- Konu Sahibi umutdoluyuz
- #2.401
Eczaneden kendimiz alıyoruz.amin canım.çok teşekkür ederim.inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.hem maddi hem manevi zor bir süreç bizler için.peki osman hoca ilaçları kendi mi veriyor dışardan mı alıyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eczaneden kendimiz alıyoruz.amin canım.çok teşekkür ederim.inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.hem maddi hem manevi zor bir süreç bizler için.peki osman hoca ilaçları kendi mi veriyor dışardan mı alıyoruz
Hııı benim daha transfer olmadı. Transferden sonra belki bana da verir. Aklıma geldikçe çok stres yapıyorum. Daha şimdiden 12. gün nasıl tahlil yaptırıcam diye düşünüyorum.Transferde verdi keseleri görünce bıraktık
gerek görürse verir canım benim çok fazla kimyasal gebeliğim olduğundan verdiHııı benim daha transfer olmadı. Transferden sonra belki bana da verir. Aklıma geldikçe çok stres yapıyorum. Daha şimdiden 12. gün nasıl tahlil yaptırıcam diye düşünüyorum.
Pazar gunu calisiyor mu teldemi gorustunuz birde ters biri diolar oylemiben de bugün osman hocayla gorüştüm tüplerim tıkalıymış tüp bebek ya da ameliyat dedi bana karar ver dedi kararsızım hala ve de üzgün![]()
ewt telde konuştum ben ters diyolar ama ben çok rahatsız eden bi tersliği olmadı şimdiye kadarPazar gunu calisiyor mu teldemi gorustunuz birde ters biri diolar oylemi
Aaa benimde o degerlerde hep hicbi dr tsh problemli demedi banakızlar bugün osman hocanın yanına gittim.bütün tahlil film ne varsa götürdüm.tsh yüksek dedi sürekli kullanmam için ilaç verdi. tahlillerde 3,6 - 4 arası hep.en fazla 2,5 olması lazım dedi.ultrasonla baktı var olan yumurtalar eşit boyutlarda değil biri büyük diğerleri küçük onun için iğneden önce onları eşitlememiz lazım dedi.cünkü bu şekilde iğneye başlarsa sadece o büyük olan gelişir diğerleri kalırmış.estrofem verdi günde 3 defa iç 9 gün sonra gel.eşitlenmişlerse iğneyle tedaviye başlarız dedi.bugun benim adetimin 3.günü.şimdi 9 günde ilaç kullanırsam sonra iğneye başlarsa ne ara opu ve transfer olacak bi fikriniz var mı.adeti mi geciktiriyor bu ilaçlar anlamadım
Bende bugün osman hocadan. Bu gece çatlama iğnesi yapıyoruz çarşamba günü kısmet yumurtalar toplanacak![]()
kızlar bugün osman hocanın yanına gittim.bütün tahlil film ne varsa götürdüm.tsh yüksek dedi sürekli kullanmam için ilaç verdi. tahlillerde 3,6 - 4 arası hep.en fazla 2,5 olması lazım dedi.ultrasonla baktı var olan yumurtalar eşit boyutlarda değil biri büyük diğerleri küçük onun için iğneden önce onları eşitlememiz lazım dedi.cünkü bu şekilde iğneye başlarsa sadece o büyük olan gelişir diğerleri kalırmış.estrofem verdi günde 3 defa iç 9 gün sonra gel.eşitlenmişlerse iğneyle tedaviye başlarız dedi.bugun benim adetimin 3.günü.şimdi 9 günde ilaç kullanırsam sonra iğneye başlarsa ne ara opu ve transfer olacak bi fikriniz var mı.adeti mi geciktiriyor bu ilaçlar anlamadım
ben de bugün osman hocayla gorüştüm tüplerim tıkalıymış tüp bebek ya da ameliyat dedi bana karar ver dedi kararsızım hala ve de üzgün![]()
tüp bebekle ilgili çok fazla bilgim yok canım.bu ilk denemem olacak kısmetse.bende dediğin gibi uzun protokol diye düşündüm ayın 16sında gideceğim bakalım o zaman belli olur.hoca bana o güveni verdi inş olumlu sonuç alırızCanım benimde çok ayrıntılı bilgim yok ama belki uzun protokol olacaktır seninki, onda adet öncesi başlanıyormuş iğnelere.. Sen Osman hocaya güven başka bişey düşünme kafaya takınca insan stres yapıyor..
hadi hayırlısı olsun canım.. Bol kaliteli yumurtan olsun hemencik döllensin inşallah..Bende gün saymaya başladım..
hayırlı olsun inş canım.bana da bugüne kadar hiç bi doktor tsh la ilgili bişey söylemedi.endokrin drları 4,5 üstünü yüksek görüyor ama kadın doğum ve bizim gibi tüp bebekle uğraşanlar için en yüksek 2,5 olması gerekiyormuş.onun için hoca bana ilaca başladı.hatta ailede şeker hastalığı genetik olduğu için 16sında gittiğimde şeker yüklemesi yapacak.bizim görevimiz ve isteğimiz sadece bebeğin olması değil olduktan sonra tutunması dedi.yani tedbirli yaklaşıyor hoca bu çok güzel bence.sana da onun için söylemiştirbende bu gün dondurulmuş embriyo transferi için gittim. estrofeme başlattı günde üç tane ayın 15 inde kontrol var endometrium duvarının kalınlığına göre transfer günü belli olucak. d vitamini ve tsh lara bakalım dedi haşimota hastalığıda tutunmaya engel oluyormuş.
bende bu gün dondurulmuş embriyo transferi için gittim. estrofeme başlattı günde üç tane ayın 15 inde kontrol var endometrium duvarının kalınlığına göre transfer günü belli olucak. d vitamini ve tsh lara bakalım dedi haşimota hastalığıda tutunmaya engel oluyormuş.
inşallah canım, transferin oldu mu ??
kaç embriyo koydu ? sana mı bıraktı kaç tane olması tercihini ?
tek embriyo koydu canım, benim ilk denemem o yüzden sormadım bile :))