Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

vallahi canatann cahillik değil işin içine girmeden bilemiyorsun bende iş başa düşünce öğrendim yoksa kalınlık filan nerden bilicem...
insan işin içinde olunca ister istemez bilgileniyorsun...rahim kalınlığı önemli tabi tutunması için...progestoren tüp bebek için veriyorlar...sen şimdi inşallah aşılama ile yumurtan dölleneceği için vücudun doğal olarak kendi üretecek...bizim ki öle değil mesela yumurta döllendiği an itibari ile prog. hormonu salgılamaya başlıyor vücud...ee bizim yumişler dışarda dölleniyor ve beşinci gün embriyosu yani blast oluyor.o beş günlük hormonu önceden alman gerekiyor o yüzden 5 gün kullanıp ondan sonra transfer oluyor ve kullanmaya devam ediyorsun sonrasındada...pazar belli olucak merakla bekliyorum...:))

Bende senin tedavini merakla bekliyorum.İnsallah hayırlısı ile olacak bebişlerimiz.Bizi gelişmelerden haberdar et ...

Önce ki aşılamalarıma göre çok kolay geçti.Hoca iki defa aşılama yaptı.İlk aşılamada sperm sayısı az olmuş üzüldüm biraz ama bu günkü aşılamada o da iyiydi. Hayırlısıyla on dört gün sonra test yaptıracagız.

Hayırlı olsun canım, inşallah pozitifi görürsün. Aşılamayı ne kadara yaptırdınız? ilaçların ne kadar tuttu, öğrenebilirmiyim. Birde muayene ücretide ödedin mi?

Hayırlı olsun canım, inşallah pozitifi görürsün. Aşılamayı ne kadara yaptırdınız? ilaçların ne kadar tuttu, öğrenebilirmiyim. Birde muayene ücretide ödedin mi?

Canım ben geçen yıl hocayla görüşmüştüm. Bu yıl cepten aradım adet olunca haber vermemi söyledi.Adetin ilk günü aradım,adetin üçüncü günü çagırdı. Muayene etti ve aşılamaya karar verdik, bana famara verdi(ilaci kendisi verdi.ilac 139tl )300 TL muayene ücreti ödedim.İlaci bir hafta kullandım yeniden gittim iki defa farklı günlerde muayene oldum ücret almadılar.Ovitralle kendim aldım. Aşılama ücreti 1000tl ödedim. Hoca iki defa aşılma yaptı.Birincisi ovitralden 18 saat sonra yaptı.Yumurtam çatlamak üzereydi.Ertesi gün çatlama gerçekleşmişti.Tam 24 saat sonra ikinci aşılamayı yaptı.Toplamda canım 1 muayene ve aşılama parası ödedim .İlaçlarla beraber 1370 tl tuttu. Çok fazla muayene oldum bir defa para aldılar. Herşey çok güzel geçti.Verdiğim paraya hiç acımıyorum, olmasa bile gereken herşey yapıldı.İlk aşılaman mı? Dışarıda bundan çok ödemiştim ben.
.

Canım ben geçen yıl hocayla görüşmüştüm. Bu yıl cepten aradım adet olunca haber vermemi söyledi.Adetin ilk günü aradım,adetin üçüncü günü çagırdı. Muayene etti ve aşılamaya karar verdik, bana famara verdi(ilaci kendisi verdi.ilac 139tl )300 TL muayene ücreti ödedim.İlaci bir hafta kullandım yeniden gittim iki defa farklı günlerde muayene oldum ücret almadılar.Ovitralle kendim aldım. Aşılama ücreti 1000tl ödedim. Hoca iki defa aşılma yaptı.Birincisi ovitralden 18 saat sonra yaptı.Yumurtam çatlamak üzereydi.Ertesi gün çatlama gerçekleşmişti.Tam 24 saat sonra ikinci aşılamayı yaptı.Toplamda canım 1 muayene ve aşılama parası ödedim .İlaçlarla beraber 1370 tl tuttu. Çok fazla muayene oldum bir defa para aldılar. Herşey çok güzel geçti.Verdiğim paraya hiç acımıyorum, olmasa bile gereken herşey yapıldı.İlk aşılaman mı? Dışarıda bundan çok ödemiştim ben.
.

