- Konu Sahibi umutdoluyuz
- #1.181
birde kaça oluyo bu histereskopi acep
meraba cnm benim haftaya falan olucak histeroskopi bana 1.500 tl dedi ama benim rahmimde basıklık var onu düzeltcek ve polip var onu yok etcek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde kaça oluyo bu histereskopi acep
canım, benimki martta olmustu sanırım .500 tl almıstı. ama sorun yoktu çizikler attım dedi.farklı sorun olursa ücret değişiyormuş.
inşallah bu sefer bebişle sonuçlanır sürecin.
bende şimdilik görünen bişey yok varmı diye bakacak herhalde varsa fiyatta ona göre belirlenir canm Allah kolaylık versin tedavin başarıyla sonuçlansın inş sende bebişine kavuş.meraba cnm benim haftaya falan olucak histeroskopi bana 1.500 tl dedi ama benim rahmimde basıklık var onu düzeltcek ve polip var onu yok etcek
canım yazdıklarınızı okuyorum en baştan itibaren senin yaşadıklarının aynısını yaşadım bende 9. gün lekelenme başladı tabi benim umutlar azaldı ve nikekimde olmadı dr histereskopi yapalım bakalım gözden kaçan bişey varmı diye dedi.senin son durumun ne merak ediyorum inş muradına ermişsindir.
Benim de histeroskopiden sonra tutunma oldu. şuan çok şükür 6. ayımız doluyor. İnşallah senin de histeroskopiden sonra bebişin ya da bebişlerin tutunur. bizim geride 3 tane dondurulmusumuz kaldı. hamilelik oluştuktan sonra dondurulmuş ücreti ödeniyor. onu da 1 yıl içerisinde ödeyebiliyorsun. biz 750 lira ödeyeceğiz.
İnşallah güzel haberlerini alırız.
canım benim buralardayız. Çok sık giremiyoruz. Çalışıyorum. okuldan gelince yorgun düşmüş oluyorum.bir de hamilelik ilerledikçe süreç elh daha normale iniyor. daha cok kendinizi ve bebeğinizi dinliyorsunuz. Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Tedavi sürecinde olan arkadaşların hepsinin de tedavileri bebeişlerle sonuçlansın inşallah.
Dualarım sizlerle. hepinizi öptüm :)
Tesekkur ederim arkadaslarim.haftaya cumartesiye randevu alicam.muayene edecek.sonra kan tahlili falan mi yapacak hormonlara falan mi bakacak.birde nerde yapiyor tahlilleri.ucretleri nasil.
Hatres umarim transferin iyi gecer ve hayirli haberler alirsin canim.
sorununuz neydi acaba?
yanlış teşhis filan mı oldu?
Bu arada 2 hocaya da hem öngörüşmeye hem de önmuayeneye gittim hem Şahin beye acıbademe,
hem de osman beye,
Benzer şeyleri söylediler teşhislerde ama sonuçta biri -
Osman Bey Uzun protokolü önerdi,
Şahin Bey ise Kısa protokolü önerdi.
ilginç.
Uzun protokoldeki şu ilaçlarla Beyne baskı uygulanıp yumurta üretimi zorla durdurulması mantıklı gelmedi bana.
NOT: folikülleri kontrol ettiler iyi dediler,
sagda 6-7 solda 3-4 tane gördüler. yumurtalarda sorun yok yani normalde.
NE DERSİNİZ ? :18::18::18:
merhabalar ben osman hocanın hastasıyım 26 eylül tek embriyo transferim oldu 7 ekimde test yaptım sonuç negatif ilk denememdi olmadı bu ay değil bir sonraki adetinde ara histereskopi yapalım rahimde gözden kaçan bir sorun olup olmadığına bakalım bir sonraki adetinden sonra sorun yoksa dondurulmuş embriyolardan koyarız dedi.toplam 3 ay atıyor çok üzüldüm hemen yapılmıyomu bu meret yaa.....
arkadaslar bayramdan sonra tedaviye basliycam diye plan yapiyodum yani adet olamadim bi turlu 23gun bi oluyofum 40 gun oldu yoktedaviye basliycam diye ters gidiyo hersey. yardimedin ilk adetim bayrama denk gelicek saniriim adet sokturucu ilac kullanmaya basladim. bi sonraki adetimi beklesem
bi sorum daha olucak osman hoc tedaviye basladigimizda muayene. ucreti 300 tl diye biliyorum her cagrildigimizdami yoksa tedaviye basladigimizda bikereye mahsus mu bu konu![]()
canım yazdıklarınızı okuyorum en baştan itibaren senin yaşadıklarının aynısını yaşadım bende 9. gün lekelenme başladı tabi benim umutlar azaldı ve nikekimde olmadı dr histereskopi yapalım bakalım gözden kaçan bişey varmı diye dedi.senin son durumun ne merak ediyorum inş muradına ermişsindir.
Benim de histeroskopiden sonra tutunma oldu. şuan çok şükür 6. ayımız doluyor. İnşallah senin de histeroskopiden sonra bebişin ya da bebişlerin tutunur. bizim geride 3 tane dondurulmusumuz kaldı. hamilelik oluştuktan sonra dondurulmuş ücreti ödeniyor. onu da 1 yıl içerisinde ödeyebiliyorsun. biz 750 lira ödeyeceğiz.
