Bursa Acıbadem(Prof. Dr. Şahin Zeteroğlu)

Canım ben 1 yıllık evliyim 2 kimyalsalım var 9 aydır sağlıklı gebelik elde edemedim kimyasal sonucu kan pıhtılaşma problemim çıktığını söylediler Medicana Hastanesi'nde ilaç kullanıyorum şuan kan sulandırıcı onun dışında hormon ve rahim olarak bir problem olmadığını dile getirdi hocam ve yılbaşından sonra Türkiye'ye geleceğim kendim yurtdışında yaşıyorum o yüzden konu açmak istedim yorumlar alayım diye kafam çok karışık Prof.Osman Develioğlu da birde Şahin Zeteroğlu hoca kafama yatan bir kontrole gitmek istiyorum o yüzden canım bilmiyorum nasıl olacak hakkımızda hayırlısı olsun
merhaba ben de şahin beye tedavi oldum cok sukur sağlıkla kucağıma aldım cok bilgili ve tecrübeli bir doktor. tavsiye ederim

merhaba ben de şahin beye tedavi oldum cok sukur sağlıkla kucağıma aldım cok bilgili ve tecrübeli bir doktor. tavsiye ederim
Teşekkürler arkadaşım..
Özel olmazsa problem neydi acaba ?

Ben de Şahin beye gidiyorum. Bu süreçte de iyi ki Şahin beye gitmeye karar verdiğimi düşünüyorum. 37 yasındaýim aniden amh degerimin çok düşük olduğunu ve her an menopoza girebileceğimi ögrendim. Sonrasında dış gebelik yasadım. Bir çok olumsuzluk ve bir cok islem yaşadım. Şahin beye 3 yumurta toplama işlemi , 1 prp yaptirdik. Son olarak diğer tüpümde sorun olduğundan tüpümü aldırdık.Bu sürecte ilk zamanlar iyidim ama tüpümün alinmasi zamani geldiğinde ben bir korku içindeydim. Şahin bey en başından beri bizim için enerjisi, pozitifliği, detayli açiklamalari, sabrı, nezaketi, bizlerle kurduğu güzel iletişim ile süreci atlatmamizda bize oldukça destek olmuş oldu.Evliliğimin başından beri gittiğim hem cinsim doktorda rutin kontrollerde dahi sedyede yapılan muayenelerle inanilmaz rahatsız hissederdim. Şahin beyin odasında ayrı bir loş bir alan olması ve sıcak bir his veren odasi bile benim için önemli bir detay. Kesinlikle bu süreçte herseyi detaylı olarak defalarca soran ve anlamaya çalışan eşim ve ben kendimizi süreçte tedirgin hissetmedik. Eşim cok detaycı olmasına rağmen her zaman eşimi oldukça rahatlatti. Şahin beyin bilgisine güvendiğim gibi bu süreçte bize olan eşlik etme şekline de güveniyorum. Ayrıca o kadar yoğunluk içerisinde iletişimi, sabrı, nezaketi ve insanlara olan sevgi ve saygısı ile doğal ve bence özel bir insan olması da insani rahatlatiyor ve güven sağlıyor. Şahin bey bizi her zaman bilgilendirirken kelimelerini özenle seçiyor. Tam bir bilgilendirme sağlıyor. Şahin beyin bütün hastalarına aynı yaklaşımı sergilediğini gözlemliyoruz. Kendimizi bir danışan olarak hissediyoruz. Sürecin gerginliklerini yaşamamıza engel olduğunu düşünüyoruz. Kendimizi başka bir sehirde arkadasimin aldigi hizmet ve doktorun iletisimi ile kiyasladigimizda, kendimizin elit bir hizmet aldığımızi cok daha fazla anlamiş olduk. Ben bir başka şekilde bu süreci şu an oldugum rahatlıkta atlatamazdım ve bende daha derin izler birakirdi. Bu açıdan güverek Şahin beyi önerebilirim.

Back
X