- 22 Eylül 2010
- 2.510
- 57
- 363
- Konu Sahibi umutdoluyuz
- #1.821
canlarım hepiniz sağolun çok isterdim size güzel haberler vereyim benim mutluluğumla mutlu olun umut olayım sizin için ama malesef yine olmadı perşembe bütün gün sonuç bekledim çıkmadı cumaya kaldı cuma sabahtan eşim aradı sonuç 48 çıkmış duyunca dünyam başıma yıkıldı ben binlere yakın rakamlar beklerken 48 rakamı beynimde çınladı resmen hemen apar topar kalktım en yakın özele tahlil yaptırmaya ordaki gıcık dr yarın yapalım diye tutturdu neyse cumartesi yine kan verdim ama benim hiç umudum yok 1 saat sonra sonuç çıktı zarfı açtım 10:33 beklediğim gibi yükselme yok hızla dibe çakılış var.gebelik oluşmuş ama devam etmedi kimyasal gebelik denen meret benide buldu kızlar çok üzgünüm hiç böyle hayal etmedim hep pozitif düşündüm hep dua ettim demek ki yine vakti zamanı değilmiş gelmedi bebişim bebişlerim beni yine yarı yolda bıraktılar ben kararlıyım ama yılmadan usanmadan beklemeye devam edicem üzülürüm ağlarım ama elden gelen hiçbirşey yok giden gitti....
Canım geçmiş olsun...Allah hepimiz hakkında hayırlı olanı nasip etsin. Demek henüz nasip değilmiş. Üzülme, Allah kerimdir...
Ben de iki negatif yaşadım maaselef...Son negatiflerimiz olsun inşallah.
Merhaba kizlar.donmus tedavinize adetinizin kacinci günü baslamistiniz.
Canım bana adet başlayınca ara demişti, cumaya denk geldi, pazartesi çağırdı yanına.Yani adetin dördüncü başladım. Dün de kontrolüm vardı rahim kalınlığına baktı, iyi gidiyor dedi.