- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #2.501
anlayabiliyorum canım seni insanın her aşamasında heyecanı daha da artıyor dahda da umutlanıyor bu sefer olur belki diye, inşallah canım güzel sonuçlar alırsın peşinden geliyorum :)[/QUOTE]yok canım 20 gün sürmedi ama nerdeyse 15 gün geldii... Benim yaklaştı artık adet olunca arıcam hocayı.. Bu sefer daha bir heyecanlıyımm
anlayabiliyorum canım seni insanın her aşamasında heyecanı daha da artıyor dahda da umutlanıyor bu sefer olur belki diye, inşallah canım güzel sonuçlar alırsın peşinden geliyorum :)
çok üzülüyorum böyle haberler alıncaKızlar bu ay bizde ilk tüp denememizi yaptık.4 Mayıs'ta 5.gün embriyosu transfer edildi.hersey iyi gidiyordu Dayanamayıp 8.gun test Yaptım pozıtıf ,10.gun tekrarladım değer katlandı cok mutlu oldum ama 12.gun test yaptığımda büyük bi hayal kırıklığı....iki gun önceki sonuçla aynıydı.14.gun Yaptım yine ayni 1 sayı düşmüş .hoca bebek tutunamadan Düşüyor ilaçları bırak dedi
Yaşadığım soka mi kaybettiğim bir haftalık Mutluluğa mi yanayim bilmiyorum.moralım cok bozukk
çok üzülüyorum böyle haberler alıncainsan tam oldu diye sevinirken daha beter dibe giriyor. Allah sabır versin canım inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı bir gebelik yaşarsın ve kucağına alırsın.
benimde 12.gün 56 çıktı. 14.gün 0Âmin canım TSK ederim.hala muallakta anlam veremiyorum değer yükselmiyor da düşmüyor da.ılacları bırakalı 3 gun bitti kanama da yok.dıs gebelikten korkuyorum ins birde onunla imtihan etmez rabbım
Canım yine de ihmal etme.belkı kullandığımız ılaclardandır.bır ton hormon alıyoruz kolay değilbenimde 12.gün 56 çıktı. 14.gün 0
benimde aksine durmadan geliyor kanamam hala21 nisan bu yana lekelenme şeklinde arada birkaç gün temizledim 3 -4 gün sonra yine başladı anlamadım hiç bu durum neden ama inan doktor yüzü görmek istemiyorum bir süre o yüzden hiç peşine bile düşmüyorum bu kanamaların elbet bitecek bir gün.
ılacla ilgili bi fikrim yok ama Osman hocaya güven derim.gereksız bişey yapmıyor cunkuarkadaşlar merhaba, ben ağustos ayında evlendim aslında 2 ay da korundum fakat genel kontrol için doktora gittiğimde fsh hormonu çok yüksek çıktı ve yumurta sayımda çok az olduğundan hemen tüp bebek tedavisi önerildi. Şubat ayında ilk denemeyi Şahin Zeteroğlunda yaptık. Ancak maalesef olumsuz sonuçlandı. Şimdi ise Osman Beyde başlamak için gittim ancak lucrin 3 aylık geçici menopoz iğnesi önerdi. hiç duymamıştım. böyle birşeyi Osman bey çok içime sindi söyledikleri de mantıklı geldi. Bugün o iğneyi vurdurdum ağustos ayında da tedaviye başlayacağız inş. İğneyle ilgili bilgizi olan varmı işe yarıyormu sormak istedim.
bundan fazla yükselmezse dış gebelik denilmez iğneye gerek kalmaz inşallah8.gun 35,74
10.gun 62,15
12.gun 63,06
14.gun 62,06
Hala bi umut düzelse diyorum ama malesef
Kullanılan iğneyi araştırdım kemoterapi ıcın kullanılıyormuş.ıns iğneyle düşer cok korkuyorum.bastan olumsuz olsa bu kadar üzülmezdım.kullandıgımız bu ilaçlar nasıl zarar veriyor vücudumuza düşünemiyorum bile.
Cok Cetın bi imtihandan geçiyoruz hepimiz Allah yardım etsin bıze
benimde 12.gün 56 çıktı. 14.gün 0
benimde aksine durmadan geliyor kanamam hala21 nisan bu yana lekelenme şeklinde arada birkaç gün temizledim 3 -4 gün sonra yine başladı anlamadım hiç bu durum neden ama inan doktor yüzü görmek istemiyorum bir süre o yüzden hiç peşine bile düşmüyorum bu kanamaların elbet bitecek bir gün.
canım histeroskopide bişeyler çıktımıKızlarr ben histeroskopi mi oldumm.. Çizikler atıldı artık donmuş bebişimi bekliyorum :) Tabi önce regl olmam lazım
canım histeroskopide bişeyler çıktımı
valla banada histeroskopi yapıldığında sorularla bunaltmıştım adamı tek tek sordum perde varmı miyom varmı yapışıklık varmı o varmı bu varmı diye yok sadece çizik attım dediydi :)yok tatlım Allah a şükür hiçbirşey çıkmadı sadece çizik attım dedi hoca.. Ayy maşallah 14.haftaya girmişinn ne güzell tehlikeli günler geçmiş artık şükür.. Allahım bize de nasip etsin inşallah..
valla banada histeroskopi yapıldığında sorularla bunaltmıştım adamı tek tek sordum perde varmı miyom varmı yapışıklık varmı o varmı bu varmı diye yok sadece çizik attım dediydi :)
çok şükür allaha iyiyiz maşallah bugün dr. erkeğe benzetti sağlığıda iyi şükür allaha
en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin rabbim
demezmi en son transferde cam gibi embriyo lafını kullandı 1. kalite çok düzgün dedi neden tutmuyor anlayamıyorum dedi :) 6 embriyodan fire vermedi dedioooo süper cinsiyet zamanı da geldi tabiibir dahakine kesinleşir.. Histeroskopiyi de olunca rahatladım sanki umudum biraz daha arttı bu sefer olacak inşallah hayırlısıyla Canım senin embriyoların kalitesiyle ilgili bir şey söylemişlermiydii? daha önce sordum mu hatırlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?