bursa acıbadem hastanesinde doğum yapanlar, yapmayı düşünenler yardım lütfen..

guase13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
473
1
46
Bursa
arkadaşlar merhaba hamile kalmayı düşünüyorum yakında muayene ve testler için bursa acıbadem hastanesinden randevu alıcam ancak, dr.aylin Karahasan m?ı yoksa eşi Mübin Karahasan'ı mı tercih etmeliyim bilmiyorum kafam çok karışık sonuçta sonradan dr. değiştirmek istemiyorum bu isimlerde doğum yapanlar bilgi verebilir mi? yada şuanda destek alanlar bilgi verirse çok mutlu olurum. şimdiden teşekkürler

Ben Acıbademde yaptım. Ama doktorum Yalçın kimya idi. Doğum orada oldu. Yani dışarıdaki bir doktor sonrası, doğum da orada olabilir

cevap için teşekkür ederim hastaneden memnun kaldınmı peki?

Doğumu (eğer odan uygunsa) kendi odanda bile yapabiliyorsun ameliyathaneye gitmedim ben ikisinde de. Suni sancılı normal doğumdu.(ilkinde epidural almıştım) Ama zaten ben kendi doktorumdan memnundum. Sadece suni sancılı olup gitmesi kötü oldu. Sanki sezeryane gider gibi. Hastahane tabii ki pahalı. Allah için güzel, konforlu ve nezihti. Hemşireler falan çok kibar anlayışlı.

Büyük gecmis olsun;-) allah tum isteyenlere nasip etsin randevum yaklasiyor ama dr ile ilgili bilgi alamadim kimse birsey söylememis artik kısmet diyp secicem hastane muhakkak hakkini veriyordur ama dr. Cok onemli saglik sigortası yaptirdigim icin oranin dr. Tercih ediyorum kismet artik ilgilenfigin icin Teşekkürler

merhaba benimde ilk gebeliğim sorunluydu şimdi ikinci bebeğime hamile kalmak istiyorum yalçn hocaya gitmek istiyorum acıbadem sigortam var size ne kadara maal oldu doğum yalçın hocada bilgilendirirseniz sevinirim iyi akşamlar

Benim 4 sene oldu. Fiyat vermem ne kadar doğru olur bilemiyorum. Zaten hatırlayamıyorum gerçekten. Ama en pahalılarındandır. en güzeli sormanız.

Konu baya eskilerde kalmış ama bilgi verebilecek varsa çok mutlu olurum. Bursa Acıbadem'de güncel doğum fiyatları nedir? Çok teşekkür ederim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…