- Konu Sahibi umutdoluyuz
- #2.561
eurofertile sormuştuk ilaçlar hariç 4.500 demişlerdi ama oradaki doktorlar iyi mi değil mi bilmiyorum orada yaptırmadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba 1 ay önce istanbul Florence Nightingale hastanesinde ilk denemem oldu fakat olumsuz sonuçlandı. 3 ay aranın ardından osman develioğlu yada eurofertil de yaptırmayı düşünüyoruz bursada.. fiyatları ve avantajları açısından yada negatif yönleri hakkında bilgi sahibi olan varmı.bu arada ya
şım 36--5yıllık evliyim
Merhabalar ben aramıza yeni katildim.bundan 2 ay önce görüştüm osman hocayla burada okuduklarim beni korkutmustu doğrusu çok sert biri deniliyordu yorumlarda ama kendisini görünce yanildigimi anladım.simdi kismetse 1.5 ay sonra başlıyoruz tedaviye Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın.. Burada benim durumum biraz zor 29 yaşındayım ve yumurta rezerwim bitmiş durumda erken menopoz diyolar aranızda benim durumunda olup çocuk sahibi olan varmı???
Kızlar 15 haziranda transferim oldu.benimle beraber birinin daha transferi olmuştu aramızda mi acaba[/QUOTE
aa 10.günün yani sonuç az çok bellidir artık test yaptın mı hiç?
Test yaptım ama sonuç belli olmadı daha :)
Senin ne zaman canımhadi hayırlısı canım:) merakla bekliyorum.. benim daha transfere cok var![]()
Senin ne zaman canım
Hayırlı haberlerini bekliyorum senin canimbelli değil henüz regl olmayı bekliyorum:)
Hayırlı haberlerini bekliyorum senin canim
Bugün de yaptirdim 12.gün diye 270 çıktı :) osman hocayla konuşmadım ama henüzsonucunu merak ettimm canım??
Bugün de yaptirdim 12.gün diye 270 çıktı :) osman hocayla konuşmadım ama henüz
Amin darısı tüm isteyenlerin basina:)aaa süper çok sevindimm canım hadi hayırlısı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnDarısı başıma:)
Meraba arkadaslar bendr doktor arastirmasi icerisindeyim.jinemed murat erdemir ve osman develioğlu arasinda kaldim.Merhaba kızlar bugün histeroskopiyi yaptırdım, Rahime çizik attığını söyledi osman hoca. 1 ay bekleyeceğiz şimdi adet ile dondurulmuş a başlayacağız kısmetse..
Merhaba kızlar bugün histeroskopiyi yaptırdım, Rahime çizik attığını söyledi osman hoca. 1 ay bekleyeceğiz şimdi adet ile dondurulmuş a başlayacağız kısmetse..