- 12 Şubat 2022
- 127
- 93
- 13
Şahin zeteroğlu nun hastası mısınız diye sormuştumNasıl canım hasta mısınız derken?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şahin zeteroğlu nun hastası mısınız diye sormuştumNasıl canım hasta mısınız derken?
Yok canım değilim sadece tedavi olup da sonuç alamazsam tüp bebek düşünüyorum ilerleyen zamanlarda fikir amaçlı konu açmıştım öyleŞahin zeteroğlu nun hastası mısınız diye sormuştumbir konunun ült nda mesajınızı gördüm de
Merhaba geçmiş olsun..bende gitmeyi dusunuyordum.acibadem şahin bey e guleryuzlu diye onu seçmiştim ama bu anlattıklarınız bana acaba dedirttisanirim gitmem.2 yıllık tedaviden sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdik. yanlış veya eksik tedavi ile 3 kere düşük yaşadım. başka doktora geçip kan pıhtılaşma testi yapana kadar bende takdiri ilahi sanıyordum kendisinin açıklaması buydu çünkü. hiç bi tetkit yapılmadı hiç bir değerime bakılmadan ezbere tedavi uygulanıp şansa bırakıldı. hormon testi veya bi histe katil hücre testi pıhtılaşma testi hiç bir şekilde araştırma yok kendi araştırmalarım doğrultusunda öğrendim. tamamen para tuzağı olan. işi şansa bırakan bi kurumdur. bir değil iki değil 6 genim de pıhtı çıktı nasıl göz ardı etti bunları aklım ermiyor. şahin beye gidecekseniz bile lütfen bu testleri baştan yapmasını söyleyin. doktorun istemesi gerekenleri siz akıl edin yaptırın. emeklerim umutlarım çabalarım. maddi manevi bizi zarara uğrattılar...
En başta geçmiş olsun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..2 yıllık tedaviden sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdik. yanlış veya eksik tedavi ile 3 kere düşük yaşadım. başka doktora geçip kan pıhtılaşma testi yapana kadar bende takdiri ilahi sanıyordum kendisinin açıklaması buydu çünkü. hiç bi tetkit yapılmadı hiç bir değerime bakılmadan ezbere tedavi uygulanıp şansa bırakıldı. hormon testi veya bi histe katil hücre testi pıhtılaşma testi hiç bir şekilde araştırma yok kendi araştırmalarım doğrultusunda öğrendim. tamamen para tuzağı olan. işi şansa bırakan bi kurumdur. bir değil iki değil 6 genim de pıhtı çıktı nasıl göz ardı etti bunları aklım ermiyor. şahin beye gidecekseniz bile lütfen bu testleri baştan yapmasını söyleyin. doktorun istemesi gerekenleri siz akıl edin yaptırın. emeklerim umutlarım çabalarım. maddi manevi bizi zarara uğrattılar...
MerhabaMerhaba geçmiş olsun..bende gitmeyi dusunuyordum.acibadem şahin bey e guleryuzlu diye onu seçmiştim ama bu anlattıklarınız bana acaba dedirttisanirim gitmem.
şuan da jimer de suat beye tedavi ye başladım. transferden önce araştırmaya koyulduk. eşimle ağzımız açık kalıyor. nasıl en başında istenmedi bunlar diye. şahin beye kalsa 4. denememi de hemen yapacaktı. bilmiyorum hastaya göre mi muamele yapıyor anlamadım. ben de çevreme çok savundum bi bildiği vardır dedim. 3.deneme de 7 haftalıkken korona oldum dediği tek şey bekleyeceğiz göreceğiz. bi kontrol altında bile tutmadı beni. malesef gözüm yeni açıldı diyebilirim. bende şaşırıyorum inanın ki..En başta geçmiş olsun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..
Çok üzüldüm yazdıklarınıza..
Evet bende de kan pıhtılaşma problemim çıktı ben daha tüp bebek sürecine girmedim ama kimyalsallarım olunca Medicana da olan doktorum direk hormon ve genetik testlerimi istemişti sağolsun bende pıhtılaşmadan kaynaklı düşükler olduğu kan sulandırıcı almam gerektigi ve hamile kaldığımda iğne olmam gerektiğini söyledi ve onun harici bir problem çıkmadı bakalım tüp bebek sürecine girdiğimde ne olacak bilmiyorum çünkü benim sebepsiz infertilite sebebi yokken olmuyor maalesef, ama bu yorum şahin beyin notunu kırdıttı çok üzgünüm başınıza gelenlerden ötürü sonuç ne oldu peki hamile misiniz başka yerde mi tedavi oluyorsunuz?
