Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Canım ben Osman Hocaya gittiğimde 1 yıl önce 88 kğ olmuştum.Bende pco biriyim.İki aşılama yaptırmıştım. Bana bir sürü hoca laf söylemişti.70 kğ olmadan işlem yapmam sana demişti. Bana bebekle seni sağlıklı göndermek benim amacım demişti.Kilo verirsem bir yıl içinde %80 hamile kalırsın demişti.Ama olmadı. Şimdi 75 kg boyum 1.75 . Diaforminle çok güzel kilo verdim. Yazın 73 e kadar indim. İlacını zorda olsa kullan ve yürüyüş yap. ilac iştahi kapatıyor.Bende de sende ki etkileri yapmıştı ama sabret.Şimdi yeniden Osman hoca ya gitmeye başladım.Ama kilo konusunda hala konuşuyor.Aşılama yapıyorum yarın.

Sen ne güzel kilo vermissin cnm tüpden önce ben de vermeyi düşünüyorum. 3.asilaman mı? gecen sene ben de 3 kez yaptirdim bir keresinde 6 yumurtam vardi osman bey bile bu ücüz olur kesin demisti ama olmayinca olmuyor iste :( inşallah senin hayırlı haberlerini duyarız Allah yardımcın olsun

merhaba cnm hoşgeldin :)
muayene ücreti 200 dü en son artmadıysa tabi yeni giden arkadaşlar daha iyi bilir polip için bir şey diyemem ama ben perde için histeroskopi yaptırdığımda 1000 tl almıştı... Osman bey okadar iyi bir doktor ki insan parayı hiç düşünemiyor zaten :) şimdiden geçmiş olsun tatlım...

tşk ederim cnm cvp verdiğin için :16: bide kiloyla ilgili sormuşsun ya benim tüp bebek tedavisi değildi ama 68,5 la hamile kaldım bir kilo dahi almıcaksın demişti :1: bir hastam 100 kg ile hamile kaldı 101 le doğurdu bu zor değil demişti daha neler demişti neler :1:

ben en son 300 tl verdim yaz sonuydu değişti mi bilmem ama değişmemiştir sanırım.hist. oldum ama bende sadece çizik atıldı başka sorunum yoktu oda 500 tl...ama seninki daha fazla olur muhtemelen.Allah yardımcınız olsun...ne güzel bir evladın olmuş Allah bağışlasın...moralin niye sıfır bak biz evlat sahibi olmak için ne acılar çekiyoruz....

hamilelikte kilo genel olarak etkili zaten...ben öle bir sorun yaşamadım ama tedavi sırasında 2 kilo aldım hatta daha fazla vücudum su topluyor sanırım şiştim...bol bol yürüyüş yap bol su iç hamur işleri,ekmek,pirinç,makarna uzak dur yesende çok çok az ye...ben daha önce 9 kilo kadar vermiştim dikkat ederek...mideye gelince benimde midemde sorun var mide koruyucu içiyorum ilaçları kullanırken birde yatarken gaviskon advance içip yatıyorum...Allah hepimize kolaylıklar versin...

Allah yar ve yardımcınız olsun canatann hayırlısı hakkınızda....

tşk ederim cnm cvbın için sizin topikte benim moralim sıfır demem hata olmuş kusura bakmayın :( ama hemen acıklayayım şimdi polip öyle bir dert ki ağrı sızı yok ok ama her daim ara kanama var,ilişki sırasında ve sonrasında artan bir kanama buda bebek düşünülünce sorun teşkil ediyo hamile kalma olasılığı düşük hamile kalınsa bile düşük yapma ihtimali var ve tekrar eden bir durum daha önce alınmıştı yine oluştu işte böyle :ssz:
Allah hepimizin yardımcısı olsun :49:

arkadaşım merhaba..
Biz de aralıkta tüp bebek tedavisine başladık sonucu negatifti. suan histeroskopiyi bekliyoruz. Sanırım biz de nisan sonu gibi dondurulmuş embryolarla devam edeceğiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba cnm.aynı ayda tüp bebek yapılmış ikimizinde.bende nisan gibi dondurulmuş embriyo transferi düşünüyorum allah nasip ederse.bakarsın aynı anda hamiş oluruz:)senin yaş kaç?kaç embriyo koydurmayı düşünüyorsun?....bende ekim ayında histeroskopi ile polip operasyonu geçirdim.çok basit bir işlem.hatta bende anestezi korkusu olduğu için bayılmadan yaptırdım.hemşireler falan şaşırdı.ama ona rahmen çak acı hissetmedim...rahimi iyi görebilmek için basınçlı su veriyor.sadece onun baskısını hissettim.ultrasondan yapılan işlemleri izledim.polipin kesilmesi filan..orada sinir olmadığı için kesilirken filan canın yanmıyor.opudan daha kolay...inşllh burdan hep beraber hayırlı haberleri veririz.....

