Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Yardima ihtiyacm var :/ acibademde 1 soranuste 2 denemelerm negatif iki gun once soncmu aldm :'( smdide osman develioglnumu dememelym yoksa istanbulami gtmelym blmiyorm yedi yildr yaslandm resmen sizce gitmelmym osman develiogluna

Yardima ihtiyacm var :/ acibademde 1 soranuste 2 denemelerm negatif iki gun once soncmu aldm :'( smdide osman develioglnumu dememelym yoksa istanbulami gtmelym blmiyorm yedi yildr yaslandm resmen sizce gitmelmym osman develiogluna
Cnm üzülme inş olur bende özer kutlu şahin bey birde osman bey arasinda kaldim kafayi yiycem senin neden acibadem olumsuz pldu

Cnm üzülme inş olur bende özer kutlu şahin bey birde osman bey arasinda kaldim kafayi yiycem senin neden acibadem olumsuz pldu
Sbepsiz infrrtlt bzm. Hersey iyiydi embryolarda iyiydi ama tutmadi sahin bey cokkk ilgili mukemmel bi dr o kdr hastaneye gttm oyle bi de gormedim. Ama tutmaynca vesilem burda deil die baska drda deniyim dedm.

Merhaba canım...bende 2 aşılama 1 î Acıbadem de ve 1 tüp bebek denemesinden sonra o da Acıbadem de bu işin esimle bursada olmayacağına karar verdik...zaten Acıbadem tüp bebek bizim için tam bi hayal kırıklığıydı zaten...detayları konuşmak bile istemiyorum...şimdi İstanbul bahceciye başladıkk...Erbil Yağmur doktorumuz...şimdilik iyi gidiyor...yöntemleri biraz farklı...buraya yazmam ne kadar etik bilmiyorum...tesadüfen gezinirken gördum ve giriş yaptım...şimdiden kusura bakmayın arkadaşlar...tabiki de nasip işi Rabbimin takdiri...ama kararımız bu yönde oldu...her şeyin hayırlısı olsun...

Canim merhaba acibademi bilemiyorum fakat Soranus olaya ço ticari bakiyor diye düşünüyorum osman hocaya gelince asla vaat vermiyor deniycez ve gorucez diyor evet biraz sinirli ve agresif gibi görünebilir ama çokyyoğun ve ince eleyip sik doluyor ve hhhhher hstayi bizzat kendisi takip ediyor o kadar da olsun artik o da insan rabbimin izni osman hocanin da vesileolmasi ile çok sukur hamileyim inşallah Rabbim kucgima almayi da nasip eder zira daha önce kotu günlerggeçirdim ve iinşallahRabbim hicbirimizin kucagini bos borakmaz

merhaba senin başına gelenler aynen benimde başıma geldi sen şimdi başka dr gittinmi kaç yaşındasın

merhaba senin başına gelenler aynen benimde başıma geldi sen şimdi başka dr gittinmi kaç yaşındasın
30 yaşındayım canım osman hoca ewet iyi bi doktor olabilir ama ben memnun kalamadım maalesef hele hele bana asla anne olamazsın demesi hâlâ kulaklarimda çınlıyor...zaten çok sinirli benim gibi hassas bi yapıya sahipsen hiç önermem canım ben şimdi uludağ üniversinde Gurkan Uncu da tedavi görüyorum eğer İstanbul a gitme şansın varsa hiç buralarda vakit kaybetme hemen git derim Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Istanbulda hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz?

Istanbulda hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz?
Erbil bey var alanında çok iyi diye duydum araştırdım alışagelmiş tedavilerinde dışında farklı tedaviler uyguluyormus çok gebe kalan var erbil beyle onun dışında bu alanda uzman çok doktor var İstanbul da tercih edebileceğiniz Aret Kamar Halit Firat Erden mustafa Acet vs vs hepsini yıllardır takip ediyorum ve arastiriyorum iyi doktorlar ama benim gitme şansım yok İstanbul a maalesef eğer olsaydı bursada hiç vakit kaybetmezdim bana gore bursada yumurta rezervi az olan kişilere uygun tedavi yöntemini bilen doktor yok ya bi tane üreme immünoloji si bile yok düşünün Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Erbil beyden bahsetmişsiniz özel merkezdemi kendisi bide soy ismini yazarmisiniz rica etsem.bende osman hocanın hastasiydim sonuç olumsuz oldu tekrar denemek istiyorum allah nasip ederse inşallah

