- 8 Aralık 2012
- 356
- 14
- 118
- Konu Sahibi umutdoluyuz
- #1.561
Osman hoca nın garip bir üslubu var kızlar. biz de bu süreçte bizi azarlar gibi konuşmasına çok içerledik. ama tedaviye devam ettik. hatres senin yaşadığın gibi benim de kanamam oldu. parça gibi bişeyler geldi. osman hocayı gunduz gece hep aradım ama çekinerek tabi. her seferinde alabildiğine rahat bir tavırla konustu. ama onun rahatlıgı beni hiçbir zaman rahatlatmadı. bulundugum yerdeki özel bir hastaneye gıttık. acilde kadın doğum yoktu. 100 lira verip doktoru çağırttık. ama elh bişey yokmus. o da osman hocayı tanıyormus. durumdan bahsedince ona guvenmemizi onun işinin ahli oldugunu soylemişti. öylece devam ettik.
Osman hocanın karşısında tabiri caizse pısırık sessiz durursan ezip geçiyor seni. hiç üstüne alınmadan konusmalısın. üstüne basa basa.
Allah herkesin yardımcısı olsun. hamile kalınca zaten osman hocayla muhatap olmuyorsunuz kızlar. sıkın dişinizi bence. doktor değiştirmek her seferinde süreci başa sarmaya benziyor.
Allah herkese hayırlısıyla bebişler versin .
Osman hocanın karşısında tabiri caizse pısırık sessiz durursan ezip geçiyor seni. hiç üstüne alınmadan konusmalısın. üstüne basa basa.
Allah herkesin yardımcısı olsun. hamile kalınca zaten osman hocayla muhatap olmuyorsunuz kızlar. sıkın dişinizi bence. doktor değiştirmek her seferinde süreci başa sarmaya benziyor.
Allah herkese hayırlısıyla bebişler versin .