Bursa -Ben aldırma

ZeyNnep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
50
1
86
31
Bursa
Merhaba arkadaşlar benim yüzümde rahatsz olduğum benlerim var özellikle 2 tanesi mercimek büyüklüğünde bunları aldırmak istiyorum bana tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Ya da devlet hastanesinde aldıran var mı ?

Kizlar ben aldırma basit bir işlem ben hiç düşünmeden aldırdım yüzüm açıldı büyük beb dudak üstündeydi yerine hafif bir iz kaldı hiç düşünmeyin zaten hiç acımıyor lokal yapılıyor ama ben bursada yaşamıyorum

Kizlar ben aldırma basit bir işlem ben hiç düşünmeden aldırdım yüzüm açıldı büyük beb dudak üstündeydi yerine hafif bir iz kaldı hiç düşünmeyin zaten hiç acımıyor lokal yapılıyor ama ben bursada yaşamıyorum
Siz hangi yöntemle aldırdınız kalan izin fotoğrafını paylaşabilir misiniz?

Ben ameliyatla aldırdım dudak üstü büyüktü en kötüsü derindi hatta doktor dalga geçti almasaydık ağzından çıkmanmış beb diyediğer dirt benim nerde olduğunu bulamıyorum tek dikiş bu üç dikis

Benimki de mercimek kadar hafif cukur sivilce izi gibi ama daha 15 tatilde aldırdım okula başladım ek bir öğrencim arkadaşım aaaa benini aldırmışsın demedi kara bi iz yerine ten rengi bi iz okadar diğer dördünün yerini bulamadim

Benimki de mercimek kadar hafif cukur sivilce izi gibi ama daha 15 tatilde aldırdım okula başladım ek bir öğrencim arkadaşım aaaa benini aldırmışsın demedi kara bi iz yerine ten rengi bi iz okadar diğer dördünün yerini bulamadim
Çok sevindim kötü izler kalmamasına ne kadar zamanda geçti dikiş alındıktan sonraki görüntü çok kötü müydü peki

Hayır hayır 15 tatil ilk gün oldum 15 gün geçti e derse girdim kimse ben aldırmışsın demedi düşün yani

Yani hafif cukur benimki de ama diyorum ya hiç görmüyorum bile belki seninki benden daha az cukur ama seni fazla rahatsız ediyor olabilir dedim ya kara bir iz yerine sivilce izi daha iyi

Seninkini meram ettim açıkçası foto gönderemiyorum ben dosya yüklüyorum gonder diye bir seçenek yok

hangi yöntemle aldırdınız?

Kızlar burnumun yan tarafında büyük kahverengi et beni vardı bir hafta önce lazerle aldırdım ilk aldirdigimda çukur vardı cok korktum kapanmayacak diye ama krem vermişti doktor onu sürekli sürdüm kabuk bağlayıp kuruyunca düştü ve şuan hafif pembe kırmızı arası yara var iyileşme aşamasında çukur da yüzde doksan kapandı o yara da bir ayda tamamen kaybolacakmis şuan iyi yönde

Back
X