Aynı anda 2 kere aşılamayı ilk kez duydum, inşallah pozitfi görürsün canım. Fiyat olarak çok uçuk paralar değil.Osman hoca öngörüşme yapmadığı için, öncesinde Acıbademe gittim. Ya orayı yada Osman hocaya gitmeyi düşünmüştüm. Şahin hoca bana tüp bebek dedi, aşılama tutmaz dedi.,eşim şuanda doktora gitmeyede, tedaviyede karşı, eğerki gönlü olursa, birde Osman Hocaya mı gitsek diye düşündüm. Çok sağol canım ya, bilgi verdiğin iyi oldu. Aklımda birde burası var. Eşim bir daha Acıbademe yollamayabilir beni çünkü..Hayırlısı bakalım. Gelişmelerden haberdar et oldumu..

merhaba cnm.aynı ayda tüp bebek yapılmış ikimizinde.bende nisan gibi dondurulmuş embriyo transferi düşünüyorum allah nasip ederse.bakarsın aynı anda hamiş oluruz:)senin yaş kaç?kaç embriyo koydurmayı düşünüyorsun?....bende ekim ayında histeroskopi ile polip operasyonu geçirdim.çok basit bir işlem.hatta bende anestezi korkusu olduğu için bayılmadan yaptırdım.hemşireler falan şaşırdı.ama ona rahmen çak acı hissetmedim...rahimi iyi görebilmek için basınçlı su veriyor.sadece onun baskısını hissettim.ultrasondan yapılan işlemleri izledim.polipin kesilmesi filan..orada sinir olmadığı için kesilirken filan canın yanmıyor.opudan daha kolay...inşllh burdan hep beraber hayırlı haberleri veririz.....

benim yas 29.
5 tane embryo donduruldu, yasa gereği 1 tane konulacak canım.

histeroskopi yapıldı bişey çıkmadı, çizikler attım dedi, tiroyid tahlili yaptı o da iyiy cıktı nasip işte. her şey ıyı ama olmadı ılk denemede.

nisan 25 gibi transfer yapılacakmış.

selam kızlar bende osman hocanın hastasıyım tüp bebek edavisi oldum şimdi bekleme süresindeyiz hoca biraz sinirli geldi bana sizlerin fikri nedir..hele akşamları 8 den sonra aradığımızda çok sert konuşuyor..bilmiyorum ben hassas bir dönemde olduğum içinmi yoksa sizlerede öylemi davranıyor..yorumlarınızı yazarsanız sevinirim...ama işinde gerçekten çok başarılı bir doktor...

selam kızlar bende osman hocanın hastasıyım tüp bebek edavisi oldum şimdi bekleme süresindeyiz hoca biraz sinirli geldi bana sizlerin fikri nedir..hele akşamları 8 den sonra aradığımızda çok sert konuşuyor..bilmiyorum ben hassas bir dönemde olduğum içinmi yoksa sizlerede öylemi davranıyor..yorumlarınızı yazarsanız sevinirim...ama işinde gerçekten çok başarılı bir doktor...

öle hemen cevap bulamayabilirsin çok kalabalık değiliz çünkü...:))

hoşgeldin hayırlısı olsun hakkınızda...beklemek evet en zor kısmı bencede bende kısmet olursa cumartesi transfer olucak...sen kaçıncı bekleme günündesin?kaçıncı denemen?sorun neydi?...

osman hocam evet akşamları sinirli değilde sert diyelim..aynen bende akşam bir iki zılgıt yediğim olmuştur...:)))...bir sürü sorunlarla uğraşıyor akşamada yorgun oluyor olabilir...gerçi gün içindede sert tavırlıdır öle olmasa işin içinden çıkamaz diye düşünüyorum ben çünkü herşeyle kendi ilgileniyor...espri bile yapsa ciddi yapıyor....:)))....ama genel olarak işinde de çok iyidir bende seviyorum osman hocayı...

Bende senin tedavini merakla bekliyorum.İnsallah hayırlısı ile olacak bebişlerimiz.Bizi gelişmelerden haberdar et ...

pazar günü kontrolüm vardı rahim kalınlığı 8.1 olmuş şükür.bugün prog. başladım estrofeme devam edicem.kısmetse cumartesi transfer olucak dualarınızı eksik etmeyin lütfen...

kızlar sizlerde estrofem hapını transferden sonra kullanmaya devam ettiniz mi???????

pazar günü kontrolüm vardı rahim kalınlığı 8.1 olmuş şükür.bugün prog. başladım estrofeme devam edicem.kısmetse cumartesi transfer olucak dualarınızı eksik etmeyin lütfen...

kızlar sizlerde estrofem hapını transferden sonra kullanmaya devam ettiniz mi???????

