Bursa da doğum için hastane..

heroprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
108
1
46
Bursa
MERHABA YENİ HAMİŞİM KIZLAR HASTANE VE DOKTOR ARIYORUM BURSADA TAVSİYE ETTİĞİNİZ DOKTOR VE HASTANELİR YAZARMISINZ

hayırlı olsun allah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin ben bahar hastanesinde güler hanıma gidiyorum çok güzel ilgileniyor ve bilgi veriyo bu doktoru düşünebilirsin :)

jimer aylin akşana gittim güzel iyi yaklastı acıklayıcı bilgi verdi folik asit yazdı sadece yalnız jimer cok pahalı medicabil nasıl kızlar ne kadar ücretleri

jimer aylin akşana gittim güzel iyi yaklastı acıklayıcı bilgi verdi folik asit yazdı sadece yalnız jimer cok pahalı medicabil nasıl kızlar ne kadar ücretleri

Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla dünyaya gelsin inşallah
Medicabili bilmiyorum ama jimerde doğum yapan ve yapacak olan tanıdıklarım var. Jimerden memnunlar, Aylin hanım da çok ilgili ve rahatlatıcı bir doktormuş. Epidural sezeryanla doğum yaptıracak tanıdığıma. Bana uzak olmasa ben de düşünürdüm kendisini.
Ben Yıldırım Doruk Hastanesindeki Gizem Yıldırım ve Medical Park'taki Özlem Oruç Şener'i tavsiye edebilirim. Ama doğum fiyatları hakkında bilgim yok maalesef

hayırlı olsun allah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin ben bahar hastanesinde güler hanıma gidiyorum çok güzel ilgileniyor ve bilgi veriyo bu doktoru düşünebilirsin :)

teşekkürler canım ... bahar hastanesinide düşünüyorum ama çok kalabalık oluyor.. peki ren tıp, esentepe, medicabil ve pembe mavi hakkında bilgisi olan varmı????

canım şuan bende doktor arayışı içerisindeyim bursadayım 9 haftalık hamişim 2 sene önce medikabil hastanesinde doğum yapmıştım ve hiç memnun kalmamıştım ama şuan nasıldır bilemiyorum bahar hastanesi benimde aklımda ama kalabalık diye kafamı da karıştırıyor Esentepe tıp merkezi hastane oldu orayada gitmiştim ve memnundum şuan demet hanım var orda demet hanımdan da memnun kalmıştım tavsiye ederim. bir de belki bakmışsındır ama bursa hamişleri topiğine bakarsan sana fikir olur

ben de kesinlikle yıldırım doruk gizem yıldırım derim.ilk doğumumu onda yaptım ikinciyi de orda düşünüyorum kesinlikle

ben de kesinlikle yıldırım doruk gizem yıldırım derim.ilk doğumumu onda yaptım ikinciyi de orda düşünüyorum kesinlikle
Gizem hanımla ilgili detaylı bilgi verebilir msin acaba?
Her aradığında ulaşabildin mi mesela? acil durumlarda fln görüşebildin mi kendisine? Normal doğum mu sezeryan mı oldu?
Kafana takılan konularda bilgilendirdi mi seni?

ewt zaten kartını veriyo hemen cep teli de var istediğinde arayabilirsin.her sorduğuna cvp veriyo.ben normal doğum yaptım çok rahattı

ewt zaten kartını veriyo hemen cep teli de var istediğinde arayabilirsin.her sorduğuna cvp veriyo.ben normal doğum yaptım çok rahattı
forumda bir arkadaş sağlık sorunu yaşadığı için acil olarak gitmiş ama gizem hanım çok yoğun olduğu için onunla görüşememiş, aynı hastanede başka bir doktora gitmiş. Bu da benim hiç hoşuma gitmedi açıkçası. Ben hamileliğimin başından sonuna kadar, doğumum da dahil, aynı doktoru isterim. Değişikliklerden hoşlanmam. Sen şanslıymışsın canım

Yildirim dorukta nuray boyar mukemmel bir doktor.gebelik takibimi yapiyo.ben memnunum.istedigim her an kendisine ulasabiliyorum

muayene ve doğum ücretlerini biliyo musuuz

Muayene sgk ile 45 lira hastanede yapilan tahliller ucretsiz(kan.idrar )10 gun sonra ucretsiz kontrol var.normal dogum 1300 sezeryan 1800 bunlar luks odalar.diger odalarda fiyat yariya dusuyo.bi terslik olmazsa pahali kisimda kalmayi dusunuyorum.ucuz odalarin oldugu yerde klima yok.teldrn giriyorum goremedim.ne kadarlik hamilesiniz

cevap için teşekkürler ben 11. haftamın içindeyim

Arkadaşlar merhaba
hastahane ararken lütfen bebek yoğun bakım ünitesinin olup olmadığınada bakın çünkü buradan birkaç kişinin özel hastanelerin bebek yoğun bakım ünitesi olmadığından hastane hastane gezdiklerini biliyorum.Bende Özer Kutlu'ya gidiyorum.Kendisi Bursa tüp bebek merkezinde başhekim doğuma Jimer' e gidiyormuş Jimerdeki ekibin çok iyi olduğunu ve bebek yoğun bakım ünitesinin yapıldığını bursa dada bir zübeydehanım da bir de jimer de çok iyi olduğunu söyledi.ben ilk doğumumu zübeydehanımda yaptım doktorum yine özer beydi ve orada çalışıyordu daha sonra emekli olmuş ve tüp bebek merkezinin başına geçmiş şuanki fiyatlar ise sezeryan doğumlar PEMBE-MAVİ 3000-3500 TL, MEDİKAL PARK 1750,00 TL ,ACIBADEM 9,500-10,000 TL-JİMER 4000-4500 TL İMİŞ benim bildiklerim bunlar nerden bilkiyorsun derseniz dördündede arka arkaya doğum yapan tanıdıkşlarım oldu

arkadaslar merhaba ben rentıp selim akgüne basladım 3 kez gittim ve cok memnun kaldım ayrıntılı inceliyor güzel bilgi veriyor büyük ihtimal doğumuda orda düşünüyorum selim akgüne giden varmı yada rentıpta doğum yapan yapmayı planlayan

Arkadaşlar 33+2 haftalık hamileyim. Gebeliğin başından beri rentıpta Songül Yapıcı hanıma gidiyorum. en son 2 hafta önce gittim ve bana güzelce randevu günü falan verdi. ancak bugün biraz sancım oldu acilen hastaneye gittim ve öğrendimki benim doktor hamileymiş ve doğum iznine çıkmış. zayıf bir kadındı ne eşim ne ben anlamadık. hadi biz körüz. doktorun bunu söylemesi gerekmez mi. herkes sır gibi sakladı sırf ayrıca bugün mecburen selim beye aktardılar. kendisi iyi bir doktor ve onun sayesinde bebeği ilk kez 3 boyutlu gördük. çünkü onda olan teknoloji Songül hanımda yoktu. bu nasıl bir hastahane politikası anlamadım. iki doktor arası böyle olanak farkı olur mu. ayrıca hastalardan resmen sır gibi saklanmış kadının doğum yapacağı. yani kısacası selim bey iyi de. benim rentıpa zerre güvenim kalmadı bu saatten sonra ne yapacağım bilmiyorum

üzüldüm bu durum için ben gecen carsamba gittiğimde gördüm songül hanımı (onun odasına girdi doktor hnm dediler) ordan anladım gayet şişti karnı. selim bey daha iyi bence devam et selim beye ama söylemeleri gerekiyordu tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…