Bursa Bahar Hastanesi Nagihan Güler

bahar27

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
5.557
21
358
Arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim çocuğum yok,tedavi için Nagihan hanıma gitmeye karar verdim.İyi bir doktor olduğunu duydum.Kasım ayı için randevu verdiler.Aranızda Nagihan hanıma gidenler varsa fikirlerinizi bekliyorum.Memnun kaldınızmı?Olumlu sonuçlar verdimi?Fikirlerinizi bekliyorum

merhaba konuyu yazalı bayağı olmuş ama ben yeni gördüm,bende bursalıyım,4 yıllık evliyim bu zamana kadar çocuk düşünmedik,şimdi istiyorum ama dr.konusunda çok kararsızım sizin yazınınzı görünce sormak istedim,ne yaptınız nagihan hnma gittinizmi merak ettim,nasıl gercekten de ilgili doktor mu

Merhaba canım hemşehriyiz demekAllah mesut etsin öncelikle.Bende evliliğimin 3. yılında 5.5 aylık hamile olduğumu öğrendim canımŞuan 4 aylık bir kızım varPko ve bazı hormon değerlerim düzensiz olduğu için eşimdede bazı değerler düşük çıkınca hamile olduğumu hiç tahmin edemedim.Bize hemen tedaviye başlamadan bile tüp bebek dedi doktorun bazısı bunlarda özel tüp bebek merkeziydi.Ben nagihan hanıma gittim fakat çok yoğun bir doktor o kadar ayrıntılı ilgilenemedi.Aynı devlet hastanesi gibi genelleme yapmam yanlış olur ama o doktor yoğun bir doktor.Sonra bir arkadaşın tavsiyesiyle başka bir doktora göründüm çok gitme fırsatım olmadı o doktorada.Özelden adını yazarım istersen.Ben hamileymişim ve doktor farkına varamadı.Bebeği kist sandı ve benim öğrenmemle 1.5 2 ay sonra doğum yapmam bir oldu7 aylık doğdu kızım.Doktor konusuna gelince çok iyi araştırmak lazım.Ben daha önceleri fakülteye giidyordum.Eğer bir sorun çıkarsa inşllh çıkmazda tüp bebek bölümü var fakültede barış bey diye bir doktor var.Bir arkadaşımızın senelerdir bebeği olmuyordu aşılama denemişler kaç kere tutmamış,ben fakğlteye git demiştim gitti ve şuan yeni hamile,özel yerler hemen tüp bebeğe yönlendiriyorlar işin ucunda para olduğu için.Çok dikkatli düşünmeniz gerek.İnşllh tedaviye gerek kalmdan olur bebeğin.Allah yardımcınız olsun.Bu arada bursalılar topiğimiz var arkadaşlarla istersen sende topiğe katılabilirsin.Buluşmalar oldu,çokta güzel geçti,istersen aramıza katılabilirsin.Bursanın neresinden bu arada:44:

yaa şaka gibi hiçmi anlamadın hareketerinden karnın büyümedimi 5.5 ay bu yaaaa:) ama süper bişey olmuş hamileliğin başındaki düşük stresleri falan :)allah analı babalı büyütsün canım

yaa şaka gibi hiçmi anlamadın hareketerinden karnın büyümedimi 5.5 ay bu yaaaa:) ama süper bişey olmuş hamileliğin başındaki düşük stresleri falan :)allah analı babalı büyütsün canım

yani bizim içinde süpriz oldu :)pko ve birazda yapılı olduğum için anlayamadım ben ilk olunca acemilik çekiliyor:)Aminn Allah razı olsun darısıda sana inşallah

merhaba biraz ge bir cevap olacak ama nagihan hanımda doğum yaptım üçbucuk yıl once sımdı hamileyim ve yine ona gidiyorum.tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…