Canım dualarım seninle.Bak rahim kalınlığında çok iyi çıkmış.Hayırlısıyla olacak inşallah:)

Osman hoca çok yogundur, bana da arada sert davranır.Kilolu olanları hiç sevmez. Ben ilk gittiğimde çok üzülmüştüm ama baktım söyledikleri zaman için de gerçekleşti devam etmeye karar verdim. Bende aşılama günü bekliyorum. Osman hocanın çok başarılı oldugunu düşünüyorum.

gözün aydın canım bende seni merak ediyordum hadi hayırlısı olsun inşaallah. hoca bana kalp atışını duyana kadar estrofemi kullanmaya devam ediceğimi söyledi.

arkadaşlar çoktandır giremiyordum topiğe katılım coğalmış cok sevindim.hamile arkadaşları tebrik ediyorum Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin tedavisi süren arkadaşlarında Rabbim yardımcısı olsun hayırlı sonuçlar alın inşallah.ben 5. denemeye başlamaya cesaret edemiyorum ama güzel haberleride alıncada çok umutlanıyorum inşallah bigün bende hamileyim diyebilirim

selam hoşgeldin hayırlı olsun inşaallah sağlıkla tutunur bebeğin.doktorumuz evet biraz sinirli ama çok başarılı buda onun sinirini görmemezliğe geliyoruz.dr ona muhalefet etmemize çok kızıyor yani ben ne dersem onu yapın gerisine karışmayın diyor ama işte biz sabredemiyoruz.herşeye rağmen allah bin kere razı olsun doktordan işi hiç kolay değil belki de yumuşak yüzlü olsa bize dediklerini yaptıramaz .nasıl olsa bişey demez deyip geçiştiririz bu seferde başarısız olur buda hocanın hiç dayanamadığı bir durum.

arkadaşlar çoktandır giremiyordum topiğe katılım coğalmış cok sevindim.hamile arkadaşları tebrik ediyorum Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin tedavisi süren arkadaşlarında Rabbim yardımcısı olsun hayırlı sonuçlar alın inşallah.ben 5. denemeye başlamaya cesaret edemiyorum ama güzel haberleride alıncada çok umutlanıyorum inşallah bigün bende hamileyim diyebilirim

teşekkür ederiz canım sağolasın.amin inşaallah.cesaret edemiyorum deme içini çürütme böyle inşaallah olucak de ve başla tedavine inşaallah da olucak asla umutsuz olma.

sağolun arkadaşlar cevap verdiğiniz için evet çok haklısısnız bende doktorumuzun çok iyi olduğunu düşünüyorum sert ama napalım her güzelin bir kusuru vardır :))
bizim sorunumuz sperm azlığı tahlil günümüzü bekliyoruz ikinci denemem inşallah bu sefer olur diye yatıp kalkıp dua ediyorum...sizlerden hamile olan varmı??mutlu haberleri bekliyoruz :)))

Canım dualarım seninle.Bak rahim kalınlığında çok iyi çıkmış.Hayırlısıyla olacak inşallah:)

gözün aydın canım bende seni merak ediyordum hadi hayırlısı olsun inşaallah. hoca bana kalp atışını duyana kadar estrofemi kullanmaya devam ediceğimi söyledi.

amin kızlar teşekkürler inşallahh...

Kızlar ya ben iki gündür kötü oluyorum.Kasıklarım da kasılmalar var. Karnım şişti sanki beş aylık hamileyim.En kötüsü de kilo alıyom. Vücudum şiş gibi. İlk defa başıma böyle şeyler geliyor. Sizlerde olmuşmuydu hiç bu gibi yakınmalar? Neler yapabilirim? Hoca ilaç almamı yasaklamıştı.Hocayı hemen aramak da istemiyorum.

Kızlar ya ben iki gündür kötü oluyorum.Kasıklarım da kasılmalar var. Karnım şişti sanki beş aylık hamileyim.En kötüsü de kilo alıyom. Vücudum şiş gibi. İlk defa başıma böyle şeyler geliyor. Sizlerde olmuşmuydu hiç bu gibi yakınmalar? Neler yapabilirim? Hoca ilaç almamı yasaklamıştı.Hocayı hemen aramak da istemiyorum.

canım kasıklarında bıçak saplanır gibi oluyorsa hamilelik belirtisi olabilir.kaç gün oldu senin aşılama olduğu.

canım kasıklarında bıçak saplanır gibi oluyorsa hamilelik belirtisi olabilir.kaç gün oldu senin aşılama olduğu.

Canım altı yedi gün oldu ya hamilelik belirtisi için erken.test günüm haftaya perşembe.Rahmim şiş gibi sanki geriliyor.Galiba rahmim fazla kalınlaştı.Bu aralarda çok yoğunum dinlenemiyorum.

Back
X