sağolasın canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inş hepimiz teker teker güzel haberlerimizi paylaşırız.yumurtalar yeterliği olgunluğa geldiğinde çatlatma iğnesi olucak 36 saat sonra yumurtaların toplanacak 3.yada 5. gün genelde osman hoca 5. gün embriyosu kullanıyo transferin olacak sonra merakla ve umutla bekleyeceksin rabbim nasip ederse anne olucak

ve bebeğine kavuşacaksın canımmm

endişelenme üğneler can yakmıyo ee çok az bi acı hissedersin oda zararsız vuran elin ustalığınada bağlı tabi.benim merionalle tanışmam kötü hemşire nasıl vurduysa damar patlamış kalçam mosmor olmuştu sakın seni korkutmasın diğer vurunduklarımda hiçbir sorun olmadı hemşireyi değiştirdim

canım benden sana bir tavsiye ben eylül ayında ilk tüp bebek denememi yaşadım sonuç negatif ben ordan burdan araştırdım okudum ettim gerekli gereksiz bir sürü şey öğrendim.bence içini ferah tut hiç aklını bulandırma bırak akışına.zaten bizim bilgimizin dışında gelişiyor olaylar hem kendini onun ki öyle olmuş bunun ki böyle diye boş yere strese sokmamış olursun