Merhaba geçmiş olsun..bende gitmeyi dusunuyordum.acibadem şahin bey e guleryuzlu diye onu seçmiştim ama bu anlattıklarınız bana acaba dedirttisanirim gitme
şuan da jimer de suat beye tedavi ye başladım. transferden önce araştırmaya koyulduk. eşimle ağzımız açık kalıyor. nasıl en başında istenmedi bunlar diye. şahin beye kalsa 4. denememi de hemen yapacaktı. bilmiyorum hastaya göre mi muamele yapıyor anlamadım. ben de çevreme çok savundum bi bildiği vardır dedim. 3.deneme de 7 haftalıkken korona oldum dediği tek şey bekleyeceğiz göreceğiz. bi kontrol altında bile tutmadı beni. malesef gözüm yeni açıldı diyebilirim. bende şaşırıyorum inanın ki..
çokta güler yüzlü olduğunu düşünmüyorum. çok kalabalık olduğu için aceleci. laf ağzınız da yarım kalıyor. bi deneyin bi görüşün. ben eşimde sperm problemi için tüp bebeğe başladım. 5. güne kadar gelen 7 tane embrio oluştu. ilk transfer tek emb. negatif. 2. transfer çift emb. kimyasal 3. transfer çift embrio 7 haftalık olacaktı düşük oldu. düşük yaptığım gün bi iğne adı söyleyip bunu vurdurun dedi. yoğun kanama ve ağrı ile yakında bi özel hastaneye gittik. hastene ben bu iğneyi reçetesiz vuramam, eğer düşük yapıyorsanız bebeğiniz 7 haftalık yeteri büyüklükte bu iğne sizi zehirler dedi. ultrasonda düşük olduğuna emin olmanız gerekiyor denildi. devlet hastanesinde acilde ultrason olduğunu söyledi koştur koştur oraya. (bunu şahinin en başında bilip söylemesi gerekmiyor muydu? ) devlet hastanesinde düşüğüm gerçekleşti. şahin bey ise, ayşecim takdiri ilahi yani biz elimizden geleni yaptık dedi. elinden gelen sadece transfer gerçekleştirmesi. malesef uzun bi süre kendine gelemedim. körü körüne rabbim can verseydi 5 tane evlattı bunlar. sonuncusunda artık tamamen yıkılmıştım. 4 ay sonra jimerde tekrardan başladım. şuan tedavi aşamasındayım. inanın bende pıhtı sonucumu prolaktin yüksekliğini D3 düşüklüğünü görene kadar takdiri ilahı sandım. o prof. dü biz mi bilecektik. bu testleri yapmıyorsa vardır bi bildiği dedik.Merhaba geçmiş olsun..bende gitmeyi dusunuyordum.acibadem şahin bey e guleryuzlu diye onu seçmiştim ama bu anlattıklarınız bana acaba dedirttisanirim gitmem.
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda ne diyim gerçekten şans işi Osman Develioğlu var birde onunda sert mizaçlı ama işini çok iyi yaptığını söylüyorlar oda jimere bağlı çalışıyor..şuan da jimer de suat beye tedavi ye başladım. transferden önce araştırmaya koyulduk. eşimle ağzımız açık kalıyor. nasıl en başında istenmedi bunlar diye. şahin beye kalsa 4. denememi de hemen yapacaktı. bilmiyorum hastaya göre mi muamele yapıyor anlamadım. ben de çevreme çok savundum bi bildiği vardır dedim. 3.deneme de 7 haftalıkken korona oldum dediği tek şey bekleyeceğiz göreceğiz. bi kontrol altında bile tutmadı beni. malesef gözüm yeni açıldı diyebilirim. bende şaşırıyorum inanın ki..
evet bende ikisi arasında kalmıştım. çoğu kişi suat beyi önerdiği için oraya başladım hakkımızda hayırlısı olsun.Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda ne diyim gerçekten şans işi Osman Develioğlu var birde onunda sert mizaçlı ama işini çok iyi yaptığını söylüyorlar oda jimere bağlı çalışıyor..
Suat hazer dediğiniz doktor sanırım biliyorum o doktoru işin ehli bir doktor..
İnşallah hayırlısı olsunevet bende ikisi arasında kalmıştım. çoğu kişi suat beyi önerdiği için oraya başladım hakkımızda hayırlısı olsun.
Jimerde peki tüp bebek fiyatları nasıl canımevet bende ikisi arasında kalmıştım. çoğu kişi suat beyi önerdiği için oraya başladım hakkımızda hayırlısı olsun.
benim son iki tane kalmıştı onları taşıdık canım sadece transfer ücreti alacaklar onu daha konuşmadık.Jimerde peki tüp bebek fiyatları nasıl canım
Anladım canım hayırlısı olsunnnnnn tez zamanda pozitifleri gör inşallahbenim son iki tane kalmıştı onları taşıdık canım sadece transfer ücreti alacaklar onu daha konuşmadık.
inşallah canım benim hepimiz:)Anladım canım hayırlısı olsunnnnnn tez zamanda pozitifleri gör inşallah![]()
Canım naptın gebe misin merak ettiminşallah canım benim hepimiz:)
evet canım 2 aylık gebeyim:)Canım naptın gebe misin merak ettim![]()
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahevet canım 2 aylık gebeyim:)
teşekkür ederim beybimmmMaşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
Çok sevindim![]()