- Konu Sahibi umutdoluyuz
- #2.821
malesef canım yine olmadıCanım hayirli olsun öncelikle sonucundur nedir bziide haberdar et.bende 2.tup bebek tedavisi icin bu gün muayenedeydim hocada estrofeme basladik bu defa guzel sonuclanir inslh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef canım yine olmadıCanım hayirli olsun öncelikle sonucundur nedir bziide haberdar et.bende 2.tup bebek tedavisi icin bu gün muayenedeydim hocada estrofeme basladik bu defa guzel sonuclanir inslh
Canim benim çok üzüldüm Rabbim sabir versin.herşeyde iyiymiş halbuki.sorun neydi canim sizde?malesef canım yine olmadıinşallah senin olur
Bende çok üzüldüm canım ama hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elden. Sperm sayısı düşüklüğü idi sorun bende herhangi bir sorun görülmedi ama buna rağmen olmadı bizde neden olmadığını anlayamadık.şimdi istanbulda araştırma yapıyorum memorial hastanesine gitmeyi düşünüyoruz en azından onların laboratuarları daha geniş kapsamlı ve emriyolog sayısı çok fazla şansımızı bir de orada denemek istiyoruz. Ama umarım sen güzel haberler verirsinCanim benim çok üzüldüm Rabbim sabir versin.herşeyde iyiymiş halbuki.sorun neydi canim sizde?
Hayirlisi böyleymiş demekten başka çaremiz yok canim.benimde Osman Hocada 2 negatif aşilamam,1 negatif tüp bebeğim var bu 2.dondurulmuş tarnsferi olucak.bizdede hiç bir sorun yok,sebepsiz infertiliteyiz zaten ama 3 yildir hic hamile kalamadim.Bende çok üzüldüm canım ama hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elden. Sperm sayısı düşüklüğü idi sorun bende herhangi bir sorun görülmedi ama buna rağmen olmadı bizde neden olmadığını anlayamadık.şimdi istanbulda araştırma yapıyorum memorial hastanesine gitmeyi düşünüyoruz en azından onların laboratuarları daha geniş kapsamlı ve emriyolog sayısı çok fazla şansımızı bir de orada denemek istiyoruz. Ama umarım sen güzel haberler verirsin
teşekkürler canım ama sonuç yine olumsuz yine olmadı ve hala adet olmadım.Bir daha osman hocaya gitmeyi düşünmüyorum açıkçası.teşekkürler kızlar Allah isteyenlere nasip etsin.![]()
Merhaba cnm Allah sağlıklı hayırlı huzurlu bir ömür versin size inşallah . Boyle haberleri duymak umit verici .Aynı durumu bende yaşadım.siz Nerede tedavi oldunuz ve sorununuz neydi.Merhaba, Osman Develioğlu'na iki yıl önce bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim . Arkadaşım olumlu sonuç almıştı . Bende bir umut gittim. Birebir kendi ilgilenmesin bence robotlaşmış gibi . Bana saat veriyordu akşam şu saatte ara. Aradığımda hep soğuk ve anlamazsam kızacak ifadesi . Geriyordu beni . Bütün tavırlarına ses çıkarmadım yeterki olsun dedim. Sonuç olumsuz oldu. Hocayı aradım tekrarlamak istiyorum dedim. Bana verdiği cevap ben senin yerine olsam denemezdim . Şok oldum . Neden hocam dedim . bir nedeni olmalıydı. Kapattı telefonu. Benim psikolojimi çok bozdu.
Şu an 19 haftalık ikizlere hamileyim. Osman Hoca prof olabilir fakat hasta psikolojisinden anlamıyor. Tüm anne olmak isteyenlerin Allah gönlüne göre versin. Sevgiyle kalın.
Teşekkür ederim. Benim yaşım 40 . Testlerde bir sorun çıkmadı bir nedeni yoktu. Tedavimi Jimer Suat beyde oldum . Art den sonra çok iyi geldi bana .M
Merhaba cnm Allah sağlıklı hayırlı huzurlu bir ömür versin size inşallah . Boyle haberleri duymak umit verici .Aynı durumu bende yaşadım.siz Nerede tedavi oldunuz ve sorununuz neydi.
Merhaba, Osman Develioğlu'na iki yıl önce bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim . Arkadaşım olumlu sonuç almıştı . Bende bir umut gittim. Birebir kendi ilgilenmesin bence robotlaşmış gibi . Bana saat veriyordu akşam şu saatte ara. Aradığımda hep soğuk ve anlamazsam kızacak ifadesi . Geriyordu beni . Bütün tavırlarına ses çıkarmadım yeterki olsun dedim. Sonuç olumsuz oldu. Hocayı aradım tekrarlamak istiyorum dedim. Bana verdiği cevap ben senin yerine olsam denemezdim . Şok oldum . Neden hocam dedim . bir nedeni olmalıydı. Kapattı telefonu. Benim psikolojimi çok bozdu.
Şu an 19 haftalık ikizlere hamileyim. Osman Hoca prof olabilir fakat hasta psikolojisinden anlamıyor. Tüm anne olmak isteyenlerin Allah gönlüne göre versin. Sevgiyle kalın.
