Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

eurofertile sormuştuk ilaçlar hariç 4.500 demişlerdi ama oradaki doktorlar iyi mi değil mi bilmiyorum orada yaptırmadım

merhaba 1 ay önce istanbul Florence Nightingale hastanesinde ilk denemem oldu fakat olumsuz sonuçlandı. 3 ay aranın ardından osman develioğlu yada eurofertil de yaptırmayı düşünüyoruz bursada.. fiyatları ve avantajları açısından yada negatif yönleri hakkında bilgi sahibi olan varmı.bu arada ya
şım 36--5yıllık evliyim

Benim ART de ilaçlar dahil 6000 TL tuttu.. Eurofertil i bilmiyorum canım.

cevaplarınız için teşekkürler..bence büyük sorun yoksa profa gitmek anlamsız maliyet artıyor ve profların genelde kafaları dolu olduğundan sorun çözmeye odaklanamıyorlar benim kişisel gözlemim tabiki..özer kutlu yu denicez kısmetse bakalım hem maliyeti düşük hemde işini takip eden biri diye duydum..en önemlisi emriyolog ve laboratuvar.

Merhabalar ben aramıza yeni katildim.bundan 2 ay önce görüştüm osman hocayla burada okuduklarim beni korkutmustu doğrusu çok sert biri deniliyordu yorumlarda ama kendisini görünce yanildigimi anladım.simdi kismetse 1.5 ay sonra başlıyoruz tedaviye Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın.. Burada benim durumum biraz zor 29 yaşındayım ve yumurta rezerwim bitmiş durumda erken menopoz diyolar aranızda benim durumunda olup çocuk sahibi olan varmı???

Merhabalar ben aramıza yeni katildim.bundan 2 ay önce görüştüm osman hocayla burada okuduklarim beni korkutmustu doğrusu çok sert biri deniliyordu yorumlarda ama kendisini görünce yanildigimi anladım.simdi kismetse 1.5 ay sonra başlıyoruz tedaviye Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın.. Burada benim durumum biraz zor 29 yaşındayım ve yumurta rezerwim bitmiş durumda erken menopoz diyolar aranızda benim durumunda olup çocuk sahibi olan varmı???

yumurta rezervi biterse gebelik oluşması imkansız ama onunda alternatifi evlatlık olabilir.fakat rezerv az ise hala var demektir ve gebelik olabilir fakat sizin durumunuz kesinlikle çok iyi bir doktor, osman bey iyi bir alternatif.. ist. da düşünmelisiniz ist. çok iyi doktorlar var cemil akgül bülent baysal bu konularda uzmanlar..cemil beyin 40 yaşında bir hastasının tek yumurtasını dondurup daha sonra dölleyip ikiz çocuk sahibi olduğunu duydum..ve kesinlikle aklınızda olsun yumurta arttırıcı iyneler kullandığınızda kontrollere gidin. 10 13 geçmesi, rezervin daha bitmesi demek. tüp bebekte 12 yumurtanın toplanması demek 1 yıllık rezervin bitmesi demek..iyi doktorlar bunu ultrasonik muhayneyle takip edip ilaç dozunu düşürüyorlar..

o_OYani tam bitmiş değil bundan önceki 2 tüp bebek tedavimde birincide 3 ikincisinde 9 yumurta toplandı ama embiryolarim kalitesizdi tutmadı zaten osman hocada öncelikle kaliteli bi tane yumurta oluşturmaya yönelik tedavi uygulucak hormon yüklemesi yapacağını söyledi nasip kısmet artik..... Cvp için çok teşekkür ederim

Merhaba kızlar bugün histeroskopiyi yaptırdım, Rahime çizik attığını söyledi osman hoca. 1 ay bekleyeceğiz şimdi adet ile dondurulmuş a başlayacağız kısmetse..

Merhaba kızlar bugün histeroskopiyi yaptırdım, Rahime çizik attığını söyledi osman hoca. 1 ay bekleyeceğiz şimdi adet ile dondurulmuş a başlayacağız kısmetse..
Meraba arkadaslar bendr doktor arastirmasi icerisindeyim.jinemed murat erdemir ve osman develioğlu arasinda kaldim.

Back
X