kızlar burnumdan estetik olmak istiyorum bursada bu işi başarıyla yapan memnun kaldıgınız doktor var mı?
kızlar burnumdan estetik olmak istiyorum bursada bu işi başarıyla yapan memnun kaldıgınız doktor var mı?
arkadaşım ben geçen yıl Dr. Abdullah Etöz'e burun estetiği yaptırdım. hiç memnun kalmadım herşeyi senin tercihine göre değil de kafasına göre yapıyor sonrasında da hiç ilgilenmiyor sakın oranın önünden bile geçme derim sana tam olarak sana tavsiye edebileceğim bir doktor yok ben de araştırıyorum burnumu düzelttirmek için ama Ecna Estetik Merkezi ve doktoru Abdullah Etöz'e gitme. Ben pişmanım kimsenin de aynı duruma düşmesini istemem. Böyle bir siteyi yeni buldum. Bundan sonra güvendiğim bir doktor olursa burada paylaşacağım.
Bursada vedat menderes'e ameliyat oldum birlikte biriyle olduk ama bende sorun çıktı şuanda kızınki fıstık gibi oldu. benm kaş aramda bi şişme var cuma günü görüşecez kendisile nasıl olur bilmiyorum ama çok ilgili bi doktor tavsiye edebilirimde. sorun bende oldu ama bilmiyorm bendeki şansızlık olabilir. sen nerde oturuyosn
ben bursada Dr. Vedat menderes'e ameliyat oldum devlet hastanesi ama gayetde iyi bi doktor çok sevecan insanı rahatlatıyor. ama şuan için benim kaşımın arası filan şiş oda zamanla geçecekmiş. Aynı gün birlikte bi bayan arkdşda oldu onda öyle şişlikte yok çokda güzel oldu. tavsiye ederm
Doktorunuzdan memnun kaldınız mı ? Sizden detaylı bilgi alabilir miyim sakıncası yoksa ?
doktorum mükemmel ya canın sıkıldımı gel diyor:) yani ki bende çok fazla mükemmelliyetçiyim o yüzden her bişeyi dordm çok sabırlı gerçekten çokda iyi. şuan şişler burun ucuma indi uzamış gibi duruyor ama biliyorumki geçecek sorun yok yani:)
kuzucum aynı sorun bnde de var://
insallah o da gecicek burun ucu uzamıs gibi duruo nedense aynı sorunu yasayan varmı acaba
buarada burda da yakaladım seniiiii:)))
ya ben ayın 4ünde bi gidim doktoruma doktorum yine geçer dicek:)
cnm biz ne seyler atlattık buda gecicek insallah:))
doktoruna sorduktan sonra bnada yazarmısın peki cnm ya neden öyle bi görüntü oluyomus
doktoruma önceisndede sormştm canım bana demişti burun ucu kalkıklığın inecek kalkıklık indikten sonra ödemler burun ucuna gelicek bu sebeple sana uzamış görünebilr ama geçecek demişti:)
ama burun kalkıklığı inmesin amaa yaa((
burun ucun mu uzamıs gibi duruyo yoksa burnun mu temelli uzamıs gbi duruyo ayy bu pinokyo hikayesine döndü
Allah korusun ya
burun ucum uzamıs gibi gelio bna sanki
sisler oraya toplandıgı için galiba
al bendende o kadar ikimizinkide aynı ilerliyorsa dmeekki şişler oraya indi canım panik yapmayalmkalkıklık indi biraz bende ama şişler inerse yine kalkık gibi durur bence sıkıntı yapmayalm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?