Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Amin canım bu sefer daha iyiyim cabuk toparlandım. Kendimi öncesinden negatif ihtimalinede alıştırmıştım aklıma takıldı senin de dokuzuncu gün negatifti sonuç yanlış hatırlamıyorsam onikinci günde yaptırdığın testte nasıl kimyasal gebelik çıktı onu anlamadım
Bir bilsem canım :KK43: kanama vardı sürekli bebeğin yerleşmesinden dolayı olabilir demiştim osman hoca 2 gün sonra tekrarladik ve negatif bu arada kanama devam ediyordu hatta hala var arada kahverengi lekeler oldu ama kaç gündür yine kanama var anlamadım durumumu hiç ve düşünmek de istemiyorum :KK43:[/QUOTE]

canım negatiften sonra bende de uzun sürdü adet.. tam bitti derken tekrar geliyoduu.. Ne yapıcaksın şimdi, histerokopi olacak mısın?

Bende bu gün osman hocayı aradım kan tahlilini onuncu gun yaptirdigimi sonucun negatif oldugunu soyledim kanamam olup olmadigini sordu yok deyince testi tekrar yaptirmana gerek yok dedi. Embriyom kalitesizmiş o yuzden tutunmamistir dedi. Görüşürüz dedi ama ben osman hocayla devam etmeyi düşünmüyorum

Hakkında hayırlısı olsun canm içine sinmiyorsa değiştir tabiki..

Bir bilsem canım :KK43: kanama vardı sürekli bebeğin yerleşmesinden dolayı olabilir demiştim osman hoca 2 gün sonra tekrarladik ve negatif bu arada kanama devam ediyordu hatta hala var arada kahverengi lekeler oldu ama kaç gündür yine kanama var anlamadım durumumu hiç ve düşünmek de istemiyorum :KK43:

canım negatiften sonra bende de uzun sürdü adet.. tam bitti derken tekrar geliyoduu.. Ne yapıcaksın şimdi, histerokopi olacak mısın?[/QUOTE]
senin de mi öyle oldu canım ya ben de kendimi tek sanıyordum, hala dediğin gibi devam ediyor, tam bitti derken yine başlıyor 20 güne yaklaştı bunaldım bu durumdan artık :( senin ne kadar sürdü peki canım ? olacağım canım Allah kısmet ederse, senin geldi mi peki histeroskopi zamanı ?

Bir bilsem canım :KK43: kanama vardı sürekli bebeğin yerleşmesinden dolayı olabilir demiştim osman hoca 2 gün sonra tekrarladik ve negatif bu arada kanama devam ediyordu hatta hala var arada kahverengi lekeler oldu ama kaç gündür yine kanama var anlamadım durumumu hiç ve düşünmek de istemiyorum :KK43:

canım negatiften sonra bende de uzun sürdü adet.. tam bitti derken tekrar geliyoduu.. Ne yapıcaksın şimdi, histerokopi olacak mısın?[/QUOTE]
TÜP BEBEKTEN SONRA BENİMDE KANAMAM UZUN SÜRDÜ HATTA SÜREKLİ KAHVERENGİ LEKEM OLUYORDU DR. GİTTİĞİMDE 3,5 CM KİSTİM VARDI ONDANMIŞ LEKELER

canım negatiften sonra bende de uzun sürdü adet.. tam bitti derken tekrar geliyoduu.. Ne yapıcaksın şimdi, histerokopi olacak mısın?
senin de mi öyle oldu canım ya ben de kendimi tek sanıyordum, hala dediğin gibi devam ediyor, tam bitti derken yine başlıyor 20 güne yaklaştı bunaldım bu durumdan artık :KK43: senin ne kadar sürdü peki canım ? olacağım canım Allah kısmet ederse, senin geldi mi peki histeroskopi zamanı ?[/QUOTE]

yok canım 20 gün sürmedi ama nerdeyse 15 gün geldii... Benim yaklaştı artık adet olunca arıcam hocayı.. Bu sefer daha bir heyecanlıyımm :KK17:

TÜP BEBEKTEN SONRA BENİMDE KANAMAM UZUN SÜRDÜ HATTA SÜREKLİ KAHVERENGİ LEKEM OLUYORDU DR. GİTTİĞİMDE 3,5 CM KİSTİM VARDI ONDANMIŞ LEKELER[/QUOTE]

Hadi yaa :(( off bir de kist girmez araya inşallah.. üzüldüm bak şimdii:((

TÜP BEBEKTEN SONRA BENİMDE KANAMAM UZUN SÜRDÜ HATTA SÜREKLİ KAHVERENGİ LEKEM OLUYORDU DR. GİTTİĞİMDE 3,5 CM KİSTİM VARDI ONDANMIŞ LEKELER

Hadi yaa :KK43:( off bir de kist girmez araya inşallah.. üzüldüm bak şimdii:KK43:([/QUOTE]
ÜZÜLME CANIM HERKESTE BİR OLMAZ BENDE PCOS VARDI SANIRIM ONDAN OLDU İKİ TEDAVİNİN SONUDA KİSTLİ OLDU AMA DONDURULMUŞA ENGEL OLMADI PROGESTAN DEĞERİNE BAKILDI 0,5 ÇIKINCA TEDAVİYİ OLDUM