arkadaşlar merhaba öncelikle Rabbim isteyen herkesin kucağına sağlıcakla bir bebiş nasip etsin :16:
ben 30 yaşındayım bundan 4,5 yıl önce 2 doktor 1 histereskopi,defalarca muayene sonuçta maddi manevi hüsranla osman hocaya gittim sorunum rahim içinde polipti hocam sağ olsun histereskopi yaptı ve masadan kalktığımın 5.günü normal yollarla hamile kaldım.ne zaman arasam yardımcı oldu hatta şehir dışındaydım almam gereken ilaçları kullanma şeklini herşeyi anlattı eşimde bende çok memnun ayrıldık şimdi 3,5 yaşında bir oğlum var sorunuma gelince sanırım polip tekrarladı(ki hoca tekrarlar demişti :( )
hocanın son muayene ücreti ve polip operasyon fiyatı hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim moralim sıfır aynı şeyleri tekrar yaşamak üzücü mayıs gbide 2.bebişi düşünüyoduk 7 kg vermem lazım zira hocanın en nefret ettiği şey kilo :1:

aminnn cnm inşllh hepimize sağlıklı bebekler versin rabbim....ben ekim ayında polip operasyonu için 1000 tl ödemiştim.muayene ücreti 300 tl. en son aralıkta gitmiştim.değiştiyse onu bilmiyorum.yeterki sorun polip olsun.20 dk lık işlem.sonrasında tedavisiz hamile kalabilmen çok güzel.inşllh buda ilk bebeğin gibi hemen arkasından gelir....evet hoca kiloya çok karşı.bende diaforminle kilo verdim.tabi spor ve ekmeği azalttım...inşllh en kısa zamnda bebişine kavuşursun....

aminnn cnm inşllh hepimize sağlıklı bebekler versin rabbim....ben ekim ayında polip operasyonu için 1000 tl ödemiştim.muayene ücreti 300 tl. en son aralıkta gitmiştim.değiştiyse onu bilmiyorum.yeterki sorun polip olsun.20 dk lık işlem.sonrasında tedavisiz hamile kalabilmen çok güzel.inşllh buda ilk bebeğin gibi hemen arkasından gelir....evet hoca kiloya çok karşı.bende diaforminle kilo verdim.tabi spor ve ekmeği azalttım...inşllh en kısa zamnda bebişine kavuşursun....

bu diaforminde nedir cnm ya ikidir duyuyorum :44:
Rabbim herkesin gönlüne göre versin :16:

bu diaforminde nedir cnm ya ikidir duyuyorum :44:
Rabbim herkesin gönlüne göre versin :16:

diaformin vücuttaki insülin direncini düşürmek için kullanılan bir ilaç.aynı zamanda zayıflamak isteyenlerede veriyorlarmış.pco lu olanlarda kullanıyor.yumurta gelişimini sağlamak için.anlayacağın çok amaçlı kullanılıyor.ama kilo verme aşamasında ben çok faydasını gördüm.iştahını kapatıyor ve tokluk hissi veriyor.doktoruna danışarak kullanabilirsin.zaten önemli bir yan etkisi yok.sadece ilk başlarda biraz bağırsakların bozuluyor.sonra normale dönüyor...

slm kızlar.topik pek sessiz ,gelen giden yok sanırım...yeni haberler yokmu?bu arada CANATAN aşılaman oldumu cnm?inşllh sorunsuz bir şekilde geçmiştir.hayırlı haberlerini alırız inşllh bu ay...

Sen ne güzel kilo vermissin cnm tüpden önce ben de vermeyi düşünüyorum. 3.asilaman mı? gecen sene ben de 3 kez yaptirdim bir keresinde 6 yumurtam vardi osman bey bile bu ücüz olur kesin demisti ama olmayinca olmuyor iste :( inşallah senin hayırlı haberlerini duyarız Allah yardımcın olsun

Benimde canım üçüncü aşılamam az önce oldu yeni eve geldim.Bende geçen yıl Osman hoca ya gitmeden önce iki aşılama yapmıştım.Çok yumurtam olmuştu. Şimdi tek yumurtam var. İnsallah olacak.

slm kızlar.topik pek sessiz ,gelen giden yok sanırım...yeni haberler yokmu?bu arada CANATAN aşılaman oldumu cnm?inşllh sorunsuz bir şekilde geçmiştir.hayırlı haberlerini alırız inşllh bu ay...