Merhaba , cesaretimi ve umudunu kaybetme benim 5. Denememde ikiz gebelik oldu. Moralini bozma bozmalarına izin verme. Sevgiler3 tüp bebek tedavisi denedik kendisiyle olmadı Allah nasip etmedi.Dediğiniz gibi tavır olarak ne yazik ki hep agresif yapıda telefon da azarlar gibi konuşur.Bir keresinde telefonla arıyorum meşgul bir kaç kere daha aradım meşgul sonra kendi aradı niye sürekli arıyorsun ben zaten bir kere aradın mı görüyorum sonra ben arıyorum diyerek azarladı.Ama orda diyemedim ki daha önce ki bir gün bir kere aramama rağmen dönmediniz;o yüzden bir kaç kere aradım.Diyemedim.Tabi 3 deneme negatif sebepsiz infertilite en son 3. negatiften sonra benim yumurtalarımın kalitesiz olduğunu söyledi.Başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Daha ònce yumurtalarımın bir sorunu yoktu.Bir daha cesaretimi toplayıp deneme yapamadım.Psikolojim bozuldu.
Merhaba , cesaretimi ve umudunu kaybetme benim 5. Denememde ikiz gebelik oldu. Moralini bozma bozmalarına izin verme. Sevgiler
Merhaba, Osman Develioğlu'na iki yıl önce bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim . Arkadaşım olumlu sonuç almıştı . Bende bir umut gittim. Birebir kendi ilgilenmesin bence robotlaşmış gibi . Bana saat veriyordu akşam şu saatte ara. Aradığımda hep soğuk ve anlamazsam kızacak ifadesi . Geriyordu beni . Bütün tavırlarına ses çıkarmadım yeterki olsun dedim. Sonuç olumsuz oldu. Hocayı aradım tekrarlamak istiyorum dedim. Bana verdiği cevap ben senin yerine olsam denemezdim . Şok oldum . Neden hocam dedim . bir nedeni olmalıydı. Kapattı telefonu. Benim psikolojimi çok bozdu.
3 tüp bebek tedavisi denedik kendisiyle olmadı Allah nasip etmedi.Dediğiniz gibi tavır olarak ne yazik ki hep agresif yapıda telefon da azarlar gibi konuşur.Bir keresinde telefonla arıyorum meşgul bir kaç kere daha aradım meşgul sonra kendi aradı niye sürekli arıyorsun ben zaten bir kere aradın mı görüyorum sonra ben arıyorum diyerek azarladı.Ama orda diyemedim ki daha önce ki bir gün bir kere aramama rağmen dönmediniz;o yüzden bir kaç kere aradım.Diyemedim.Tabi 3 deneme negatif sebepsiz infertilite en son 3. negatiften sonra benim yumurtalarımın kalitesiz olduğunu söyledi.Başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Daha ònce yumurtalarımın bir sorunu yoktu.Bir daha cesaretimi toplayıp deneme yapamadım.Psikolojim bozuldu.
Selam canım, ben de 21. haftamdayım, ikizler :) Osman Hoca'dan sonra İstanbul'a taşındım mecbur aile yanına, sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?Selam tüm umutla bebeğini bekleyen annelere
Selam canım, ben de 21. haftamdayım, ikizler :) Osman Hoca'dan sonra İstanbul'a taşındım mecbur aile yanına, sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
Merhaba, inşallah güzel gider her şey hepimiz için. Kontrollere kime gidiyorsun acaba ? Osman Bey kontrollerde devam etmiyor diye biliyorum çünkü.Merhaba, benimde 27 hafta ikizlerim. Umarım tüm anne adayları için yolunda gider .
Ben Osman Hoca daki kötü tecrübelerim sonrası ona gitmedim. Beni çok üzdü . Başarısız olunca hemen sen çocuk yapma diyor. Bana bu yaşta deneme dedi. Kimseye tavsiye etmiyorum.Merhaba, inşallah güzel gider her şey hepimiz için. Kontrollere kime gidiyorsun acaba ? Osman Bey kontrollerde devam etmiyor diye biliyorum çünkü.
Evet hatırladım şimdi Osman Bey'den bahsetmiştin sanırım daha önce. Çok sevindim şu anki doktorundan memnun olmana, sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah bebeklerimizi.Ben Osman Hoca daki kötü tecrübelerim sonrası ona gitmedim. Beni çok üzdü . Başarısız olunca hemen sen çocuk yapma diyor. Bana bu yaşta deneme dedi. Kimseye tavsiye etmiyorum.
Jimer Suat Hazer benim doktorum tedavi orada oldum. Doğuma kadar Suat Beyde devam edeceğim. Çok memnunum.
Osman Hocaya kalsam bırakmam lazımdı. Aksi adam. Tecrübesi olabilir prof. olmuş fakat insan ilişkileri yerlerde. FSM den geçerken mekanı görünce bile sinir oluyorum.Evet hatırladım şimdi Osman Bey'den bahsetmiştin sanırım daha önce. Çok sevindim şu anki doktorundan memnun olmana, sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah bebeklerimizi.
Bana da sağolsun Osman hoca doktorlarla konuşma fobisi armağan etti tedaviden sonra. Çok rahat iletişim kuran birisiyim insanlarla normalde, Osman Bey her aradığımda tersleyecek bir şey bulurdu onun yüzünden şimdi rahat rahat doktorumu arayamıyorum bile :)) Tabi işinde uzman bir adam ona diyecek lafım yok ama huy olarak sıkıntılı biraz.
Gebeliğin nasıl geçiyor, ben 22. haftadayım ama hala bulantılarım, kusmalarım, ve gece asla uyutmayan mide yanmalarım kesilmedi![]()