chadii hamişliğin hayırlı olsun bu formu görmediğim için bende açmıştım bugün bursa acıbademle ilgili sen şahin beyemi yaptırdın tüp bebeği
evet canım şahin bey yaptı :teytey:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
chadii hamişliğin hayırlı olsun bu formu görmediğim için bende açmıştım bugün bursa acıbademle ilgili sen şahin beyemi yaptırdın tüp bebeği
canım benim hayırlı olsun inşallah bak demiştim sana bebişine kavuşucaksın die çok sevindim canım dikkat et kendine kaç gündür haberini bekliyordum inan çok sevindim darısı başımıza hayırlısıyla maşallah sana
![]()
slm kızlar hepinize normalde kan tahlilimi ayın 20 sinde yani bugün yaptırmam gerekiyordu ama ben sabırsızlıktan dayanamadım ve ve 16 mayısta yani 8. günü tahlil yaptırdım sonuç 26,51 çıkmıştı tabi doktorlar iki gün sonra yenilensin tekrar bi bakalım dediler yine 11. günü yaptırdığım testte sonucum 171 çıktı yaşasın çok mutluyum allah herkese nasip etsin inşallah
hey arkadaş bende uluyoldaki bursa tüp bebek merkezinde yaptırcam özer kutlu cok iyi bi dr sende oraya gidebilirsin hepimiz için hayırlısı olu inşallah
16 haftalık hamileyken erken suyu geldiği için kaybettin şimdi dinlenmedeyim bilmiyorum nekadar dinleneceğimi belkide yarın başlayalım derim dr belkide 1 yıl sonra kısmet ALLAH(c.c) neyi nasip edecek ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,bursa tüp bebek merkezinde transfer oldu dr özer kutlu 7 yıldan beri tanıyorum memnunum ayrıca zübeyde hanım doğumevi doktoru
sevgili yeşimpat selam bana bursa daki tüp bebek merkezleriyle ilgili bilgi verebilirmisin bende tüpbebek deniycem bu 4. olucak öncekileri ist da yaptırdım bursa da bukonuda iyiyse bana daha yakın bursa da denemek geliş gidişler sanırım daha kolay olur diye düşünüyorum teşekkürler canım şimdiden
canım benim 3 tane ist da denendi hemde bu konuda bir numara sayılacak bir hastaneydi 4. bursada denedik ve tuttu kısmet gerçi önnemli olan merkezin doğru işler mi yoksa reklam mı yaptığı
jinemedbursa ve acıbadem bursa ile görüştüm güzel bir görüşme oldu acıbadem den şahin bey tel de çok ilgilendi iki merkezlede gidip görüşmeyi düşünüyorum artık
canım sen bursada hangi merkezde yaptırdın tüp bebeği acıbademmi başka bi yer mi:uhm: