Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Arkadaslar merhaba.bizde osman beyle yarin tup bebek konusunda ön gorusme yapacagiz.nerden baslayacagiz nasil olacak hic bilmiyoruz.bana da bu surecte yardimci olur musunuz?

Arkadaslar merhaba.bizde osman beyle yarin tup bebek konusunda ön gorusme yapacagiz.nerden baslayacagiz nasil olacak hic bilmiyoruz.bana da bu surecte yardimci olur musunuz?

oluruz tabiki canım,şimdiden tedavin hayırlı olsun.ben 2 ay önce negatif aldım ilk denememdi.ama osman beyden çok memnunum devam edicem.

ben bursa acıbadem şahin hocada iki defa tüp bebek denedim birincisi negatif ikincisi kimyasal oldu

bu sefer bende osman hocaya gideceğim çünkü kendisiyle ilgili hep olumlu şeyler duyuyorum

Gel Saram geeeeel, Osman Hoca' ya sen de geeeeel:9::9::9::9::9::9::9::9:
Valla Saram bu doktora gerçekten maşallah diyorum, çünkü kendisi hakkında negatif bir yoruma rastlamadım desem yeridir.:40::40::40::40::40::40:
Rabbim inşallah neticemizi de güzel eyler...

Tabi ki yardımcı oluruz canım. Merak ettiğin ne ise daha net söylersen daha iyi fikir verebiliriz sana:40::40::40::40:
Biz burada yaşadıklarımızı sorunlarımızı paylaşıyoruz tedavi süresince, sen de aramıza katılırsan kafana takılanlardan da kurtulursun.
Allah hayırlı eylesin tedavini.
Ben de Allah izin verirse cumartesi gününü transfer olabilmek için dört gözle bekliyorum:31::31::31::31::31:

Bu topiğin sahibi ve önceki aktif üyeleri neden yoksunuz topiğiniz de:44::44::44::44:Yerinizi başkalarına mı devrettiniz:44::44::44:
:1::1::1::1::1:
Siz de gelin de daha çok muhabbet edelim olmaz mı:34::34::34::34::34:

Valla Saram bu doktora gerçekten maşallah diyorum, çünkü kendisi hakkında negatif bir yoruma rastlamadım desem yeridir.:40::40::40::40::40::40:

Tabi ki yardımcı oluruz canım. Merak ettiğin ne ise daha net söylersen daha iyi fikir verebiliriz sana:40::40::40::40:
Biz burada yaşadıklarımızı sorunlarımızı paylaşıyoruz tedavi süresince, sen de aramıza katılırsan kafana takılanlardan da kurtulursun.
Ben de Allah izin verirse cumartesi gününü transfer olabilmek için dört gözle bekliyorum:31::31::31::31::31:

Bu topiğin sahibi ve önceki aktif üyeleri neden yoksunuz topiğiniz de:44::44::44::44:Yerinizi başkalarına mı devrettiniz:44::44::44:

pazarcıların seslenişi gibi oldu bu tızım gel geeeeeel osman hocaya geeeeel :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

pazarcıların seslenişi gibi oldu bu tızım gel geeeeeel osman hocaya geeeeel :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Heeeeeeee zaten bilerek öyle yazdım tızım:1::1::1::1::1:

Gellllll gellllllll balığa hamsiye gel der gibi:1::1::1::1::1::1:

Yarın bizim buranın pazarı ya ondan heyecanlandım heralde:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:

ben burdayım:) osman hocanın yaklaşık 5 senelik hastasıyım kızlar..

ben burdayım:) osman hocanın yaklaşık 5 senelik hastasıyım kızlar..

bilay canım öyleyse neden topiğe gelmiyorsun kardeş:44::44::44:
Bundan sonra sen de önceki diğer arkadaşlarında daha sık gelin olur mu:40::40::40:
Demek 5 yıldır Osman Beyin hastasısın...Neler yaşadın, neler yaptın bu süre içerisinde:44::44::44:

rabbim cuma saati hürmetine hepinize hayırlısıyla en tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah hamiş hbrleriyle şenlensin burası inşaallah.Sizde bana dua edin kızlar inşaallah evladımı hayırlısıyla kucağıma alayım inşaallah.

canım benim buralardayız. Çok sık giremiyoruz. Çalışıyorum. okuldan gelince yorgun düşmüş oluyorum.bir de hamilelik ilerledikçe süreç elh daha normale iniyor. daha cok kendinizi ve bebeğinizi dinliyorsunuz. Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Tedavi sürecinde olan arkadaşların hepsinin de tedavileri bebeişlerle sonuçlansın inşallah.

