Herkese iyi geceler...
Benim 4 yaşında bir kızım var.Osman Hoca'da gördüğüm
tüp bebek tedavisi sonucu kızıma kavuştum çok şükür.
Yeni evlendiğim zaman ve korunmayı bıraktığım (yaklaşık 3 yıl korunduk)zamanda gittiğim doktorlar normal yolla hamile kalabileceğimi söylemişlerdi.ama ne yazık kı öyle olmadı.iki farklı doktora gittim ve onlar da hiç bir sorun olmadığını denemeye
Devam etmemizi söylediler.
Bekleyiş süresi uzayınca bir arkadaşımın tavsiyesi ile Osman Hoca 'ya gitmeye karar verdik.yaptığı ilk muayenede
Yumurta rezervimin yaşıma göre çok düşük ve kalitesiz olduğunu vakit kaybetmeden tedaviye başlamamızı tavsiye etti.
(Giderken daha önce yapılmış tüm tahlil ve filmlerimizi götürmüştük )
Vakit kaybetmeden aşılama yapıldı ve sonuç negatif oldu.Osman Hoca hemen tüp bebek yapmalısınız dedi.
Biz de Osman Hoca'ya güvenerek tüp bebek tedavisine başladık.kullandığım onca ilaca rağmen sadece 4 yumurta olabildi.
Ikisi döllendi ve transfer gerçekleşti.Allahıma şükürler olsun ilk denemede hamile kalabildim.
Ben de kendisine çok güveniyorum.şu an rutin kontrollerim için hala ona gidiyorum.çok şükür bugüne kadar bir sorun ile
Karşılaşmadık.ayrıca belirtmek isterim ki geçen yıl başlayan adet düzensizliğimin sebebinin de erken menopoz olduğu ortaya
Çıktı.şimdi menopoza girmemek için hormon kullanıyorum.eğer o zaman tüp bebek denememiş olsaydık şimdi hamile kalmam imkansız olacaktı.neyse ki tam zamanında Osman Hoca tanıştık ve anne olabildim.Allahıma her gün şükür ediyorum.
Neyse cok uzattım kusura bakmayın.İnşallah Rabbim dileyen isteyen herkese hamile kalıp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Sizin de emeklerinizi boşa çıkarmasın İnşallah.bence doktor konusunda hiç şüpheniz olmasın.Osman Bey bu konuda doğru
Adres.