Merhaba canım hemşehriyiz demek
Allah mesut etsin öncelikle.Bende evliliğimin 3. yılında 5.5 aylık hamile olduğumu öğrendim canım
Şuan 4 aylık bir kızım var
Pko ve bazı hormon değerlerim düzensiz olduğu için eşimdede bazı değerler düşük çıkınca hamile olduğumu hiç tahmin edemedim.Bize hemen tedaviye başlamadan bile tüp bebek dedi doktorun bazısı bunlarda özel tüp bebek merkeziydi.Ben nagihan hanıma gittim fakat çok yoğun bir doktor o kadar ayrıntılı ilgilenemedi.Aynı devlet hastanesi gibi genelleme yapmam yanlış olur ama o doktor yoğun bir doktor.Sonra bir arkadaşın tavsiyesiyle başka bir doktora göründüm çok gitme fırsatım olmadı o doktorada.Özelden adını yazarım istersen.Ben hamileymişim ve doktor farkına varamadı.Bebeği kist sandı ve benim öğrenmemle 1.5 2 ay sonra doğum yapmam bir oldu
7 aylık doğdu kızım.Doktor konusuna gelince çok iyi araştırmak lazım.Ben daha önceleri fakülteye giidyordum.Eğer bir sorun çıkarsa inşllh çıkmazda tüp bebek bölümü var fakültede barış bey diye bir doktor var.Bir arkadaşımızın senelerdir bebeği olmuyordu aşılama denemişler kaç kere tutmamış,ben fakğlteye git demiştim gitti ve şuan yeni hamile,özel yerler hemen tüp bebeğe yönlendiriyorlar işin ucunda para olduğu için.Çok dikkatli düşünmeniz gerek.İnşllh tedaviye gerek kalmdan olur bebeğin.Allah yardımcınız olsun.
Bu arada bursalılar topiğimiz var arkadaşlarla istersen sende topiğe katılabilirsin.Buluşmalar oldu,çokta güzel geçti,istersen aramıza katılabilirsin.Bursanın neresinden bu arada:44: