Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Kizlar merhaba.gruba yeni katildim.bende tup bebege gececegim sanirim.osman hocada tup bebek fiyatlari ile ilgili bilgi verebilirmisiniz.bir de bulusmalariniza katilmayi cok isterim.insani ancak en iyi yasayan anliyor malesef

Hosgeldin tekrar canim diger sayfaya d yazdim ama:) ins bulusmak.istiyorum bnde ama kimse musait olmuyi osman hocada ben 5bin e yaptirdim.tedaviyi negatif aldim ikinci tedavimi bekliyorum ins kac yasindasin ne kadar oldu evleneli

Hosgeldin tekrar canim diger sayfaya d yazdim ama:) ins bulusmak.istiyorum bnde ama kimse musait olmuyi osman hocada ben 5bin e yaptirdim.tedaviyi negatif aldim ikinci tedavimi bekliyorum ins kac yasindasin ne kadar oldu evleneli

Evleneli 3.5 yil oldu.2 yil korunduk.yas 31.senin yasin kac oykun nasil.valla ben evdeyim ne zaman derseniz bulusmaya uygunum.sen ihsaniyedensin sanirim.bende eskiden orda oturuyordum migrosun arkasinda

Hayirlisi olsun insallah hakkinda.2.tedavi ne zaman baslicak.

Hayirlisi olsun insallah hakkinda.2.tedavi ne zaman baslicak.

iki adetin geçmesini beklıycez canım martın sonu nısan gıbı dıger tedavım kısmetse ınş ben evet ihsanıyede oturuyom fsm yakınım kaymakamlık felan.bende 3.5 yıllık evlıyım yaşim 27bende evdeyım inş diğer arkadaşlar gelirlerse buluşuruz olmadı musait olanlar geri dönüş yaparlarsa

iki adetin geçmesini beklıycez canım martın sonu nısan gıbı dıger tedavım kısmetse ınş ben evet ihsanıyede oturuyom fsm yakınım kaymakamlık felan.bende 3.5 yıllık evlıyım yaşim 27bende evdeyım inş diğer arkadaşlar gelirlerse buluşuruz olmadı musait olanlar geri dönüş yaparlarsa

Cok isterim gorusmeyi.tedaviler sirasinda destek bulmak cok onemli.bende bu ay dinlenicem adet olunca yani subat sonu olur saniyorum 3.asilamayi yaptiricam.su an cok umitsiz bir donemdeyim.sirf asilama prosedurunu tamamlamak icin yaptiricam.sonra tup bebek.bizim de sebepsiz infertilite.4 yumurta 117 milyon sperm olmadimi olmuyor.sendeki sorun ne

Cok isterim gorusmeyi.tedaviler sirasinda destek bulmak cok onemli.bende bu ay dinlenicem adet olunca yani subat sonu olur saniyorum 3.asilamayi yaptiricam.su an cok umitsiz bir donemdeyim.sirf asilama prosedurunu tamamlamak icin yaptiricam.sonra tup bebek.bizim de sebepsiz infertilite.4 yumurta 117 milyon sperm olmadimi olmuyor.sendeki sorun ne

Yumurta sayisi haricinde süküe sorunumuz yok rabbim hayirlisiyla zamani geldiginde nasip eeder ins.umizsiz olma hicbir zaman veren rabbim ins vercek

Yumurta sayisi haricinde süküe sorunumuz yok rabbim hayirlisiyla zamani geldiginde nasip eeder ins.umizsiz olma hicbir zaman veren rabbim ins vercek
Insallah canim rabbim ikimizinde tum isteyen ve ugrasanlarla birlikte yuzumuzu guldursun.cok soru sordum ama bastan beri osman hocadamisin oncesinde baska doktora gittinmi

Insallah canim rabbim ikimizinde tum isteyen ve ugrasanlarla birlikte yuzumuzu guldursun.cok soru sordum ama bastan beri osman hocadamisin oncesinde baska doktora gittinmi

canım ben başka bi sehirde aşilama yaptırdım bir kere bursaya taşınınca direk osman hocaya karar verdım başladık

Kızlar merhaba uzun zamandır giremedim işe başlayınca fırsat bulamıyorum pek fazla , valla geçen hafta ben müsaittim hatta asrayla konuştuk ama netleşmeyince bişey yapamadık bu hafta sonu da eğitimim var😞 hafta içi akşam görüşsek olmazmı kızlar ya. Hadi öyle yapalım ne dersiniz,? Bulvarda bir iki saat otururuz olurmu ??? Pazartesi akşam diyorum saat 6bucukta....