Hadi yaa :KK43:( off bir de kist girmez araya inşallah.. üzüldüm bak şimdii:KK43:(
ÜZÜLME CANIM HERKESTE BİR OLMAZ BENDE PCOS VARDI SANIRIM ONDAN OLDU İKİ TEDAVİNİN SONUDA KİSTLİ OLDU AMA DONDURULMUŞA ENGEL OLMADI PROGESTAN DEĞERİNE BAKILDI 0,5 ÇIKINCA TEDAVİYİ OLDUM[/QUOTE]

geçmesi için beklenmedi yani ayy iyi barii bi anda moralim bozulmuştuu... İnşallah bir sorun çıkmaz ya bu ara bebek isteğim tavan yaptıı :(

ÜZÜLME CANIM HERKESTE BİR OLMAZ BENDE PCOS VARDI SANIRIM ONDAN OLDU İKİ TEDAVİNİN SONUDA KİSTLİ OLDU AMA DONDURULMUŞA ENGEL OLMADI PROGESTAN DEĞERİNE BAKILDI 0,5 ÇIKINCA TEDAVİYİ OLDUM

geçmesi için beklenmedi yani ayy iyi barii bi anda moralim bozulmuştuu... İnşallah bir sorun çıkmaz ya bu ara bebek isteğim tavan yaptıı :KK43:[/QUOTE]
TEZ VAKİTTE İNŞALLAH CANIM

TÜP BEBEKTEN SONRA BENİMDE KANAMAM UZUN SÜRDÜ HATTA SÜREKLİ KAHVERENGİ LEKEM OLUYORDU DR. GİTTİĞİMDE 3,5 CM KİSTİM VARDI ONDANMIŞ LEKELER[/QUOTE]
peki kistin nasıl kayboldu canım adetle mi attın yoksa birşey kullandın mı ?

senin de mi öyle oldu canım ya ben de kendimi tek sanıyordum, hala dediğin gibi devam ediyor, tam bitti derken yine başlıyor 20 güne yaklaştı bunaldım bu durumdan artık :KK43: senin ne kadar sürdü peki canım ? olacağım canım Allah kısmet ederse, senin geldi mi peki histeroskopi zamanı ?

yok canım 20 gün sürmedi ama nerdeyse 15 gün geldii... Benim yaklaştı artık adet olunca arıcam hocayı.. Bu sefer daha bir heyecanlıyımm :KK17:[/QUOTE]
anlayabiliyorum canım seni insanın her aşamasında heyecanı daha da artıyor dahda da umutlanıyor bu sefer olur belki diye, inşallah canım güzel sonuçlar alırsın peşinden geliyorum :)

Bursada şahin beyle görüşmeyi düşünüyorum istanbul da bahçeciyi şimdilik baska duyarsam onlarada gidip görüşmeyi düşünüyorum hangisi içime sinerse
Merhaba canım bende Osman beyin hastasıyım benim osman beyde 4.denemem test günümü bekliyorum ama olmazsa bende şahin beyi düşünüyorum İstanbul tüp benek merkezi ni çok tavsiye ediyorlar Bahçeci Fulya mrk.ile görüştüm maliyeti çok fazla 8000 tutarı bu arada ben ilk görüşmemi Şahin Bey'le Yaptım kendisi çok sıcak birisi görüşürsen mutlaka Yazarmısın tedavini

peki kistin nasıl kayboldu canım adetle mi attın yoksa birşey kullandın mı ?[/QUOTE]
BİŞEY KULLANMADIM 2. ADETLE GİTTİ

Merhaba canım bende Osman beyin hastasıyım benim osman beyde 4.denemem test günümü bekliyorum ama olmazsa bende şahin beyi düşünüyorum İstanbul tüp benek merkezi ni çok tavsiye ediyorlar Bahçeci Fulya mrk.ile görüştüm maliyeti çok fazla 8000 tutarı bu arada ben ilk görüşmemi Şahin Bey'le Yaptım kendisi çok sıcak birisi görüşürsen mutlaka Yazarmısın tedavini

mrb.canım bende bu sabah telefonda bahçeci fulya ile görüştüm gürkan bey çok ilgiliydi benim durumumda ki hastalara yapılabilecekleri anlattı gebelik aşısı, genetik ve era testinden bahsetti ve işin maliyet kısmınıda konuştuk toplamda 15.000 TL. bulacağa benziyor. Şahin beyle henüz görüşmedim İstanbul tüp bebek merkezini de hiç araştırmadım Bülent traş lada görüşmeyi düşünüyorum artık hangisi içime sinerse burdan tedavimi bildiririm.

mrb.canım bende bu sabah telefonda bahçeci fulya ile görüştüm gürkan bey çok ilgiliydi benim durumumda ki hastalara yapılabilecekleri anlattı gebelik aşısı, genetik ve era testinden bahsetti ve işin maliyet kısmınıda konuştuk toplamda 15.000 TL. bulacağa benziyor. Şahin beyle henüz görüşmedim İstanbul tüp bebek merkezini de hiç araştırmadım Bülent traş lada görüşmeyi düşünüyorum artık hangisi içime sinerse burdan tedavimi bildiririm.
Sağol canım Hayırlısı olsun dilerim senin için yeni tedavi merkezin Hayırlısı olur Görüşürüz yine yazalım burdan bilgilerimizi paylaşalım bende Şahin Bey'le görüşürsem mutlaka bildiririm

Back
X