Tüp Bebek Merkezleri Bursa ART Osman develioğlu hastaları

umutdoluyuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
356
14
118
Merhaba kızlar bursa da tüp bebek ve aşılama tedavisinde güvenilir bir doktor arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. doktorunuzla tedavi süresince kendi cep telefonundan görüşme imkanınız var.

Benim ilk tüp bebek denemem negatifti. şuan ise ikinci denememiz. evde yapılan test pozitif gibi ama cumartesi kan testini bekliyoruz.

Allah herkesin yüzünüzü güldürsün inşallah.

Merhaba arkadaşlar benimde ilk 16 eylülde transferim yapıldı malesef negatif sonuş aldım. Benden histeroskopi istemedi hiç bir şey demedi en az iki ay ara veriyoruz dedi inş kasım da ki adetimde 2. tranferimi yapacak. Ama aklıma takıldı neden benden histeroskopi istemedi ki ne durumda histeroskopi yapılıyor, lütfen bilenler yardımcı olsun bu arada benim rahim filmim var gecen kış yaptırmıştım acaba ondan dolayı mı gerek görmedi.

Merhaba biz ilk tüp bebek tedavimizi bursa tüp bebek merkezinde şubat ayında yaptırdık şimdi osman beyden çarşamba gününe randevu aldık.bizden ilk olarak araştırma istermi neden tutmadı diye ve araştırılırsa tahliller falan nerde yapılıyo bilgi verebilirmisin

Burada tedavi olan kişiler var mı? Merkez hakkında düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?
Ben bir kere gittim Osman beye
Birdaha merkezin önünden bile gecmem
Kendisinden hiç haz etmedim
Odasına girince neden geldiniz der gibi davranıp insanın yüzüne bile bakmıyor
Kendinizi sıkıntınızı anlatmaya müsade yok
Çok sabırsız ve ukela bir doktor
Bir dosya evrak ile gittik açıp bakmadi
Bile
Anladım kocanın hiç spermı yok ondan geldiniz dedi
Oysaki sperm çoktu ama kalite yoktu dinlemedi

Eşimde genetik tarama test sonuçlarında kromozom bozukluğu saptandi tüp bebek öncesi
Allah korusun çocukta sıkıntı olabilird
Bunun için emrbroların da genetiğine baktırmak isteriz dedik
Ben bakmıyorum 35 yas üzerine bakarız dedi
Biz 38 dik zaten
Sonra da tutarsa tutar tutmazsa düşer zaten dedi
Onun için o kadar kolay çünkü
Onca zaman emek maddi yıpranıs umurunda değil
Kendisinden hiç haz etmedim
Gidenin de aklına şaşarım

Back
X