Bursa 'da Burun Estetiği için Doktor önerisi istiyorum

sanada iyi bayramlar.. srdrsmtyl@gmail.com adresinden bana ulaş ordan face adresimi veririm istersen yada ordan konuşuruz. sen nasıl istersen.. :)

ben tamamen estetik amaçlı burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. Vedat bey yapıyor mu ne kadar bi ücret veriliyor bilgisi olan var mı? baya bi araştırdım özel hastaneler çok pahalı.
Bende Estetik amaçlı burun ameliyatı istiyorum, Oldun mu ameliyat canım. Medikada Faruk Şahin varmış onu önerdiler ama bilemiyorum. Ameliyatından memnun olan başka arkdşlar var mı ?

mrb kızlar valla Bursa da burun dediğiniz zaman aklıma Erhan Şafak geliyor 3 kuzenimde bu yıl ameliyat oldu kendisine ve sonuçlar mükemmel bence bi gidin görüşün derim..bende botoks yaptırıyorum kendisinden çok memnunum , sonuç gayet doğal oluyor benden söylemesi :)

Omer buhsem ile ben de gorusmeye gittim ama hic guven vermedi acikcasi. Murat ceram ile gorustum icime sindi. Hayat hastanesinde Ferruh Bey varmis onunla da gorusup kararimi vericem cok kafami karistirmak istemiyorum.

Fiyatı ne kadar ve resmin var mı ?

Fiyatı ne kadar vedat beyin ?

Doktorun kim çoğu kbb doktoru süper burunlar yapıyor diyorlar ama resim koyan çok az veya hiç yok sen kaça fiyat alabildin ?

Merhaba Dr.Ercan Aydın konusunda uzman ve yüksek hasta memnuniyeti ile Bursa'da burun estetiğinde doğru adres.
Dr.Ercan Aydın. Bilgi ve randevu: 0530 128 39 00

8 sene olmuş ama belki görürsünüz vedat menderes ameliyat olmayı düşünüyorum bende sonuçlar nasl siizn memnun musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…