Son düzenleme:
Kızlar merhaba uzun zamandır giremedim işe başlayınca fırsat bulamıyorum pek fazla , valla geçen hafta ben müsaittim hatta asrayla konuştuk ama netleşmeyince bişey yapamadık bu hafta sonu da eğitimim var😞 hafta içi akşam görüşsek olmazmı kızlar ya. Hadi öyle yapalım ne dersiniz,? Bulvarda bir iki saat otururuz olurmu ??? Pazartesi akşam diyorum saat 6bucukta....

:3: nbr canım nasılsın ben hafta sonu bulusuruz dıye cok bekledım bu hafta buluşalım barı bana uyar:38: çarşı bulvar farkatmez

:3: nbr canım nasılsın ben hafta sonu bulusuruz dıye cok bekledım bu hafta buluşalım barı bana uyar:38: çarşı bulvar farkatmez

Tüh tüh ben bilseydim girerdim nete😀 neyse sağlık olsun o zaman eve de yakın olur Pazartesi akşamı buluşalım ben altıda çıkıyorum buçukta bulvarda buluşalım , iyiyim canım bu arada sen nasılsın ben geçen hafta hocaylA görüşmeye gittim buluşalım da anlatacaklarım var

Tüh tüh ben bilseydim girerdim nete😀 neyse sağlık olsun o zaman eve de yakın olur Pazartesi akşamı buluşalım ben altıda çıkıyorum buçukta bulvarda buluşalım , iyiyim canım bu arada sen nasılsın ben geçen hafta hocaylA görüşmeye gittim buluşalım da anlatacaklarım var

şükür canım bende iyiyim merak ettim anlatacaklarını :18:

Yani benim uygun olabildiğim en erken tarih Pazartesi o yüzden o günü söyledim inşallah senin de işin çıkmaz buluşuruz canım

hım anladım canım benim bi işim yok o gün müsaitim yani hatta eşimle konuşmuştuk o pek sevmez abur cubur ama burger king gidelim demiştik bakalaım artık

Nihancım tedavin ne aşamada:44::44::44::44:
Benim transfer cumartesi inşallah:40:
Krizantemi de merak ettim kk ya girmiş ama hiç gelmedi, bebiş olmayınca topic terkediliyor:31::31::31::31:
Asracım sen beklemedesin di mi?

Yahu kimse gelmiyor demişsiniz hani siz gelip hemen tüymüşsünüz:10::10::10::10::10::10::10:
Gelince bir halinizi ahvalinizi yazın, biz de gördükçe cevap yazarız, aynı anda karşılaşmak pek mümkün değil.
Biraz sitem ettim, ohhh iyi ettim:1::1::1::1::1::1:
Hemde buluşma ayarlıyorduk güya, daha burda buluşamıyoruz.:31::31::31::31::31::31::31::31::31:
Neyse biraz takılayım dedi size, gelip gelmemek kendi görüşünüzdür, siz bilirsiniz elbette.Ama olumlu şeyler yaşanmayınca gelmek için bir neden de kalmıyor.:31::31::31::31:

iki gün girmeyince topik baya hareketlenmiş :1:
hatrescim estrofeme başladım gecen cuma.hala devam ediyorum.cumartesi kontrol var.Allah rast getirsin canım sanada transfer günün belli olmuş.kaçta gideceksin merkeze belli mi.belki görüşürüz :46: sen kaç gün kullandın estrofemi ve progestanı?

Back
X