- Konu Sahibi umutdoluyuz
- #1.881
aramıza hoşgeldin canım.bizdeki sorun sperm azığı.2.denemem.dondurulmuş embriyo ile olacak.Rabbim emeklerimizi boş çıkartmasın.Seninde tedavin hayırlı olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok isterim gorusmeyi.tedaviler sirasinda destek bulmak cok onemli.bende bu ay dinlenicem adet olunca yani subat sonu olur saniyorum 3.asilamayi yaptiricam.su an cok umitsiz bir donemdeyim.sirf asilama prosedurunu tamamlamak icin yaptiricam.sonra tup bebek.bizim de sebepsiz infertilite.4 yumurta 117 milyon sperm olmadimi olmuyor.sendeki sorun ne
Arkadaşlar bende yeni katildim araniza 8 yillik evliyim bursada yasiyorum yasim 28 benimde cocugum olmuyor esimin sperm sayisi azbiz bazi talihsiz olaylar yasadik tedaviye gec basladik maddi durumumuz da cok iyi degil osman beye gitmeyi dusunuyoruz burdaki yorumlardan yola cikarek ama ötince
aşılama yaptirmak istiyoruz tup bebek icin suanda yeterli durumumuz yok( çok zor gercektende Ama ALLAH büyuk insallah rabbim burdaki tum isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip eder hepimize....
Canim hayirlisi olsun hakkinizda.allah hepimize kolaylik versin.senin yasin 28 avantajlisin ben 31 off of.bende 3.asilamaya gecicem sonra tup icin para biriktiricez bizde
Cok isterim gorusmeyi.tedaviler sirasinda destek bulmak cok onemli.bende bu ay dinlenicem adet olunca yani subat sonu olur saniyorum 3.asilamayi yaptiricam.su an cok umitsiz bir donemdeyim.sirf asilama prosedurunu tamamlamak icin yaptiricam.sonra tup bebek.bizim de sebepsiz infertilite.4 yumurta 117 milyon sperm olmadimi olmuyor.sendeki sorun ne
Arkadaşlar bende yeni katildim araniza 8 yillik evliyim bursada yasiyorum yasim 28 benimde cocugum olmuyor esimin sperm sayisi azbiz bazi talihsiz olaylar yasadik tedaviye gec basladik maddi durumumuz da cok iyi degil osman beye gitmeyi dusunuyoruz burdaki yorumlardan yola cikarek ama ötince
aşılama yaptirmak istiyoruz tup bebek icin suanda yeterli durumumuz yok( çok zor gercektende Ama ALLAH büyuk insallah rabbim burdaki tum isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip eder hepimize....
aynen canim para biriktiriyoruz sansliyim ama bakalim hemen olacakmi yas dedigin neki hemen geciyor çok zor bi imtihandayiz Rabbim bu sinavi gecmede bize yardim etsin insallah evlatlarimizi bir an once kucagimiza almayi nasip etsin sizde sorun ne ?
Hosgeldin aramiza herseyin hayirlisi ins hayirli guzel seyler olur tedavinde tanismak istersen sende gel bulusmaya :)
Malesef sebepsiz grubundaniz.son asilamada 4 adet yumurtam oldu 117 milyon da sperm vardi ustelik yuzde 90 hareketli idi ama tutmadi.hersey allahtan
Hosgeldin aramiza herseyin hayirlisi ins hayirli guzel seyler olur tedavinde tanismak istersen sende gel bulusmaya :)
Uzülme diycem ama elde degil maalesefhayirlisi herseyin umudumuzu asla yitirmeyeceğiz içimizi ferah tutacagiz kizlar
Oyle yapmaya calisiyorum ama bir yandan da ya hic olmazsa ya kismetimde yoksa die dusunmeden edemiyorum.
Bende çok düsunuyorum arkadasim cevremdeki herkes hamile cok zor sanki kimse seni anlamiyor ben calisiyorum isyerindeki arkadaslarmin Allah bagislasin hepsinin evladi var herkes anlatiyor sen kaliyosun bos bos cok uzuluyorum eskiden kafama takmiyordum ama simdi seneler gectikce dusunuyorum Allaha cok dua etmeliyiz insallah bizimde olur tez vakitte
Üzülmek yok kizlar var dir elbet rabbimin bildigi zamani.gelmedi demekki konusulanlari kafana takma uuzulmemeye calis moral bozmak yok
Üzülmek yok kizlar var dir elbet rabbimin bildigi zamani.gelmedi demekki konusulanlari kafana takma uuzulmemeye calis moral bozmak yok
Hepimizin hisleri ayni.dualarim hepimiz icin.bugun yesil camiine gittim ve bu yolda ugrasan herkes icin dua ettim.rabbim sesimi duymustur insallah[/QUOTE
insallah...
Bizler evlat hasretiyle yaniyoruz bazilarida dogurur atar bi tarafa Sınanıyoruz Rabbim öyle merhamet sahibi ki biz ona gercekten butun ictenligimizle yalvararak istersek verecegine inaniyorum sadece ona siginiyorum Sabir Sabir Sabir :)Hepimizin hisleri ayni.dualarim hepimiz icin.bugun yesil camiine gittim ve bu yolda ugrasan herkes icin dua ettim.rabbim sesimi duymustur insallah
Bursa Acıbadem doktor Şahin bey ve
ART Osman bey arasında kararsız kaldım.
Ama sanırım ŞAhin beyi seçeceğim.
Bud urumda olan arkadaşlar var mı burda?
Sende aramiza hosgeldin canim.Allah yar ve yardimcin olsun.zor ve yipratici bir sürec hem maddi hem manevi.