Bursa 'da Burun Estetiği için Doktor önerisi istiyorum

Ben yorumlari okudukca korkum artiyor bu is biraz sansa da bakiyor bana göre...
Doktor arastirmasi yapayim derken ameliyattan vazgecicem bu gidisle...:18:

Burun estetigi olamk icin isinde uzman iyi bir doktor ariyorum...
Yardimci olursaniz sevinirim...

Benim ablamı Şevket yılmaz Hastanesinde Dr.Vedat Menderes ameliyat etti.Ablamın Burnu fıstık gibi oldu.Onun ikinci ameliyatı idi. 5yıl kadar önce özel hastanede kbb ciler burnundan nefes alması için ameliyat etmişlerdi.burnundaki kıkırdakları alınca burnu çökmüştü.ne nefes alabiliyordu nede şekli güzeldi.şimdi çok rahat nefes alıyor burnuda petek dinçöz ünkü gibi.Bu ayda ben ameliyat olmayı planlıyorum.

Canim o ozel hastanenin ve doktorun ismini yazar misin? Hepimiz bilelimki yanlis bir tercih yapmayalim

hayalsu bıraz bılgı verırmısn vedat bey hakkında..

ben tamamen estetik amaçlı burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. Vedat bey yapıyor mu ne kadar bi ücret veriliyor bilgisi olan var mı? baya bi araştırdım özel hastaneler çok pahalı.

Merhaba arkadaşlar,

Bende burun estetiği konusunda çok araştırma yaptım.

Kararımı Dr.Erhan Şafak'tan yana verdim.Geçen ay ben burun estetiği ameliyatımı oldum ve çok memnun kaldım.Kesinlikle tavsiye ederim.

Kendisi ve ekibi çok samimi ve sıcak kanlı insanlar kendinizi çok rahat hissediyorsunuz.

Vedat Bey fiyat konusunda nasıl? ve benim nefesle ilgili bir sorunum yok direk estetik amaçlı düşünüyorum devlet olması kafamı karıştırıyor biraz bu konuda sizler sağlık problemi sebebiyle mi ameliyat oldunuz Vedat Bey e yoksa sadece estetik amaçlı olup memnun kalan var mııı??

bizim ameliyat hem nefes alma hemde estetik amaçlı idi.Kıkırdakları alınınca burnu çökmüştü diye yazmıştım.Şimdi hem nefas alabiliyor hemde güzel burnu oldu şimdi sıra bende Mayısta olmayı planlıyorum.Devlet hastanesi olması hiç aklını karıştırmasın Dr.Vedat Bey bu konuda işnin ehli

ben tamamen estetik amaçlı burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. Vedat bey yapıyor mu ne kadar bi ücret veriliyor bilgisi olan var mı? baya bi araştırdım özel hastaneler çok pahalı.

DR. vedat bey ile görüş Kendisi Şevket Yılmaz Hastanesinde

Zozekin olcam dıyodun olmadnmı hala amelıyat...burda hıc olan yokmu vedat beye ya cıldırıcam..koskoca brsada dr. önerısı yok ise bak..

Zozekin olcam dıyodun olmadnmı hala amelıyat...burda hıc olan yokmu vedat beye ya cıldırıcam..koskoca brsada dr. önerısı yok ise bak..

al bende de o kadar. deli gibi bütün gün yorum okuyorum. gerek bu siteden gerekse diğer sitelerden doktoların hakkında olumlu-olumsuz yazıları araştırıyorum. fakat hep 3-4 tane isim hakkında yorumlar var. kimi doktorunun adını ballandıra ballandıra reklam yapıyor, kimi de gelmiş 1 mesajı var daha adamı yerden yere vuruyor. kime inanacağımı şaşırdım. fiyatlarda aşağı yukarı belli 3500 den tut, 7000 tlye kadar fiyat aldım ben.

valla sonunda gıttım devlet hastanesıne kbb uzmanından amelıyat tarıhı aldım bıkac kısı bı dr. u tavsıye ettı..aldım bnde..nolcaksa olsun ya..bursa sankı kucuk bıryer doktor yorumu yok..özelede zaten o kadar para veremem...

sonunda ameliyat oldum ben bjkask1903, sen ne yaptın?

büyük gecmiş olsun. bende kendisine ameliyat oldum 12 gün once. umarım memnun kalırım sonuçtan :)

Ben Kocaeli Acibademde Abdullah Etoz a ameliyat oldum ve her seyi kendisine biraktim. Ameliyattan sonra beni goren 3 arkadasim daha ameliyat oldu. Yaklasik 2 sene oldu ve bu zamana kadar hic sorun yasamadim:) Capada bir profesore burun ameliyati olmustum kendisi duzeltme yapti. Profesor mu o mu deseler yuzde yuz o. Cok dua ettim kendisine. Allah ondan razi olsun. Cok mutluyum gercektennnnnnnn.

kızlar burnumdan estetik olmak istiyorum bursada bu işi başarıyla yapan memnun kaldıgınız doktor var mı?
Abdullah Etoz Kocaeli Acibademin doktoru. Siddetle kendisini tavsiye ediyorum. Degisim istiyorum de gerisini ona birak.Beni taniyamanlar bile oldu. Burun ameliyati bir insani nasil bu kadar guzellestirir dediler:) Ablam Tonguc diye birine ameliyat oldu burnu kayik duruyor oraya buraya:))) Benimki kalip gibi masallahhh.Allah razi olsun beni cok mutlu etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…