Bursa Acibademde Tüp Bebek Yaptiran Var Mi???

merhaba kızlar bende tüp bebek yaptırmak istiyorum ama bu konuda hiç bir bilgim yok akşam doktorum ziya cetine gittik bana yaşımın 32 oldugunu ve yumurta sayımın az oldugunu ve en kısa zamanda tüp bebek denememi söyledi.aranızda bu konuda deneyimli arkadaşlar var yardımcı olursanız sevinirim.

Canımm ben de görüşmüştüm kendisiyle hastane ve Dr. hakkında izlenimim iyiydi fakat ii referanslar alamadım kendisiyle ilgili.
Benim Dr. um Murat Erdemir Jinemed'ten..İlk konuşmaya başladığım an tamam demiştim ve so nunda gebelik duygusunu bana yaşattı..
Darısı başına..

hiç mi kimse yok yaaaa Bursa'dan

mehaba canım bende bursalıyım ben soranusta yaptırdım doktorumda çok iyi ilk denememde hamileyim ama şahin beyinde çok iyi olduğunu duydum herkes çok methediyo onu Allah yardımcın olsun:hooray::sm_cool:hihoyyyt

Şahin bey çok iyi bir doktor ve ekibide çok iyi benim üçüncü denemem nasipse iki gün sonra testim var ama bu güne kadar benim içime sinen tek tedavim bu sonuç ne olursa olsun .Şahin bey benim doktorlara olan inancımı tazeledi.

ben seybay (şeyma) yıl merak ediyorum
şeyma nerdesin artık girmiyor musun nete? bana çok yardımcı olmuştun hatta şahşn beyle geçen haftaki görüşmemde söyledim ona şeyma bana çok yardımcı olmuştu diye.
şeyma bana özelden yaz buralardaysan?

canım sahın bey cok ıyı bır dr. ben gecen yıl yaptırdım ıkız dı ama tasıyamadım dustuler sahın by tasıyamazsın bırını alalım dedı ama ben dınlemedım keske dınleseydım dıyorum bol sanslar

slm.ben 2. yi deniycem.sahin beyi aradım gelin görüşelim dedi hersey yolundaysa hemen tedaviye baslamak istiyorum suan acıbademde tedav gören varsa önerilerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…