- Konu Sahibi umutdoluyuz
- #1.161
Arkadaslar merhaba.bizde osman beyle yarin tup bebek konusunda ön gorusme yapacagiz.nerden baslayacagiz nasil olacak hic bilmiyoruz.bana da bu surecte yardimci olur musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar merhaba.bizde osman beyle yarin tup bebek konusunda ön gorusme yapacagiz.nerden baslayacagiz nasil olacak hic bilmiyoruz.bana da bu surecte yardimci olur musunuz?
ben bursa acıbadem şahin hocada iki defa tüp bebek denedim birincisi negatif ikincisi kimyasal oldu
bu sefer bende osman hocaya gideceğim çünkü kendisiyle ilgili hep olumlu şeyler duyuyorum
Gel Saram geeeeel, Osman Hoca' ya sen de geeeeel
Valla Saram bu doktora gerçekten maşallah diyorum, çünkü kendisi hakkında negatif bir yoruma rastlamadım desem yeridir.
Rabbim inşallah neticemizi de güzel eyler...
Tabi ki yardımcı oluruz canım. Merak ettiğin ne ise daha net söylersen daha iyi fikir verebiliriz sana
Biz burada yaşadıklarımızı sorunlarımızı paylaşıyoruz tedavi süresince, sen de aramıza katılırsan kafana takılanlardan da kurtulursun.
Allah hayırlı eylesin tedavini.
Ben de Allah izin verirse cumartesi gününü transfer olabilmek için dört gözle bekliyorum
Bu topiğin sahibi ve önceki aktif üyeleri neden yoksunuz topiğiniz de:44::44::44::44:Yerinizi başkalarına mı devrettiniz:44::44::44:
Siz de gelin de daha çok muhabbet edelim olmaz mı
pazarcıların seslenişi gibi oldu bu tızım gel geeeeeel osman hocaya geeeeel![]()
ben burdayım:) osman hocanın yaklaşık 5 senelik hastasıyım kızlar..
Valla Saram bu doktora gerçekten maşallah diyorum, çünkü kendisi hakkında negatif bir yoruma rastlamadım desem yeridir.
Tabi ki yardımcı oluruz canım. Merak ettiğin ne ise daha net söylersen daha iyi fikir verebiliriz sana
Biz burada yaşadıklarımızı sorunlarımızı paylaşıyoruz tedavi süresince, sen de aramıza katılırsan kafana takılanlardan da kurtulursun.
Ben de Allah izin verirse cumartesi gününü transfer olabilmek için dört gözle bekliyorum
Bu topiğin sahibi ve önceki aktif üyeleri neden yoksunuz topiğiniz de:44::44::44::44:Yerinizi başkalarına mı devrettiniz:44::44::44:
ben burdayım:) osman hocanın yaklaşık 5 senelik hastasıyım kızlar..
Heeeeeeee zaten bilerek öyle yazdım tızım
Gellllll gellllllll balığa hamsiye gel der gibi
Yarın bizim buranın pazarı ya ondan heyecanlandım heralde
Kesinlikle Osman Hocayı tavssiye ederim. Şahin Bey'le 5 kere tüp bebek denemem oldu. 4 senemi boşa harcadı.
Osman Hoca'da ikinci denememde 27 haftalık hamileyim şu anda. çok daha ilgili ve başarılı bir doktor.
Arkadaslar nerdesiniz.yardimci olacak yokmu?
birde kaça oluyo bu histereskopi acep