Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar benim yüzümde rahatsz olduğum benlerim var özellikle 2 tanesi mercimek büyüklüğünde bunları aldırmak istiyorum bana tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Ya da devlet hastanesinde aldıran var mı ?
Siz hangi yöntemle aldırdınız kalan izin fotoğrafını paylaşabilir misiniz?Kizlar ben aldırma basit bir işlem ben hiç düşünmeden aldırdım yüzüm açıldı büyük beb dudak üstündeydi yerine hafif bir iz kaldı hiç düşünmeyin zaten hiç acımıyor lokal yapılıyor ama ben bursada yaşamıyorum
Çok sevindim kötü izler kalmamasına ne kadar zamanda geçti dikiş alındıktan sonraki görüntü çok kötü müydü pekiBenimki de mercimek kadar hafif cukur sivilce izi gibi ama daha 15 tatilde aldırdım okula başladım ek bir öğrencim arkadaşım aaaa benini aldırmışsın demedi kara bi iz yerine ten rengi bi iz okadar diğer dördünün yerini bulamadim
hangi yöntemle aldırdınız?Kizlar ben aldırma basit bir işlem ben hiç düşünmeden aldırdım yüzüm açıldı büyük beb dudak üstündeydi yerine hafif bir iz kaldı hiç düşünmeyin zaten hiç acımıyor lokal yapılıyor ama ben bursada yaşamıyorum