Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Tutunma kanamasi oldugunu sanmiyorum, zaten hoca transferin 2.ve 3.gununde embriyonun tutundugunu soylemisti, benim kanama 3. Gun basladi gece yatana kadar devam etti, oldukca yogundu pihtilar falan:( gercegi bile bile ilaclara devam etmek insani daha cok yipratiyor ama yapacak birsey yok dr u dinlemek zorundayim. 2 dondurulmusum var allah izin verirse onlarla yola devam..

Moralini yüksek tut canım, hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka şansızım yok.Doktoru dinlemeye devam et.

Kizlar bugun aksamuzeri yine kanama yasadim, korkuyorum nerede neyin kanadigini bilmedigim icin:( yarin hocayi tekrar aramayi dusunuyorum

cnm transferin hayırlı uğurlu olsun inşllh.rabbim emeklerini boşa çıkarmasın,hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ,ellerini ve kucağını boş bırakmasın inşllh.hadi bakalım sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyoruz...:49:

Amin inşallah canım. Annem bana bazı hamilelik belirtilerinden bahsediyor umutlanıyorum.

Sonra çok umutlandım diye kendime kızıp kafamdan konuyu silmeye çalışıyorum :)

Kizlar bugun aksamuzeri yine kanama yasadim, korkuyorum nerede neyin kanadigini bilmedigim icin:( yarin hocayi tekrar aramayi dusunuyorum

ya acaba üstüne mi görüyorsun olin?hoca 3. günden kanama olur olmaz bişey demedi mi?Allah yardımcın olsun...

İlginiz için teşekkür ederim. Benim transferin 8. günü hemen hamilelik belirtilerim başladı.Midem bulandı, yataktan halsizlikten kalkamadım,kasıklarım çok acıdı. Bende dayanamadım ertesi gün plano test yaptım barız pozitifti. 10 gün kan testi yaptırdım 17 çıktı.11 gün başka bir merkezde yaptırdım 12 çıktı.Bu gün kan testi yaptırmadım ama plano test yine silik çıktı.Yarın akşam yine test yaptıracam. Hoca yarın ki test sonuçunu bekliyor. Dış gebeliği bahar77 sen nasıl atlattın?

naptın canatann test yaptırdın mı tekrar?????

ya acaba üstüne mi görüyorsun olin?hoca 3. günden kanama olur olmaz bişey demedi mi?Allah yardımcın olsun...

Oglen saati hocayla telefonda gorustuk,endiseni anliyorum ama su an seninde benimde yapacagimiz birsey yok ilaclarini test tarihine kadar al dedi.

Merhaba arkadaşlar.Biliyorsunuz bende Osman hocaya gidiyorum yazmıştım sizlere ama hatırlatayım..23 haftalık erken doğumum var..Bu yüzden gidiyorum..2.hamileydim ama malesef cuma günü 9.haftamızdı.Doktora kontrole gittiğimde bebğimin kalp atışlarının durduğunu öğrendim..Allah kimseye yaşatmasın.Ve kürtaj oldum..Bundan sonra kan sulandırıcı iğne kullanacakmışım..Buradaki herkes kullanıyor sanırım..Sizlere sorum hamileliğin sonuna kadarmı kullandırıyor iğneyi?Birde Kan sulandırcı kullananlar normal doğum yapamıyormuş.Bu konuda bir bilginiz varmı?

Merhaba arkadaşlar.Biliyorsunuz bende Osman hocaya gidiyorum yazmıştım sizlere ama hatırlatayım..23 haftalık erken doğumum var..Bu yüzden gidiyorum..2.hamileydim ama malesef cuma günü 9.haftamızdı.Doktora kontrole gittiğimde bebğimin kalp atışlarının durduğunu öğrendim..Allah kimseye yaşatmasın.Ve kürtaj oldum..Bundan sonra kan sulandırıcı iğne kullanacakmışım..Buradaki herkes kullanıyor sanırım..Sizlere sorum hamileliğin sonuna kadarmı kullandırıyor iğneyi?Birde Kan sulandırcı kullananlar normal doğum yapamıyormuş.Bu konuda bir bilginiz varmı?