Yeni aşılamam bitti.Üç gündür evde yoktum.Hoca iki defa aşılama yaptı.Gün sayacagız artık hayırlısıyla

İbrahim saraçoğlunun kürü canatann şöle idi sabah 1 bardak öğlenden sonra bir bardak diye fakat ben bir kere sabah 11 gibi 12 olmadan içiyorum..içtiğim bardak büyük boy 500 ml yakın alıyor...boyutuna göre orta boysa 3 tane nar ayıklayıp sıkıyorum...İbrahim saraçoğlu kalınlaşma sorunu yüzünden hamile kalamayan bayanlara rahim kalınlaşmasına ve daha bir çok faydasını söylüyor 15 ila 20 gün yapılacak...ama ben bunu geç öğrendim geçen perşembe başladım 5 gün oldu çarşamba kontrolüm var bakalım rahim kalınlığı ne olucak 7
gün içmiş olucam...[/QUOTE]

Canım rahim kalınlıgının ne kadar olması gerekli.Benim aşılama da 8.1 olmuş.

Benimde canım üçüncü aşılamam az önce oldu yeni eve geldim.Bende geçen yıl Osman hoca ya gitmeden önce iki aşılama yapmıştım.Çok yumurtam olmuştu. Şimdi tek yumurtam var. İnsallah olacak.

Cok gecmis olsun canim Allah güzel haber almayi nasip etsin:) nasil gecti peki zor muydu?

Cok gecmis olsun canim Allah güzel haber almayi nasip etsin:) nasil gecti peki zor muydu?

Önce ki aşılamalarıma göre çok kolay geçti.Hoca iki defa aşılama yaptı.İlk aşılamada sperm sayısı az olmuş üzüldüm biraz ama bu günkü aşılamada o da iyiydi. Hayırlısıyla on dört gün sonra test yaptıracagız.

Canım rahim kalınlıgının ne kadar olması gerekli.Benim aşılama da 8.1 olmuş.

8 ve üstü olursa yemede yanında yat tüp bebektede yani progesteron hormonuna başlamak için vede transfer içinde tabi..

çarşamba 6.4 olmuş pazar gene kontrol var inşallah olur...

Önce ki aşılamalarıma göre çok kolay geçti.Hoca iki defa aşılama yaptı.İlk aşılamada sperm sayısı az olmuş üzüldüm biraz ama bu günkü aşılamada o da iyiydi. Hayırlısıyla on dört gün sonra test yaptıracagız.

hayırlı olsun inşallah evladına kavuşursun tez vakitte...

misman dan haber var mı 2. testi yapıcaktı...?

Yeni aşılamam bitti.Üç gündür evde yoktum.Hoca iki defa aşılama yaptı.Gün sayacagız artık hayırlısıyla

canım çok sevindim hadi hayırlısı inşaallah rabbim sağlıkla sıhhatle evladına kavuştursun inşaallah. ben transferden sonra 7 gün şunları okudum istersen sende oku canım.
TRANSFERDEN SONRA 7 GÜN GÜNDE 3 VAKİTTE OKUNACAK.( örneğin sabah öğle ikindi)
1 kere Fatiha suresi
1 kere Elif-lam-mim
1 kere Ali-İmran suresi 16.ayet
1 kere Ali-İmran suresi 26.ayet
1 kere Ali-İmran suresi 154.ayet
1 kere Enbiya suresi 89.ayet
1 kere Fetih suresi 29.ayet
1 kere Cin suresi ilk 4 ayet
1 kere Tekasur suresi
1 kere İhlas suresi
1 kere Felak suresi
1 kere Nas suresi okunacak.

canım çok sevindim hadi hayırlısı inşaallah rabbim sağlıkla sıhhatle evladına kavuştursun inşaallah. ben transferden sonra 7 gün şunları okudum istersen sende oku canım.
TRANSFERDEN SONRA 7 GÜN GÜNDE 3 VAKİTTE OKUNACAK.( örneğin sabah öğle ikindi)
1 kere Fatiha suresi
1 kere Elif-lam-mim
1 kere Ali-İmran suresi 16.ayet
1 kere Ali-İmran suresi 26.ayet
1 kere Ali-İmran suresi 154.ayet
1 kere Enbiya suresi 89.ayet
1 kere Fetih suresi 29.ayet
1 kere Cin suresi ilk 4 ayet
1 kere Tekasur suresi
1 kere İhlas suresi
1 kere Felak suresi
1 kere Nas suresi okunacak.

