- Konu Sahibi umutdoluyuz
haklısınız ama osman hocanın merkezinde herhangi bir sigorta şirketi ile anlaşmasının olmadığını biliyorum...sigorta şirketlerininde bir sürü ıvır zıvır koşulları var ben araştırmıştım ama o sene için yaptırdığın özel sigortanın ilk 9 ayında hamile kalmaman gerekli yani karşılamıyor son 3 ayında denk gelmesi ne kadar olursa...küvez masraflarını zaten devlet karşılıyor ne olursa olsun benim bildiğim...tahlilerini anlaşmalı olduğu bi lab. var orda yaptırıyor ya da mesela sen dersen ki hocam ben devlet hastanesinde yaptırıcam onada bir şey demiyor...doğumu hem jimer hemde acıbademde yaptırıyor sana kalmış kendin seçiyorsun öle biliyorum....[/QUOTE
küvezi bende sizin söylediğiniz gibi biliyordum acil bir durumda anne veya babann herhangi bi sosyal güvencesi varsa doğum yapılan kurumun sgk ile anlaşması olup olmadığına bakılmakszn çıkan küvez masrafını devlet karşılıyor ama acıbademi aradık hyr bizde öyle bişi geçerli değil acıbadem sigorta yaptırırsanız %50sini ödersiniz dediler bu arada 1 günlük küvez masrafı 750 tl'miş. belki 2. doğumumda her şey yolunda gidecek küveze ihtiyacmz kalmayacak ve ben bu sefer 27-28. haftada değil 30'lu haftalarda doğum yapıcam ama kızımın acısı bizi her şeyi düşünmeye itiyor işte..inş. hiçbirimizin ihtiyacı kalmaz böyle şeylere...çok teşekkr ederm verdiğim bilgilere...
küvezi bende sizin söylediğiniz gibi biliyordum acil bir durumda anne veya babann herhangi bi sosyal güvencesi varsa doğum yapılan kurumun sgk ile anlaşması olup olmadığına bakılmakszn çıkan küvez masrafını devlet karşılıyor ama acıbademi aradık hyr bizde öyle bişi geçerli değil acıbadem sigorta yaptırırsanız %50sini ödersiniz dediler bu arada 1 günlük küvez masrafı 750 tl'miş. belki 2. doğumumda her şey yolunda gidecek küveze ihtiyacmz kalmayacak ve ben bu sefer 27-28. haftada değil 30'lu haftalarda doğum yapıcam ama kızımın acısı bizi her şeyi düşünmeye itiyor işte..inş. hiçbirimizin ihtiyacı kalmaz böyle şeylere...çok teşekkr ederm verdiğim bilgilere...