Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Meraba arkadaslar haftaya aşılama başlıcak osman hocada bazı topiclerde okudum ayda 2 kez aşılama yapıyormuş öyle mi gercekten aşılama yaptırıp da hamile kalan var mı aranızda

Evet ultrasonla bakti, rahim kalinligini olctu, gayet normal kanama burdan degil dedi.rahim agzinda degisiklikler olabiliyormus kanama buradan olabilir dedi.diyorum ya bende anlamadim, bebegi unuttum kanamanin sebebi takildi kafama ama normal karsiladi hoca.

ya bak boşuna kahroldun bende ilk defa böle bir şey duydum tutunma kanaması filan biliyorum üstüne görme biliyorum...neyse ki geçmiş bu çektiklerini ileride anlatırken tebessümle gülersin bebeşine kavuştuğunda inşallah...

Meraba arkadaslar haftaya aşılama başlıcak osman hocada bazı topiclerde okudum ayda 2 kez aşılama yapıyormuş öyle mi gercekten aşılama yaptırıp da hamile kalan var mı aranızda

Canım merhaba hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla bebeişleri kucağına almak nasip olsun.

Benim bir arkadaşım ankarada aşılama yaptıracak orda 1 kez yapılıyormuş. Ama bence iki kez yapılması hamileleik şansını artırır. İnşallah güzel haberlerini alırız.

ya bak boşuna kahroldun bende ilk defa böle bir şey duydum tutunma kanaması filan biliyorum üstüne görme biliyorum...neyse ki geçmiş bu çektiklerini ileride anlatırken tebessümle gülersin bebeşine kavuştuğunda inşallah...

Bende ki kanama rahim agzindaki kilcal damarlardan kaynaklaniyormus, bu sabah yine olunca hocayi aradim, korkmama gerek olmadigini damarlardan kaylandigini soyledi.İcim biraz rahatladi cok sukur.

Bende ki kanama rahim agzindaki kilcal damarlardan kaynaklaniyormus, bu sabah yine olunca hocayi aradim, korkmama gerek olmadigini damarlardan kaylandigini soyledi.İcim biraz rahatladi cok sukur.

canım benim lekelenmelerim hala devam ediyor ben hala yatıyorum benimde kılcal damarlarla alakalı o yüzden hemen geçicek diye bekleme panik yapma sende dinlenmeye çalış küçük hareketler yap inşaallah tez zamanda kesilir.

canım benim lekelenmelerim hala devam ediyor ben hala yatıyorum benimde kılcal damarlarla alakalı o yüzden hemen geçicek diye bekleme panik yapma sende dinlenmeye çalış küçük hareketler yap inşaallah tez zamanda kesilir.

Kani gorunce panik yapiyorum elimde degil, yarinda ise gitmem gerekiyor umarim isyerinde cok kanama olmaz. Ne kilcal damarmis, rengim benzim atti kansizliktan.Ne zaman gecer ki , dua ediyorum artik dursun diye :(

Kani gorunce panik yapiyorum elimde degil, yarinda ise gitmem gerekiyor umarim isyerinde cok kanama olmaz. Ne kilcal damarmis, rengim benzim atti kansizliktan.Ne zaman gecer ki , dua ediyorum artik dursun diye :(

Canım geçmiş olsun bak rahim kanaması değilmiş.Kendini üzme moralını de bozma.Olumlu düşün ki olumlu sonuçlar al.

Bugün cuma :)

Kızlar herkese günaydın. Hayırlı cumalar. :)

Rabbim hamile olanlarımıza sağlıcakla bebişlerini kucaklarına almayı büyütmeyi nasip etsin.

Tedavisi sürenlerin de hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin .

Aminnn aminnn.

Canım neden rapor almadın? Aile hekiminden kolaylıkla alabilirdin. Allah yardımcın olsun inşallah

Hic akil etmedim aile hekimini, bakalim ikinci denemeye gerek kalirsa o zaman alirim.Senin buyuk gun yaklasti, insallah sonucun olumlu olur hepimiz seninle seviniriz.

İnşallah canım. hepimiz için sevinçli haberler olsun. üç aylara bebeişlerimizle girelim :52:

Back
X