Doğuma Hazırlık Bursa da bebek odası için nerelere bakabilirim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

strawberry

totem
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
44
1
86
Bursa
bebek odamızı hazırlamak istiyoruz artık, bursada bebek odası için nerelere bakmamı önerirsiniz? tecrübelerinizi paylaşalım :)

koğuk çınar şefik mobilya, oraya da bakalım.. biz mudanya yolundaki bi kaç mağazaya baktık,ordaki alternatiflerden bi kaç tane beğendiğimiz oldu,ama karar vermek zor tabi bursadaki bütün çocuk takımlarını görmeden karar vermek istemiyorum :)

koğuk çınar şefik mobilya, oraya da bakalım.. biz mudanya yolundaki bi kaç mağazaya baktık,ordaki alternatiflerden bi kaç tane beğendiğimiz oldu,ama karar vermek zor tabi bursadaki bütün çocuk takımlarını görmeden karar vermek istemiyorum :)

şefik mobilyaya gidince ferit bey varsa benim adım verirsenizde yardımcı olur yoksada ona söylesinler gene yardıcı olurlar....

ben sadece ızmır yolunda havuc mobılyaya ve mudanya yolunda moremoya baktım ve moremodan aldım tavsıye ederm

Back
X