Bencede haklisinz insalah kendilignden hamile kalirim eger olmazsa bi sene icinde tek isim istanbul aret kamara gitmek arastrmalarm sonucu bu drda karar kldm. Sansmz bol olsn. Hepimiz cennet kokulularimizla uyuruz birgun insallah

Erbil beyden bahsetmişsiniz özel merkezdemi kendisi bide soy ismini yazarmisiniz rica etsem.bende osman hocanın hastasiydim sonuç olumsuz oldu tekrar denemek istiyorum allah nasip ederse inşallah
İstanbul bahçeci grup fulya tüp bebek merkezi canım Dr.ERBİL YAGMUR nette numaraları mevcut varsa imkânınız Deneyin derim Rabbim cabalarimizi boşa çıkarmasin inşaAllah

Bencede haklisinz insalah kendilignden hamile kalirim eger olmazsa bi sene icinde tek isim istanbul aret kamara gitmek arastrmalarm sonucu bu drda karar kldm. Sansmz bol olsn. Hepimiz cennet kokulularimizla uyuruz birgun insallah
Aret bey de alanında çok iyi diye duydum doğru seçim keşke gidebilsem bende inşaAllah bunlara gerek kalmadan normal yolla hamile kalırsınız ALLAH kimsenin kucağını boş birakmasin

Aret bey de alanında çok iyi diye duydum doğru seçim keşke gidebilsem bende inşaAllah bunlara gerek kalmadan normal yolla hamile kalırsınız ALLAH kimsenin kucağını boş birakmasin
Merhaba
Bende aret beyin olduğu merkeze gidiyorum . Doktorum emre karatekelioglu.siz nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama Mudanya dan ulaşımı çok kolay. Rabbim Kucaklarimizi boş birakmasin.

Merhaba
Bende aret beyin olduğu merkeze gidiyorum . Doktorum emre karatekelioglu.siz nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama Mudanya dan ulaşımı çok kolay. Rabbim Kucaklarimizi boş birakmasin.
Bursa yıldırım da oturuyorum ama ben çalışıyorum o yüzden gidemiyorum İstanbul a hadi izin aldım diyelim o sureci nasıl gecircem tek bi tanıdığım yok İstanbul da bu sebeplerden dolayı gidemem

Merhaba
Bende 2009 yılında gebeliğimde sorun olduğunu öğrendiğimde Yalçın Kimya'ya yönlendirilmiştim ama malesef hiç memnun kalmadım o konuşmaları hala kulaklarımda çınlar
Sonra Gürkan Uncuya gittim ama çok geç kalmıştım elinden geleni yaptı Gürkan hoca malesef bebeğim erken doğumla 2 gün yaşadı
2.gebeliğimde yine Gürkan hocayla devam ettim ve oğlumu sağlıcakla kucağıma aldım
Riskli gebelik geçiriyorum
Kendisi bana çok destek oldu konuşmaları pisikolojik olarak beni çok rahatlattı

Size yazmamın sebebi Gürkan hoca böyle moral vererek her şeyin iyi olacağını söyleyerek çok destek oluyor ve bu tedavide çok işe yarıyor ve olumlu sonuçlanıyor
İnşallah sizde evladınızı kucağınıza alırsınız

Bursa yıldırım da oturuyorum ama ben çalışıyorum o yüzden gidemiyorum İstanbul a hadi izin aldım diyelim o sureci nasıl gecircem tek bi tanıdığım yok İstanbul da bu sebeplerden dolayı gidemem
Sabah ilk feribotla gidiyordum öğlen mudanyada oluyordum.ilk tedavimde bende çalışıyordum. Benimde yok tanıdığım. Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah

Ne güzel kavuşmuşsunuz yavrunuza Rabbim bizlerede nasip eder inşaAllah 1 aşılama ve 3 tüp bebek denemesinden sonra maddi olarak biraz sıkıntıya girdim uludağ üniversitesinde başladım şuan Gurkan hocanin çok hastası olduğu için pek yuzyuze gorusme imkânım olmuyor maalesef ama olurda hamile kalırsam sonuna kadar hocayla devam etmek istiyorum bende ALLAH in izniyle daha önce gitmedigime çok pismanim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…