- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
osman hocada tedavi oluyosun değilmi hangi aşamasındasın ? sorun ne? iyi düşünelim iyi olsun dualarım seninle canm
slm arkadaslar bende osman hocanın hastasıyım 2 kez şahin zeteroğluyla tüp bebek denedim olmadı 2 kezde osman hocayla düşük ve dış gebelik oldum simdi dondurulmuslarım var benim durumumda olan arkadaslar varsa dertleselim.narinecem seni de tebrik ederim böyle güzel haberleri duyunca cok seviniyorum insallahRabbim kucagına almayı nasip eder senin kacıncı denemen
bursa art de tedavi olanlar neredeeee......
cnm birşey sorucam 21.günümden beri lucrin vuruyorum bugün 11.yi vurdum ama adet olmadım geçti normal mi yarın akşam osman hocayı aramaı düşünüyorum,
canım öncelikle geçmiş olsun.ben de lucrin kullandım ama onlar yumurta toplanmadan önce kesildi sen hangi aşamadasın acaba.lucrin adete kadar kullanılmıyor çünkü. yani tüp bebek tedavisinde
herkeze merhaba benim hikayem kısaca:ilk gebeliğim normal yoldan dış gebelik olmuş doktor farkedemedi...sonra hayati tehlike ile hastaneye apar topar acil ameliyat sezeryan oldum sağ tüp yok yapan doktorda sol tüpü kemiğe yapıştırmış.ne geldiyse osman hocaya gelene kadar gittiğim doktorlardan geldi başıma...neyse 2 deneme biri kimyasal oldu biri negatif şimdi 3.denemeye başladık opu olucak...hayırlısı herkez için güzel haberler veririz ve duyarız inşallah...
hımm evet canım doğru adetliyken de kullanılıyor
sevgili arkadaşım tedavin hayırlı olsun bol kaliteli yumoşların toplansın hepsi güzelce dölleniş sağlıklı gelişip bölünsünler ve göbüşüne aldığında sana sıkı sıkı tutunsunlar inş
canım histeroskopin yapıldımı
havin su senin perdeyi nasıl ilkinde farkedememiş hoca çok şaşırdım rahim dediğin ne kadarcık bir alan zaten...bende şubat başında oldum çizik attı banada herşey normal dedi...
herkeze merhaba benim hikayem kısaca:ilk gebeliğim normal yoldan dış gebelik olmuş doktor farkedemedi...sonra hayati tehlike ile hastaneye apar topar acil ameliyat sezeryan oldum sağ tüp yok yapan doktorda sol tüpü kemiğe yapıştırmış.ne geldiyse osman hocaya gelene kadar gittiğim doktorlardan geldi başıma...neyse 2 deneme biri kimyasal oldu biri negatif şimdi 3.denemeye başladık opu olucak...hayırlısı herkez için güzel haberler veririz ve duyarız inşallah...
bilmem ilkinde sadece çizik attı inceleme yapmadımı acaba dicem yani bu konuda yorum yapamıyom ilk histeroskopide rahime çizikler attım embriyolara tutunmaları için kolaylık olsun diye dedi rahimde sıkıntı yok dedi sonra rahim kalınlaşmayınca tekrar histeroskopi yaptı ufak bir perde var onuda temizledik dedi heralde gözden kaçtı ilkinde arada olur böyle canım
dua et bana salı dondurulmuş embriyolarım sağlıklı çözünsün göbüşüme alayım
bilmem ilkinde sadece çizik attı inceleme yapmadımı acaba dicem yani bu konuda yorum yapamıyom ilk histeroskopide rahime çizikler attım embriyolara tutunmaları için kolaylık olsun diye dedi rahimde sıkıntı yok dedi sonra rahim kalınlaşmayınca tekrar histeroskopi yaptı ufak bir perde var onuda temizledik dedi heralde gözden kaçtı ilkinde arada olur böyle canım
dua et bana salı dondurulmuş embriyolarım sağlıklı çözünsün göbüşüme alayım
hayırlı olsun işallah her şey istediğin gibi olur ne zaman toplanıcak bende ilaçları kullanıyorum çarşamba kontrolüm var
canım osman hocada histeroskopi fiyatı ne kadar?
slm arkadaslar bende osman hocanın hastasıyım 2 kez şahin zeteroğluyla tüp bebek denedim olmadı 2 kezde osman hocayla düşük ve dış gebelik oldum simdi dondurulmuslarım var benim durumumda olan arkadaslar varsa dertleselim.narinecem seni de tebrik ederim böyle güzel haberleri duyunca cok seviniyorum insallahRabbim kucagına almayı nasip eder senin kacıncı denemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?