Canım benim de 3 tane dondurulmuşum var.Acaba ne kadar ücret ödeyeceğiz,hemen mi ödememiz lazım diye düşünürken senin yazdıkların sorularıma beklediğim cevaplar oldu, teşekkürler.
Öğlenden sonra gidip netleştireceğim durumu inşallah.
Hamileyken çalışmak daha zordur ya Allah kolaylık versin canım.
Duaların için teşekkür ederim , inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder.
Canım çok teşekkür ederim , bugün transferimin 7.günündeyim.Dondurulmuş embriyolarım için doktora gidip form doldurucam bugün, bir de proluton diye vermiş olduğu bir iğne var onu yaptıracağım.
Canım sen tüp tedavisine başlayınca ayrı ayrı ücret ödemeyeceksin Doktorun sana vereceği ( 5 ya da 6 bin lira diyelim) bütün her şey bu fiyata dahil. Ama bazı tahliller için ayrıca ücret alınıyor tabi, inşallah onlara da gerek kalmaz. Benim sadece bir tahlilim vardı ona da 100 lira ödedik.Başka tahlillere de gerek görmedi doktor.
Canım ben de uzun araştırmalarım neticesinde Osman Beye karar verdim, Şahin bey nedense içime sinmedi.Şahin Beyin yanına gitmek istiyorum sekreterleri mutlaka muayene olmanız gerekiyor dediler, telle görüşeyim istedim kabul etmediler, sadece görüşme için olan randevumu başka bir güne ertelediler ne bileyim baktım iş yokuşa sürülüyor gibi vazgeçtim ordan.Osman Bey' i ne kadar aradıysam ulaştım, ulaşamadığım zaman kendisi geri döndü.Tedavinin başından sonuna kadar her şeyiyle kendisi ilgilendi.Yumurta toplama , transfer sonunda da bizimle ayrıca yine görüşerek her konuda bilgilendirdi, sorularımıza cevap verdi.Şu an transferimin 7.günündeyim inşallah neticem de güzel olur da daha da memnun kalırım.
Yaşadıklarımızı anlatmak karar vermeni kolaylaştırır umarım.Senin için en doğru olan kararı vermeni nasip etsin Rabbim.
Canım sorunları çözmeden yeniden başlamak büyük ihtimal yine hüsran olur. O yüzden bence hayırlısı olsun geç olsun ama neticene de ulaştırsın seni inşallah.
Asracım burada huzeyfe isimli arkadaş da tedavi için adetini beklerken hamile olduğunu öğrenmişti, sen de öyle olmayasın inşallah sen de kendiliğinden kalmışsındır bebişe
Eğer tedaviye başlarsanız muayene ücreti almıyor hepsi tüp tedavisinin içinde. Benden almadı çünkü.
Canım benim de 3 tane dondurulmuşum var.Acaba ne kadar ücret ödeyeceğiz,hemen mi ödememiz lazım diye düşünürken senin yazdıkların sorularıma beklediğim cevaplar oldu, teşekkürler.
Öğlenden sonra gidip netleştireceğim durumu inşallah.
malesef canim kan test felan yaptirdim negatif bayrama dnk gelirse as. ertelmk zorunda kalicam bi sonraki adette ins
ayyyyyyy ne güzel çok sevindim senin adına maşallah inş kucağına alırsın sağlıklı sıhatli bir şekilde bebeğini.darısı başımıza artık..amin canım inş histereskopiden sonra tutunur. benimde 2 dondurulmuş var bakalım inş çözününce sağ kalırlar.canım yazdıklarınızı okuyorum en baştan itibaren senin yaşadıklarının aynısını yaşadım bende 9. gün lekelenme başladı tabi benim umutlar azaldı ve nikekimde olmadı dr histereskopi yapalım bakalım gözden kaçan bişey varmı diye dedi.senin son durumun ne merak ediyorum inş muradına ermişsindir.
Hayirlisi olsun canim.var vakti zamani ama iste biz hemen oluversin istiyoruz.en kisa zamanda hayirli haberlerini duyariz ins.bende tedaviye basladim.7.ignemi yaptim ama hala adet olmadim.4 gun gecti :-(
Lucrin igneye 21.gun basladim 24.gun adet olmam lazimdi ama hala olamadim :-(
Iki tanede kendiliginden olup dusen gebeliklerim var benim.onun icin de test istedi osman hoca genetik olabilir mi bu dusuklerin sebebi diye.bugun kan verdik esimle.2 hafta sonra sonucu.
Insallah canim hayirli haberler cikar.test yaptim dun ama negatif.igneye ve adeti beklemeye devam.
Merhaba arkadaşlar benimde ilk 16 eylülde transferim yapıldı malesef negatif sonuş aldım. Benden histeroskopi istemedi hiç bir şey demedi en az iki ay ara veriyoruz dedi inş kasım da ki adetimde 2. tranferimi yapacak. Ama aklıma takıldı neden benden histeroskopi istemedi ki ne durumda histeroskopi yapılıyor, lütfen bilenler yardımcı olsun bu arada benim rahim filmim var gecen kış yaptırmıştım acaba ondan dolayı mı gerek görmedi.