gun 35,74
10.gun 62,15
12.gun 63,06
14.gun 62,06
burdan sonra 16.gun 98
18.gun 186 oldu değerim.hoca kesin dıs gebelik dedi dun aksam aradığımda Yarin gel igne yapalım dedi.aksamda kanama başladı ve Ağrı ama öyle böyle bi Ağrı değil ölüyorum sandım sabaha kadar sürdü.sabah hocaya gittim kanama başladığı ıcın iğneyi yapmadi büyük ihtimalle bu kanamayla atarsın dedi.pazartesi testi tekrarlayacağım düşmezse yada yine artarsa öyle igne olacak.birde bugün o ağrılardan sonra resmen bi Parça düştü.umarim atlatmisimdir

Kızlar birde size sormak istediğim bişey var
Negatif sonrası hoca dondurulmusu hemen mi yapıyor yoksa belli bir sure bekliyor mu.
Birde histeroskopiyi herkese mi yapıyor ve ne Kadara yapıyor
Benim de iki tane dondurulmusum var ama hıc gücüm yok su an.
Rabbim inşallah hepimize ve bu yolda imtihan olan herkese ol desin ki olsun artık.cok zor cok yıpratıcı zamanlar Allah'ım bizlere güç versin

canım hala devam ediyor mu lekeler?
Evet canım hala devam ediyor dün akşam osman hocayı aradım normal dedi, oluyor mu kimyasal gebelik sonrası böyle dedim evet dedi biraz rahatladım. Bu ay adetim ile Histereskopi için arayacaktim ancak bu kan lekelenmeleri bitmek bilmedi.adetin normal döngüye döndüğünde ara dedi.

Canım bana 2 ay ara vermek gerekiyor dedi. Bir ay sonraki adetin de ara histereskopi yapalım sonraki ay transfer dedi. Histereskopi için 1000 tl dedi

canım hoca genelde histerokopi yapıyor sanırım.. Ama yine de onunla konuşursan daha iyi olur tabi.. histerokopi için 2. adet bitiminde arıyorsun o sana gün söylüyor. Ondan sonraki regli ile de (eğer bir sorun yoksa) dondurulmuş için ilaçlara başlıyorsun. Yani negatiften sonra nerdeyse 2,5 - 3 ay geçmiş oluyor. Bu arada insan biraz o stresten uzaklaşıyor tabi.. Allah hepimize sabır versin yapacak bişey yok bir şekilde toparlanıp devam etmeliyiz..

Neyse canım bu arada kafa dinlersin biraz sürekli bu konuyu düşünmek yoruyor insanı..

Ooo hadi hayırlısı olsun bakalım canım :) kaç dondurulmuş vardı kaç tane koyacak birsey dedi mi

Kaç tane koyacak hiç konuşmadık. Dört tane bebişim var beni bekleyen

Canım yaşım 30 ve bir Negatifimiz var osman hoca ile ve 2 dondurulmusum var bana da ikisini birden mi koyar acaba ? Bir fikrin var mi
bence evet bana ilkinde tek koydu ikincisinde 2 koydu 3. sünde 3 koydu

ben iki istiyorum deyince söylemişti ikişer ikişer donduruyoruz eğer çözülmede problem olmazsa birini koyup birini çöpe atmam ikisinide koyarım demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…