Canım geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın.Kan sulandırıcı iğneler hemen hamile kalır kalmaz başlanıyor.Yeniden hamilelik başlar başlamaz zaman kaybetme aynı gün doktora haber ver iğneye başla.İğneler dokuz ay boyunca kullanılıyor.Bildiğim kadarıyla doğumlar sezeryen olmak zorunda.Arkadaşım hamile 4 aylık iğne kullanıyor doktoru zorunlu sezeryen demiş.Ayrıca doğumdan sonrada bir iki ay daha iğne kullanacakmış.Üzülme iğneleri kendimiz yapıyoruz biraz can yakıyor ama çok kötü yan etkileri yok.Bu durumda olup bebek sahibi olan bir sürü insan var. Bende hamileliğim boyunca bu iğneleri kullanmak zorundayım.

Canım test yaptırdım. Bu gün 2 ye düşmüş.Hocayı arıcam.

anladım canım hayırlısı olsun hakkınızda hoca muhtemelen kimyasal gebelik diyebilir bildiğim kadarıyla benimde ilk denemede kimyasal olmuştu...nasılsa donmuş bebelerin var onlarla yoluna devam edersin hiç üzülme moralini bozma...

Allah sabır versin sana ve eşine çok zor ama elden birşey gelmiyor işte...sen sağlıklı olda gene kalırsın hamile...kan sulandırıcı eğer kanında pıhtılaşma sorunun varsa hamileliğin boyunca kullanıyorsun yoksa 3 ay kullanılıyor benim görümcem 3 ay kullanmış bırakmıştı.bir arkadaşım kanında sorun olduğu için 9 ay kullandı.normal doğum yapılmıyor riskli olduğu için bildiğim kadarıyla...Allah yardımcınız olsun...

canatannn.... cnm hayırlısı olsun hakkında.çok şükürki donmuş bbeişlerin var .onlarla devam edersin...ben dış gebeliği iğne tedavisi ile atlattım.kanser tedavisinde kullanılan metotraxat diye bir iğne var.onu vuruldum tek doz.değerim düşmesydi tekrar vurulacaktım şükürki gerek kalmadı.o iğne içerdeki hücreyi yokediyor.tabi ki erken teshiş edilirse işe yarıyor.eğer geç kalınırsa ameliyat gerekiyor....sıkıntılı günlerdi.çok şükür geçti bitti.rabbim birdaha yaşatmasın...

Son düzenleme:

canım Allah sana ve eşine sabır ve selamet versin. Her şey biz insanlar için. tekrar yola devam ediyoruz işte hepimiz.
İnşallah sağlıklı bebişleri kucağına almak nasip olsun.

Benim de transferimin 8. günü. Sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor ve yüzümde sivilceler çıktı.

Bu durumu nasil yorumlamalıyım sizce kızlar :(

Benim de transferimin 8. günü. Sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor ve yüzümde sivilceler çıktı.

Bu durumu nasil yorumlamalıyım sizce kızlar :(

İnsallah pozitifi gorursun, bence yorumlama bile cok sukur sıkıntısız geciyor bekleme suren, bak ben transferin 3. Gununden beri siddetli kanamayla ilaclara devam ediyorum. Hersey allahtan, hayirlisi ne ise o olsun diye dua ediyorum, kendim icin herkes icin :(

Son düzenleme:
İnsallah pozitifi gorursun, bence yorumlama bile cok sukur sıkıntısız geciyor bekleme suren, bak ben transferin 3. Gununden beri siddetli kanamayla ilaclara devam ediyorum. Hersey allahtan, hayirlisi ne ise o olsun diye dua ediyorum, kendim icin herkes icin :(

İnşallah sen, ben ve diğer arkadaşlar pozitifi görebiliriz, sağlıcakla kucağımıza alabilriz.

Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar;Kan koyuluğunuzu ölçtürüyormusunuz hiç?İnr tahlili falan yaptrıp kontrol ediyormusunuz?

Kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar;Kan koyuluğunuzu ölçtürüyormusunuz hiç?İnr tahlili falan yaptrıp kontrol ediyormusunuz?

Canım hiç tahlil yaptırmadım. zaten hoca ikinci denememizde verdi, iğneyi. ben de dedim bende pıhtılaşma sorunumu mu var diye. hoca da bunun anlaşılması için 2 bin liralık test yapılması gerek dedi. normal kan testiyle anlaşılmıyormuş.

Bize verdiği 0,4 ml. bu aşırı etkili değil. rahme daha fazla kan akışı olması için vermiş. embryo kanlı ortamda daha iyi tutunuyormuş :)

Back
X