Bursa Acıbadem Hastanesi doğum yapanlar..

ruzgaryagmur

Ne güzel hayat
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
2.939
1
356
Arkadaşlar merhaba; öncelikle hepinizin yeni yılını kuluyorum sağlıklı sevdiklerinizle beraber bir yıl olsun inşallah.

Sizlerden bilgi almak istediğim bir konu var. Ben 26 haftalık hamileyim ve Bursa Acıbadem Hastanesine gidiyorum. Sizlerden ricam bu hastanede normal, sezeryan ve özellikle epidural sezeryan yapan varsa bana deneyimlerini anlatabilirler mi? hastanenin imkanlarını biliyorum ama yinede yaşamış olanlar anlatabilirlerse çok memnun olucağım. Şimdiden teşekkürler.

rüzgar yağmur
canım bende 38. haftamdayım artık günleri sayıyoruz. kısmetse acıbademde olacak doğumum. ben normal doğumu bekliyorum. ancak 2 ay kadar önce arkadaşım epidural sezeryanla doğum yaptı acıbademde ve çok memnun kaldı. hatta bende doğumdan çıkışta yanındaydım. gayet rahattı sadece 2. gün sancısı biraz fazla olmuş o kadar. eşide doğumu girmişti tavsiye ediyorlar. hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inşallah.

ben kadikoy acibadem de yapicam kismetse.. bursa da acibadem dogum yapan tanidiklarim var hepsi cok memnun kalmislar.yalniz acibadem dogum pakeri haricinde bebek icin ayrica ve suit icin ayrica ucret aliyor haberin olsun da canim sonra cikarken problem olmasin... yatistakilerle mutlaka butun ayrintilari konus derim

saol canım öğrendim zaten epidural sezeryan için 4.750 paket fiyat verdiler, sigortamda karşılıyor zaten.

saol canım öğrendim zaten epidural sezeryan için 4.750 paket fiyat verdiler, sigortamda karşılıyor zaten.

cnm meraba bende acıbadem sıgortalıyım ve doğum ıcın %100 karsılıyor denıllıor ama bebk ıcın dogum sonrası hastaneden cıkmadan tekrar bebegede sıgorta devam ettırıcez cunku bebek masraflarını bakımı tedavı olması gereken bır durum varsa karsılamıyor annenın saglık sıgortası bılgın vardır belkı bızde duyumlar sonucu orada dogum yapan tanıdıklarımız aracılıgıyla bılgılendık dırek soylemıolar. senın bıldıgın konular varsa bilgilendirirsen sevınırım cnm opuyorumnanaktan. dogum ucretsızde olsa ufak tefek masraflar alınabılıor denıldı mesela dogum sonrası verılen tıbbi ped sıgorta karsılamıyormus cafeterya masrafları vs denıldı en fazla refakatciyi karsılıyormu emin degılım tekrar sorucam bende

ruzgaryagmur
cnm dogum ıcın sıgorta karsılıyor denılıyor ya pekı orda yatışda dahılmı o kapsama bilgin varmı :uhm:

ben allianz sigortlayim benim de dogum 20 milyarda olsa %100 karsiliyor,, fakat hic bir sigorta bebek paketini.. ve bir kisiden fazla refakatciyi karsilamiyor.. cafeterya masraflarini kesinlikle karsilamiyor... suit oda istersen 310 tl oduyorsun... bunlar hep extra ucretler sigortanin karsilamadiklarr..

Son düzenleyen: Moderatör:
canım yatış paketi olarak verdiler o fiyatı. ama cafeterya masrafları yada allah korusun kuvöz vs. gibi ekstra durumları karşılamıyor. ped konusunu bilmiyorum valla. suit oda farkı 600 tl miş sanırım.

rüzgaryağmur, merhaba
acıbademde doğum fiyatlarını biliyor musun sen? benim de doktorum orda da, epidüral normal ve sezeryan fiyatlarını merak ediyorum.
acıbademin doğumundan herkes çok memnun, bir sürü arkadaşım orda doğum yaptı ve hepsi de çok memnun kaldı.

merhaba canım, evet cmt sorup öğrendim normal doğum için 3400 dediler, sezeryan 3750. ben epidural istediğim için onun fiyatı aklımda kaldı. epidural sezeryan için 4750 fiyat verdiler. en üst fiyat bu zaten. paket fiyatları bunlarmış. ama ekstra şeyler olursa allah korusun bebeğin kuvözde kalması falan onun fiyatı ayrıymış. cafeterya da ayrı tabiki. bende acıbademden memnunum doktorum orada, kısmetse doğumum orada olucak.

