- 11 Ağustos 2015
- 15
- 0
- 1
- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #2.621
ilk aşilamam canim.daha önce klomen ve çatlatma iğnesi oldu 3 kere.20 aydir olmuyo bizim ne bileyim yoruldum galiba o yüzden karamsarim.merhaba cnm neden umudun yok daha önce denemen oldumu...
Ben daha 2 gün önce aşilama yaptirdim Osman Hocaya canim 350 muayene,1150 de aşilama ücreti ödedim.benim klomenle oldu aşilamam bide çatlatma ignesi ödedim.Selam kızlar
Bende Osman beye gitmeyi düşünüyorum aşılama ücreti ne kadar? Bir de cinsiyet belirlenebiliniyormu aşılamada bilgisi olan var mı Yada bu şekilde yaptıran?
Ben daha 2 gün önce aşilama yaptirdim Osman Hocaya canim 350 muayene,1150 de aşilama ücreti ödedim.benim klomenle oldu aşilamam bide çatlatma ignesi ödedim.
Evet canim fiyat biraz yüksek ama prof.olunca artiyi fiyatlar işte.ben ilkdefa duydum cinsiTşk ederim cnm çok Muş ya muayene Ücreti
Aşılama ok anlarım kolay Yöntem değil de.
Yanlış anlamayın ben kızım olsun diye çaba içindeyim cinsiyet seçimi aşılama ile oluyo diye duydum size sordular mı
Evet canim yüksek fiyatlar ama profösör olunca artiyo fiyat doğal olarak.Tşk ederim cnm çok Muş ya muayene Ücreti
Aşılama ok anlarım kolay Yöntem değil de.
Yanlış anlamayın ben kızım olsun diye çaba içindeyim cinsiyet seçimi aşılama ile oluyo diye duydum size sordular mı
Evet canim fiyat biraz yüksek ama prof.olunca artiyi fiyatlar işte.ben ilkdefa duydum cinsi
Evet canim yüksek fiyatlar ama profösör olunca artiyo fiyat doğal olarak.
Cinsiyet olayini ilk defa senden duydum
canim sakin beni yanliş anlama ama bak bizler normal yollarla evlat sahibi olamadigimiz icin bu yollarda maddi manevi ne acilar yaşiyoruz.2 tane evladin varmiş ne güzel.dua et rabbime kiz evlat icin eger hayirliysa o verir sana zaten.ya aslında Türkiye'de yasak cinsiyet seçmek. Dini Açıdan bi mahsuru olmadığını düşünüyorum.tabikide Rabbimin işine karışılmaz. Pgd Yöntemi'yle Kıbrıs'ta bunu yapıyorlar. Yani embriyo transferi sırasında çocuğun cinsiyetini seçebiliyorsun. 10 gün kadar konaklaman gerek ve maliyeti 7500 euro gibi bir mevla
Şimdi bende. Acaba tüp bebek merkezleri aşılama yaparken cinsiyet seçilebilinşyormu sorusuna kapıldım. Yani embriyo transferi en son işlem.
Ben zaten normal yolla hamile kalmış bi insan büyük oğlum 9 diğeri 7 Yaşında. Belki çoğunuz Saçma gelecek ama kızım olsun çok istiyorum.sırf bu Yüzden tedavi ile olursa kızım olsun isterim. Erkeğin tabikide kızı erkeği olmaz ama Aması oluyo işteof Allah'ım sen af et
Arkadaşim bende art de ilk aşilamami yaptirdim 2 gün önce.labaratuari hakkinda detayli bilgiyr sahip degilim ama Osman Hocanin başarisi Bursada hatta diger illerdede duyulmus sehir disindandaçok hastalari var.Kocaelindenimdiyosun istanbul daha yakin degilmi sana.istanbul bu kinuda daha basarili diye biliyorum benİyi günler arkadaşlar ben yeni üye oldum... Kocaeli üniversitesinde 3 başarısız tüp bebek denemem oldu En sonunda labaratuarlarının yetersiz olduğunu itiraf ettiler.Bursa ART de labaratuar şartları nasıl bilgi verebilirmisiniz ???
Bursada akrabamız tüp bebek tedavisi görüyordu doktor Gürkan UNCU ydu yumurta toplamayı ve transferi ART de yapıyormuş onun için sormuştumArkadaşim bende art de ilk aşilamami yaptirdim 2 gün önce.labaratuari hakkinda detayli bilgiyr sahip degilim ama Osman Hocanin başarisi Bursada hatta diger illerdede duyulmus sehir disindandaçok hastalari var.Kocaelindenimdiyosun istanbul daha yakin degilmi sana.istanbul bu kinuda daha basarili diye biliyorum ben
Evet cnm Gürkan Hoca ve Osman Hoca birlikte açmis art yi diye duymuştum bende.Osman Devioğlu nun alaninda çok iyi olduğu biliniyo canim.Hakkinda hayirlisi olsun Rabbim bu yolda hepimkzin yardimcisi olsunBursada akrabamız tüp bebek tedavisi görüyordu doktor Gürkan UNCU ydu yumurta toplamayı ve transferi ART de yapıyormuş onun için sormuştum
Amin canım.. Labaratuarı teferruatlı mıdır. IMSİ varmı mesela embriyoya biyopsi yapabiliyorlar mıEvet cnm Gürkan Hoca ve Osman Hoca birlikte açmis art yi diye duymuştum bende.Osman Devioğlu nun alaninda çok iyi olduğu biliniyo canim.Hakkinda hayirlisi olsun Rabbim bu yolda hepimkzin yardimcisi olsun
Canim ben daha ilk defa aşilama yaptirdim,tüp bebekle ilgili bilgim yok ama en sagliklisi telefonla arayip sorman bence.Amin canım.. Labaratuarı teferruatlı mıdır. IMSİ varmı mesela embriyoya biyopsi yapabiliyorlar mı
Canim ben daha ilk defa aşilama yaptirdim,tüp bebekle ilgili bilgim yok ama en sagliklisi telefonla arayip sorman bence.
Mikrochip i biraz açıklarmışsınızMrb istanbulda bülent traş' ı bi araştırın bence mikrochip yöntemiyle sperm seçiyorlarmış ımsıdan daha iyi bursa da bildiğim kadarıyla bu yöntem yok istanbulun imkanları daha iyi bursada deneyip sonuç alamayanlar isyanbula gidiyor
Mikrochip i biraz açıklarmışsınız
Teşekkür ederim. Peki birde acıbademin kadıköy de hastanesi varmış ordada varmı acaba birde ücret konusunda bilginiz varmıDnası en düzgün spermler seçiliyor ve embriyolar daha kaliteli oluyormuş tutma ihtimali de artıyormuş doktorun kendi sitesinde ayrıntılı yazıyor bende tv den izlemiştim
Teşekkür ederim. Peki birde acıbademin kadıköy de hastanesi varmış ordada varmı acaba birde ücret konusunda bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?