- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
teşekkürler canım.bende dondurulmuş embriyomu deniycem inşaallah bu ay.bakalım artık allah kerim.
hayırlısı olsun canım benim ben tedavimi orda yaptırıyorum hatta bitti bile sonucumu 5 şubatta. rabbim inş bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş......
benimde tranverimin 9 .günü ozaman 5 şubatta kan tahlili yaptıracaksınız aynı gün transverimiz gerçekleşmiş tek embriyo konusunda çok sert olmasa osman hoca 2 tane embriyo transferine tmm demedi sizin tek embriyo tranferimi gerçekleşti merak ettim
canım lekelenme kahverengi ise korkma kahverengi lekelenmeyi genelde tutunma evresinde oluyomuş inş bebişin sana daha sıkı tutunuyodur canım
ınsallah tutunuyordur.kahverengı gıbı ama cok az kırmızılık var.ara ara geliyor.korkutuyor bızi
amin insallah canım.senın ılkınde nasldn,bu tarz bisey yasadn mı?canım sen yat dinlen lavabo dışında kalkma inş herşey hakkında güzel olur rabbim bebeğinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin bebeğin 9 ay bırakmasın seni canım
amin insallah canım.senın ılkınde nasldn,bu tarz bisey yasadn mı?
yok canım böyle bişey yaşamadım
merhaba.bugun transferin 10.gunu,lekelenme hala devam edıyor.anlam veremiyorum.uzuluyorum
canım gecmis olsun.persembe gunu mu transferin oldu.benım de tek embryo transfer edıldı.bugun aksam leke geldi,korktuk biz de.sen naslsn?
siz sabah oldunuz bende 14de oldum yumurta toplama işlemimizde ilk önce ben sonra siz alınmıştınız hatırlıyorum sizi :) benim hiç bir şikayetim olmadı hafif bel ağrısı ama ben günlük işlerimin dışında hiç bir şey yapmadımm.......bu kanama için osman beyi arayın..
evet ben de hatrladmhatta eşlerimiz dısarda arkadaş olmuşlar.osman hocamla gorustm korkulacak bisey yok dedı.test gununu beklycez dedi.ama yine de insan korkuyor.allah insallah hayırlısyla bebısler verır hepımize.
evt cnm eşim bahsetti arkadaş olmuşlar :)benimde akşam üzeri lekelenmem başladı çok üzüldüm osman hocayla bende konuştum adet kanaması olmadığı sürece bişy yok dedi salı gününü bekiycez dedi bende çok korkuyor ve endişeleniyorum inş bize sımsıkı tutunmuştur bebeklerimizde bırakmaz inş
canım benım ne hıssettıgnı cok ıyi anlıyrm.ben ped koydm bide. Adet kanaması gbı dgl ama leke var.korkuyrm umudum azalyr.
adet kanaması olmadığı sürece endişe yapmamaya çalışalım ok benim çok açık kahve böyle sarımtırak hakkımızda hayırlısı canım rabbim yüzmüze baksın kucaklarımızı boş bırakmaz inş....
bende günlük ped koyuyorum zaten onu hep kullanıyodum progestan kullanıyorum sanada vermiştir doktor iyi düşünelim cnm ok benim sürekli takıldığım şubatta tüp bebek :) ordaki arkdaşlar tutunması kanamasıdır diyorlar umarım öyledir cnm bnm
doktoru aradm yarın kan testi yap dedı.bakalm yarın test yapacam cıkan degere gore yorum yapılack.dua et nolur
arkadaşlık isteğimi kabul etsene senin kanaman kırmızımı ? tekrarmı aradın osman hocayı cnm
canım suan telefondan gırıyrm.o yuzdn arkadaslık ıstegnı kabul edemyrm.benım akıntm arttı o yuzdn doktor test ıstedı ve test de malesef negatif cıktı.cok uzgunum.olmadı.sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?