Canım hepimiz için hayırlısı olur insallah. Duaları bende okuyacagım.Senin testin ne oldu? Hamilelik nasıl gidiyor? Anlatta biraz heveslenim.

8 ve üstü olursa yemede yanında yat tüp bebektede yani progesteron hormonuna başlamak için vede transfer içinde tabi..

Yaklaşmışsın 8 iyiyse 6.4 de ona yakın bir deger, olmaması için bir neden yok. Ben şimdiye kadar rahim kalınlığının önemli oldugunu hiç bilmiyordum. Hocamız bana sürekli rahim kalınlıgını söyleyince dikkatımı çekti.Ne kadar cahilmişim. Diğer aşılmalarımda rahim kalınlıgım çok azdı. (Bunu ultrason görüntüsünden anladım.)Belki de olmamasının nedeni oydu. Embriyonun tutunmasını rahim kalınlığı etkiler mi?Bu arada hoca bana progesteron vermedi.

Canım hepimiz için hayırlısı olur insallah. Duaları bende okuyacagım.Senin testin ne oldu? Hamilelik nasıl gidiyor? Anlatta biraz heveslenim.
canım 2. testim çok şükür iyi bugünde muayene var 6 tı da sanırım keseyi görücez inşaallah.Her seferinde çok heyecanlanıyorum canım ya dua ediyorum rabbim inşaallah tamamına erdirir.

Yaklaşmışsın 8 iyiyse 6.4 de ona yakın bir deger, olmaması için bir neden yok. Ben şimdiye kadar rahim kalınlığının önemli oldugunu hiç bilmiyordum. Hocamız bana sürekli rahim kalınlıgını söyleyince dikkatımı çekti.Ne kadar cahilmişim. Diğer aşılmalarımda rahim kalınlıgım çok azdı. (Bunu ultrason görüntüsünden anladım.)Belki de olmamasının nedeni oydu. Embriyonun tutunmasını rahim kalınlığı etkiler mi?Bu arada hoca bana progesteron vermedi.

vallahi canatann cahillik değil işin içine girmeden bilemiyorsun bende iş başa düşünce öğrendim yoksa kalınlık filan nerden bilicem...
insan işin içinde olunca ister istemez bilgileniyorsun...rahim kalınlığı önemli tabi tutunması için...progestoren tüp bebek için veriyorlar...sen şimdi inşallah aşılama ile yumurtan dölleneceği için vücudun doğal olarak kendi üretecek...bizim ki öle değil mesela yumurta döllendiği an itibari ile prog. hormonu salgılamaya başlıyor vücud...ee bizim yumişler dışarda dölleniyor ve beşinci gün embriyosu yani blast oluyor.o beş günlük hormonu önceden alman gerekiyor o yüzden 5 gün kullanıp ondan sonra transfer oluyor ve kullanmaya devam ediyorsun sonrasındada...pazar belli olucak merakla bekliyorum...:))

canım 2. testim çok şükür iyi bugünde muayene var 6 tı da sanırım keseyi görücez inşaallah.Her seferinde çok heyecanlanıyorum canım ya dua ediyorum rabbim inşaallah tamamına erdirir.

bende merak ediyordum seni ohh hadi bakalım hayırlısı ile Allah tamamına erdirsin....:)

vallahi canatann cahillik değil işin içine girmeden bilemiyorsun bende iş başa düşünce öğrendim yoksa kalınlık filan nerden bilicem...
insan işin içinde olunca ister istemez bilgileniyorsun...rahim kalınlığı önemli tabi tutunması için...progestoren tüp bebek için veriyorlar...sen şimdi inşallah aşılama ile yumurtan dölleneceği için vücudun doğal olarak kendi üretecek...bizim ki öle değil mesela yumurta döllendiği an itibari ile prog. hormonu salgılamaya başlıyor vücud...ee bizim yumişler dışarda dölleniyor ve beşinci gün embriyosu yani blast oluyor.o beş günlük hormonu önceden alman gerekiyor o yüzden 5 gün kullanıp ondan sonra transfer oluyor ve kullanmaya devam ediyorsun sonrasındada...pazar belli olucak merakla bekliyorum...:))

bende merak ediyordum seni ohh hadi bakalım hayırlısı ile Allah tamamına erdirsin....:)

amin inşaallah canım allah razı olsun. inşaallah hayırlısıyla rabbim sizlerede nasip etsin tez vakitte rabbim bekletmesin amin.

Back
X