peki bu fiyatlar sigorta karşıladığı halde ödeyeceğin rakamlar değil dimi? çünkü benim yengem kadıköy acıbademde sezeryan ile doğum yaptı ve 10 milyar masrafla çıktı. eğer 4 civarıysa bursada yine iyi, çünkü sağlık sigortam sezeryan olursa 4, normal doğumda 2 milyara kadar karşılıyor.

hayır canım ödeyeceğin rakam değil. benim sigortam karşılıyor. bana ödemek için bişi kalmıyor allah korusun aksi bişi olmadığı müddetçe. yengen çok ödemiş niyeki?

hayır canım ödeyeceğin rakam değil. benim sigortam karşılıyor. bana ödemek için bişi kalmıyor allah korusun aksi bişi olmadığı müddetçe. yengen çok ödemiş niyeki?

cnm dogumdan hemen sonra bebek için saglık sigortası yaptıracakmısın. ben korkuyorum acıkcası hastane cıkısı buyuk rakamlarla karsılasmmak adına onceden yaptıralım garantı olsun dıyorum onlar cunku yok bebek sarılık oldu yok kuvezde durması gereklı dıyip işleme tabı tutabılıyorlarmıs guvenemıyorum. senin fikrin nedir bu konuda.
bide bebegin dogumdan sonra topugundan kan falan alınıor veya hemsire gelip bakıor bebege onlar ekstramı bebk masraflarını karsılamıor denıldıgınde bunlarda dahilmi oluyor
:uhm: benim aklım cok karısık galıba birsuru sey duyunca boyle oldum herseyı ogrenmeye calısıyorum kusura bakma canım a.s.

olurmu canım sor tabiki. valla canım benim eşimin işyerinden bebek doğunca sigortası başlıyor zaten, o açıdan problem yok. bebek çin neler sigorta kapsamında bilemiyorum onuda sigortamla bidaha görüşücem.

olurmu canım sor tabiki. valla canım benim eşimin işyerinden bebek doğunca sigortası başlıyor zaten, o açıdan problem yok. bebek çin neler sigorta kapsamında bilemiyorum onuda sigortamla bidaha görüşücem.

sağolasın cnm artık sorarak bu işin dogrusuna ulasıcaz ınsallah.ne güzel imkanlar sunuluyor işyerinden cok güzel avantaj size ne mutlu opuyorumnanaktan

bilmiyorum ki canım. ekstra bir şey de yapılmadı üstelik. istanbul ile çok fazla fiyat farkı var demek ki..

rüzgaryağmur, merhaba
acıbademde doğum fiyatlarını biliyor musun sen? benim de doktorum orda da, epidüral normal ve sezeryan fiyatlarını merak ediyorum.
acıbademin doğumundan herkes çok memnun, bir sürü arkadaşım orda doğum yaptı ve hepsi de çok memnun kaldı.

soruna ben cvp veriim canim daha yeni sordum....hic sigortasi olmayan biri acibademde epidural sezeryan yaparsa hastaneden cikisi asagi yukari 13 milyari buluyor. bunun icinde bebek paketide var.(bu arada bu paketi almak mecburi)

cnm dogumdan hemen sonra bebek için saglık sigortası yaptıracakmısın. ben korkuyorum acıkcası hastane cıkısı buyuk rakamlarla karsılasmmak adına onceden yaptıralım garantı olsun dıyorum onlar cunku yok bebek sarılık oldu yok kuvezde durması gereklı dıyip işleme tabı tutabılıyorlarmıs guvenemıyorum. senin fikrin nedir bu konuda.
bide bebegin dogumdan sonra topugundan kan falan alınıor veya hemsire gelip bakıor bebege onlar ekstramı bebk masraflarını karsılamıor denıldıgınde bunlarda dahilmi oluyor
:uhm: benim aklım cok karısık galıba birsuru sey duyunca boyle oldum herseyı ogrenmeye calısıyorum kusura bakma canım a.s.

ben hic bir surprizle karsilasmamak icin herseyi sordum sigortaya da hastaneyede...
bebegin ilk dogdugu zamnki muayenelerini sigorta yaptirsan da her halikarda odeyeceksin bu da 800 milyon falan... eger bebek de bi rahatsizlik cikarsa sigorta bebegi sigortalamiyor...ayrica kuvez olayini ve sarilik olayini yazmissin.. sigorta geriye donuk olarak hic birini karsilamiyor... yani sen eve cikiyorsun bebege hastane saglam raporu veriyor. sigorta sirketi sonra bebegi sigortaliyor canim
extra hemsire olayi bebek paketinin icinde ve bu paketi almak mecburi... eger ben ilk muayenesi yaptiricam geri kalani disarda yaptirirm dersen hastane paket bolundugu icin daha buyuk bir masraf cikariyormus... fiyatlandirma servisiyle herseyi bizzat gorustum

Back
X