Bursa burun estetigi :)

azl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
94
5
36
Bursa
Selaaam kizlar , bayadir girmiyordum bos vaktim yoktu smdi ameliyat olunca girip bi bakaim dedim , basta sunu soliyeyim zor bi ameliyat kesinlikle ilk 2 gun perisan oluyorsunuz , burun tikali nefes alamiyorsun dudak kuruyor dil kuruyor o kadar pisman oldum ki anlatamam bugun 4. gunum sadece halsizim ilaclarda halsizlik yapiyor bide tahminimce narkozunda etkisidr bilmiyorum :)) ben bursada dr UMİT CAKİR a oldum ve cokda memnunum burun estetigi dusunen arkadaslar umit beyi tercih edebilirler cunku hem ilgili hem eli guzel sizi sabirla dinliyor isteklerinizi onemsiyor :)) oyle ki ben pimpirikliyimdir usenmeden benimle ilgilendi gece 12de attigim mesaja bile karsilik verdi :) basimdan gecen ameliyat gunlugum simdilik boyle sizinle paylasip rahatlamak istedim :))

merhaba, geçmiş olsun biraz geç oldu ama.. :) şuan durumunuz nedir? önerirmisiniz ümit cakır ı ?

arkadaşım, nişanlımın yiğeni ümit çakıra ameliyat oldu üstünden bir yıl geçmesine ragmen burnu kötü durumda bazı yerleri yamuk nefes alma problemi var kız burnundan konuşuyor şuanda ve görüntüde hoş değil, güzellik anlayısı herkesde farklıdır ama kesinlikle iyidüşünülüp karar verilmesi gereken bir konu iyi araştırın derim..

çok sağolun bilgi vardiğiniz için.. çok geçmiş olsun inşallah bir şekilde sağlığına kavuşur :dua:

Merhaba azl. Fiyat konusunda da bilgilendirir misin bizi. Simdiden cok sagol

Back
X