Bursa 'da Burun Estetiği için Doktor önerisi istiyorum

melodi11

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
40
0
16
Bursa
kızlar burnumdan estetik olmak istiyorum Bursa'da bu işi başarıyla yapan memnun kaldıgınız doktor var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
parasızlıktan dert yanıp kürtaj olmak istiyorsun, ama burun estetiği için para bulabiliyorsun, ne diyeyim Allah akıl fikir versin:26:

arkdaşlar burun estetiği ile 2. bir çocuğa 20 25 yıl bakmak ( hele ki Türkiyede o yaşlarda bile bir gencin işe gireceğinin garantisi yok ) büyütmek aynı masraf mı tutuyor allah aşkına acımasız olmayın bu arkdsa karşı bu kadar. zaten zor günler geçiren biri biraz insaflı olun lütfen.

üstelik arkds olmak istiyorum demiş olacam dememiş ki belki heves ediyor gidecek doktorla görüşecek ama olamayacak siz her beğendiğiniz kıyafeti her baktığınız evi arabayı alıyor musunz ? mesela eşiminde en büyük zevki 0 arabalara bakmaktır napcaksın niye gidip bakıyosun alabilcek misin diyorum aman bakmak parayla mı diyor. bu arkdsta heves ediyor belki doktora gidip bi konuşmak bilgi alacak ama olamayacak. neden bu kadar acımasız olduk toplum olarak ?

kızlar burnumdan estetik olmak istiyorum bursada bu işi başarıyla yapan memnun kaldıgınız doktor var mı?

arkadaşım ben geçen yıl Dr. Abdullah Etöz'e burun estetiği yaptırdım. hiç memnun kalmadım herşeyi senin tercihine göre değil de kafasına göre yapıyor sonrasında da hiç ilgilenmiyor sakın oranın önünden bile geçme derim sana tam olarak sana tavsiye edebileceğim bir doktor yok ben de araştırıyorum burnumu düzelttirmek için ama Ecna Estetik Merkezi ve doktoru Abdullah Etöz'e gitme. Ben pişmanım kimsenin de aynı duruma düşmesini istemem. Böyle bir siteyi yeni buldum. Bundan sonra güvendiğim bir doktor olursa burada paylaşacağım.

ben bursada Dr. Vedat menderes'e ameliyat oldum devlet hastanesi ama gayetde iyi bi doktor çok sevecan insanı rahatlatıyor. ama şuan için benim kaşımın arası filan şiş oda zamanla geçecekmiş. Aynı gün birlikte bi bayan arkdşda oldu onda öyle şişlikte yok çokda güzel oldu. tavsiye ederm

arkadaşlar bursada konur hastanesinde-ömer buhseme estetik olan varmı? ben ramazandan sonra düşünüyorum-görüşmeye gittim..fakat kararsızım hala..yardımlarınızı bekliyorum..

ben ve kız kardesim 6 ay once dr.abdullah etoz'e ameliyat olduk, hic bir sorun yasamadik, ucuz atlattik desene :)))

kızlar burnumdan estetik olmak istiyorum bursada bu işi başarıyla yapan memnun kaldıgınız doktor var mı?

Bursada vedat menderes'e ameliyat oldum birlikte biriyle olduk ama bende sorun çıktı şuanda kızınki fıstık gibi oldu. benm kaş aramda bi şişme var cuma günü görüşecez kendisile nasıl olur bilmiyorum ama çok ilgili bi doktor tavsiye edebilirimde. sorun bende oldu ama bilmiyorm bendeki şansızlık olabilir. sen nerde oturuyosn

Sizinle aynı doktora olucam ameliyat. Durumunuz nedir şu anda acaba ? Yardımcı olur musunuz :)

Doktorunuzdan memnun kaldınız mı ? Sizden detaylı bilgi alabilir miyim sakıncası yoksa ?

Doktorunuzdan memnun kaldınız mı ? Sizden detaylı bilgi alabilir miyim sakıncası yoksa ?

doktorum mükemmel ya canın sıkıldımı gel diyor:) yani ki bende çok fazla mükemmelliyetçiyim o yüzden her bişeyi dordm çok sabırlı gerçekten çokda iyi. şuan şişler burun ucuma indi uzamış gibi duruyor ama biliyorumki geçecek sorun yok yani:)

kuzucum aynı sorun bnde de var://
insallah o da gecicek burun ucu uzamıs gibi duruo nedense aynı sorunu yasayan varmı acaba
buarada burda da yakaladım seniiiii:)))

cnm biz ne seyler atlattık buda gecicek insallah:))
doktoruna sorduktan sonra bnada yazarmısın peki cnm ya neden öyle bi görüntü oluyomus

doktoruma önceisndede sormştm canım bana demişti burun ucu kalkıklığın inecek kalkıklık indikten sonra ödemler burun ucuna gelicek bu sebeple sana uzamış görünebilr ama geçecek demişti:)

doktoruma önceisndede sormştm canım bana demişti burun ucu kalkıklığın inecek kalkıklık indikten sonra ödemler burun ucuna gelicek bu sebeple sana uzamış görünebilr ama geçecek demişti:)

ama burun kalkıklığı inmesin amaa yaa((
burun ucun mu uzamıs gibi duruyo yoksa burnun mu temelli uzamıs gbi duruyo ayy bu pinokyo hikayesine döndü
Allah korusun ya
burun ucum uzamıs gibi gelio bna sanki
sisler oraya toplandıgı için galiba

al bendende o kadar ikimizinkide aynı ilerliyorsa dmeekki şişler oraya indi canım panik yapmayalm kalkıklık indi biraz bende ama şişler inerse yine kalkık gibi durur bence sıkıntı yapmayalm canım

al bendende o kadar ikimizinkide aynı ilerliyorsa dmeekki şişler oraya indi canım panik yapmayalm kalkıklık indi biraz bende ama şişler inerse yine kalkık gibi durur bence sıkıntı yapmayalm canım

insallah tatlım bnm ya dualar işte beya bi sıkıntı atlattık insallah bugünleride atlatıcaz Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…