Burun estetigi olamk icin isinde uzman iyi bir doktor ariyorum...
Yardimci olursaniz sevinirim...
Benim ablamı Şevket yılmaz Hastanesinde Dr.Vedat Menderes ameliyat etti.Ablamın Burnu fıstık gibi oldu.Onun ikinci ameliyatı idi. 5yıl kadar önce özel hastanede kbb ciler burnundan nefes alması için ameliyat etmişlerdi.burnundaki kıkırdakları alınca burnu çökmüştü.ne nefes alabiliyordu nede şekli güzeldi.şimdi çok rahat nefes alıyor burnuda petek dinçöz ünkü gibi.Bu ayda ben ameliyat olmayı planlıyorum.
Bursada vedat menderes'e ameliyat oldum birlikte biriyle olduk ama bende sorun çıktı şuanda kızınki fıstık gibi oldu. benm kaş aramda bi şişme var cuma günü görüşecez kendisile nasıl olur bilmiyorum ama çok ilgili bi doktor tavsiye edebilirimde. sorun bende oldu ama bilmiyorm bendeki şansızlık olabilir. sen nerde oturuyosn
Benim ablamı Şevket yılmaz Hastanesinde Dr.Vedat Menderes ameliyat etti.Ablamın Burnu fıstık gibi oldu.Onun ikinci ameliyatı idi. 5yıl kadar önce özel hastanede kbb ciler burnundan nefes alması için ameliyat etmişlerdi.burnundaki kıkırdakları alınca burnu çökmüştü.ne nefes alabiliyordu nede şekli güzeldi.şimdi çok rahat nefes alıyor burnuda petek dinçöz ünkü gibi.Bu ayda ben ameliyat olmayı planlıyorum.
Vedat Bey fiyat konusunda nasıl? ve benim nefesle ilgili bir sorunum yok direk estetik amaçlı düşünüyorum devlet olması kafamı karıştırıyor biraz bu konuda sizler sağlık problemi sebebiyle mi ameliyat oldunuz Vedat Bey e yoksa sadece estetik amaçlı olup memnun kalan var mııı??
ben tamamen estetik amaçlı burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. Vedat bey yapıyor mu ne kadar bi ücret veriliyor bilgisi olan var mı? baya bi araştırdım özel hastaneler çok pahalı.
DR. vedat bey ile görüş Kendisi Şevket Yılmaz Hastanesinde
acaba once ve sonra resmı yukleyebılrmısınız..
ben tamamen estetik amaçlı burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. Vedat bey yapıyor mu ne kadar bi ücret veriliyor bilgisi olan var mı? baya bi araştırdım özel hastaneler çok pahalı.
Zozekin olcam dıyodun olmadnmı hala amelıyat...burda hıc olan yokmu vedat beye ya cıldırıcam..koskoca brsada dr. önerısı yok ise bak..
al bende de o kadar. deli gibi bütün gün yorum okuyorum. gerek bu siteden gerekse diğer sitelerden doktoların hakkında olumlu-olumsuz yazıları araştırıyorum. fakat hep 3-4 tane isim hakkında yorumlar var. kimi doktorunun adını ballandıra ballandıra reklam yapıyor, kimi de gelmiş 1 mesajı var daha adamı yerden yere vuruyor. kime inanacağımı şaşırdım. fiyatlarda aşağı yukarı belli 3500 den tut, 7000 tlye kadar fiyat aldım ben.
valla sonunda gıttım devlet hastanesıne kbb uzmanından amelıyat tarıhı aldım bıkac kısı bı dr. u tavsıye ettı..aldım bnde..nolcaksa olsun ya..bursa sankı kucuk bıryer doktor yorumu yok..özelede zaten o kadar para veremem...
Öncelikle herkese selamlar..Mehmet alper bayraktara geçtiğimiz ay burun estetiği ameliyatı oldum.Sonuçtan okadar memnunumki çevremdekilerin övgü yağmuruna tutuldum.. İlk gittiğim doktor Alper beydi. Sonra dedimki başka doktora gitmeye gerek yok.Çünkü kendinden okadar emindiki. O kendine okadar güveniyorduki bende çok güvenmiştim.. Ve sonuç tahmin ettiğimden dahada güzeldi.. Dağılmış psikolojim şuan çok iyi :) Herkese alper beyi tavsiye ederim. burun estetiği için son olarak yolunuz zaten ona düşecek :) Hocama teşekkürler.. Sevgiler..
bnde oldm amlyt devlette bklıorm bklm dha 13 gun oldusonunda ameliyat oldum ben bjkask1903, sen ne yaptın?
Ben Kocaeli Acibademde Abdullah Etoz a ameliyat oldum ve her seyi kendisine biraktim. Ameliyattan sonra beni goren 3 arkadasim daha ameliyat oldu. Yaklasik 2 sene oldu ve bu zamana kadar hic sorun yasamadim:) Capada bir profesore burun ameliyati olmustum kendisi duzeltme yapti. Profesor mu o mu deseler yuzde yuz o. Cok dua ettim kendisine. Allah ondan razi olsun. Cok mutluyum gercektennnnnnnn.arkadaşım ben geçen yıl Dr. Abdullah Etöz'e burun estetiği yaptırdım. hiç memnun kalmadım herşeyi senin tercihine göre değil de kafasına göre yapıyor sonrasında da hiç ilgilenmiyor sakın oranın önünden bile geçme derim sana tam olarak sana tavsiye edebileceğim bir doktor yok ben de araştırıyorum burnumu düzelttirmek için ama Ecna Estetik Merkezi ve doktoru Abdullah Etöz'e gitme. Ben pişmanım kimsenin de aynı duruma düşmesini istemem. Böyle bir siteyi yeni buldum. Bundan sonra güvendiğim bir doktor olursa burada paylaşacağım.
Abdullah Etoz Kocaeli Acibademin doktoru. Siddetle kendisini tavsiye ediyorum. Degisim istiyorum de gerisini ona birak.Beni taniyamanlar bile oldu. Burun ameliyati bir insani nasil bu kadar guzellestirir dediler:) Ablam Tonguc diye birine ameliyat oldu burnu kayik duruyor oraya buraya:))) Benimki kalip gibi masallahhh.Allah razi olsun beni cok mutlu etti.kızlar burnumdan estetik olmak istiyorum bursada bu işi başarıyla yapan memnun kaldıgınız doktor var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?