Dualarım sizlerle. hepinizi öptüm :)

Tesekkur ederim arkadaslarim.haftaya cumartesiye randevu alicam.muayene edecek.sonra kan tahlili falan mi yapacak hormonlara falan mi bakacak.birde nerde yapiyor tahlilleri.ucretleri nasil.

Kesinlikle Osman Hocayı tavssiye ederim. Şahin Bey'le 5 kere tüp bebek denemem oldu. 4 senemi boşa harcadı.
Osman Hoca'da ikinci denememde 27 haftalık hamileyim şu anda. çok daha ilgili ve başarılı bir doktor.

sorununuz neydi acaba?
yanlış teşhis filan mı oldu?

Bu arada 2 hocaya da hem öngörüşmeye hem de önmuayeneye gittim hem Şahin beye acıbademe,
hem de osman beye,

Benzer şeyleri söylediler teşhislerde ama sonuçta biri -
Osman Bey Uzun protokolü önerdi,
Şahin Bey ise Kısa protokolü önerdi.
ilginç.

Uzun protokoldeki şu ilaçlarla Beyne baskı uygulanıp yumurta üretimi zorla durdurulması mantıklı gelmedi bana.

NOT: folikülleri kontrol ettiler iyi dediler,
sagda 6-7 solda 3-4 tane gördüler. yumurtalarda sorun yok yani normalde.

NE DERSİNİZ ? :18::18::18:

inanmıyorum yaaa o kadar uzun bir mesajla anlattım ki sana herşeyi ama özel mesaj gönderemiyormuşum sinir oldum.
kısaca şöyle söyleyeyim. eşimde sperm azlığı vardı bende de rahimde perde vardı o alınmıştı. yumurtlama problemim yok.
şahin beyle denemelerde teşhis yanlış değildi ama eksikti demek daha doğru olur. kalan perdeden dolayı 24 haftalık bebeğimi kaybetmişim sonrasında hamile kalamamamın nedeni de oymuş. 5 yıl boyunca bunu bana hiç söylemedi şahin bey. art arda denemeleri yaptı. hepsi kısa protokoldü.
oysa osman hoca kısa protokolün yumurtlama problemi olmayanlara uygulanmayacağını söyledi. her şeyle çok ilgileniyor osman bey ben çok memnun kaldım.
hangi doktora gidersen git inşallah derdine çare olur. sen de ben de isteyen herkes de bebeğine kavuşur inşallah

Arkadaslar nerdesiniz.yardimci olacak yokmu?

Canım hayırlı ugurlu olsun. Bazı tahliller hocanın orada yapılıyor. Yapılmayan tahliller için hoca gerekli görürse bazı özel lab yönlendiriyor.Hocanın orda tahliller çok pahalı değil.Özel lab çok pahalı değil ben yeni genetiği 300 e yaptırdım en pahalı olan oymuş.Kafanı yorma hoca tahlil istek kagıdı veriyor istersen devlette de yaptırıverirsin.Devlet hastanesinde derdini anlatınca yardımcı oluyorlar.

merhabalar ben osman hocanın hastasıyım 26 eylül tek embriyo transferim oldu 7 ekimde test yaptım sonuç negatif ilk denememdi olmadı bu ay değil bir sonraki adetinde ara histereskopi yapalım rahimde gözden kaçan bir sorun olup olmadığına bakalım bir sonraki adetinden sonra sorun yoksa dondurulmuş embriyolardan koyarız dedi.toplam 3 ay atıyor çok üzüldüm hemen yapılmıyomu bu meret yaa.....

Back
X