Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Osman Hocaya kalsam bırakmam lazımdı. Aksi adam. Tecrübesi olabilir prof. olmuş fakat insan ilişkileri yerlerde. FSM den geçerken mekanı görünce bile sinir oluyorum.
Benim bulantılarım hiç olmadı. 27. hafta bitti gece uykularım düzensiz sol tarafa yatıyorum sürekli. Çok sık kalkıyorum. Toplamda 11.3 kg aldım. Mide yanmaları 28 den sonra başlar diyorlar. Henüz bişi yok. Cinsiyetleri nedir ikizlerin
Maşallah inşallah rahat rahat bitirirsin hamileliğini böyle böyle. Birisi kız birisi erkek benimkilerin. Umarım benim de bir an önce düzelir şu midem, onun yüzünden vitamin vs. de kullanamıyorum direkt çıkarıyorum. Senin cinsiyet ne ? Bir de hangi ilaçları kullandırıyor şu an doktorun acaba? Vitamin demir balık yağı vs. ?

Maşallah inşallah rahat rahat bitirirsin hamileliğini böyle böyle. Birisi kız birisi erkek benimkilerin. Umarım benim de bir an önce düzelir şu midem, onun yüzünden vitamin vs. de kullanamıyorum direkt çıkarıyorum. Senin cinsiyet ne ? Bir de hangi ilaçları kullandırıyor şu an doktorun acaba? Vitamin demir balık yağı vs. ?
Teşekkür ederim. Benimde öyle kızım ve oğlum olacak inşallah. Ben demir takviyesi decavit magnezyum ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Yemede sıkıntım yok. Süt yumurta vs . tüketmeye özen gösteriyorum .

Teşekkür ederim. Benimde öyle kızım ve oğlum olacak inşallah. Ben demir takviyesi decavit magnezyum ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Yemede sıkıntım yok. Süt yumurta vs . tüketmeye özen gösteriyorum .
Ne güzel yiyebilmen, ben gebeliğin başından beri 4 kilo aldım yiyemediğim için. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah :)

Osman hocaya normal tedavi için giden, (tüp bebek tedavisi için değil ) var mı arkadaşlar şuan, görüşmek isterim, fikir alışverişinde bulunmak isterim :kahve:

Benim de ikiz :) bir kız bir oğlan. ben de 23.haftadayım.toplamda 4 kilo aldım.doktorum vitamin.kalsıyum.magnezyum.kan ilacı vardı.ama içmiyorum.

Benim de ikiz :) bir kız bir oğlan. ben de 23.haftadayım.toplamda 4 kilo aldım.doktorum vitamin.kalsıyum.magnezyum.kan ilacı vardı.ama içmiyorum.
Aynıyız demek ki haftalarımız bile aynı çok sevindim :) Bana da aynılarını verdi doktorum içemiyorum mahvetti benim midemi. Sana doğum için tahmini ne zaman olur dediler merak ettim :)

Osman hocaya normal tedavi için giden, (tüp bebek tedavisi için değil ) var mı arkadaşlar şuan, görüşmek isterim, fikir alışverişinde bulunmak isterim :kahve:
Ne için gideceksiniz bilmiyorum ama işinde uzman bi doktor zaten prof. Ama sinir küpü ben tüp bebek için gittim tedavim iptal oldu bide üstüne psikoloji mi mahvetti sağolsun prof. Olmuş ama insan lık için bişey diyemicem benim fikrimi sorarsanız gitmeyin başka doktor bulun derim ben Rabbim şifa versin sağlıcakla kalın...

Kızlar ben de Osman hocadan yana şansımı kullansam mı diye düşünüyordum ki yapılan yorumlar kararımı değiştirmemde etkili olucak sanırım.doktor seçiminde ilk izlenim ve doktorun hastalarına karşı davranışı çok önemli.sanırım dobralıkla patavatsızlığı birbirine karıştıran bi beyefendi.anne olmak için çabaladığımız bu zor süreçte doktorun tavırları,sözleri çok önemli.yok ben en iyisi boşuna sinirlerimi bozmıyım,yeterince gerginim ztn.başka önerebileceğiniz kaliteli,güler yüzlü bi doktor var mı kızlar hem aşılama hem de tedavi için?

öncelikle tedavin hayırlı olsun. inşallah bebeğini kucağına alırsın. Bende vitamin takviyelerinin işe yaradığını düşünüyorum. Dr. sana hangi vitaminleri önerdi bilgilendirirsen sevinirim.
Merhaba bende erbil beyde tedaviye basladim sorunu yasadiklarini erbil beyin tedavisini gozlemlerini ve yorumlarini cok merak ediyorum lutfen paylasirsan cok sevinirim birde sonuc ne oldu? Cok maliyetli bir tedavisi mi oluyor diger merkezlere gore bizimde 3. Tup bebek deneyimimiz olacak simdiden cok tesekkur ederim...

Elhamdülillah iyyiz,evde yatarak geçiriyoruz günlerimizi.sen neler yapıyorsun?
Merhaba bişey soracaktım Osman beyde tüp bebek yaptrdniz herlde ilk denemede mi tuttu fiyat ne kadr tuttu memnun kaldınmi çok sordm ama bu arada Hayrli olsn bebişini sağ salim kucağına alırsın insllah

Elhamdülillah iyyiz,evde yatarak geçiriyoruz günlerimizi.sen neler yapıyorsun?
Ben de evdeyim hep, midemden yana dertliyim bi türlü düzelmedi :( Doktorum 4 hafta sonra 38'de doğuma almayı planlıyor tabi bebeklerim o kadar dayanabilirse :) Sende sorun yok dimi inşallah?

Merhaba bişey soracaktım Osman beyde tüp bebek yaptrdniz herlde ilk denemede mi tuttu fiyat ne kadr tuttu memnun kaldınmi çok sordm ama bu arada Hayrli olsn bebişini sağ salim kucağına alırsın insllah
İlk denemede olmadı malesef.ikincisi dondurulmuş embriyo transferiydi.o tuttu.şimdi bunlar ise kardeş.osman hocadan memnunum. Ama sert mixaçlı biri

Back
X