- Konu Sahibi heroprenses
-
ne ben ne eşim fark etmedik. ama fark etmediğimizde belliydi. doğuma gelecek gibi konuşuyordu. resmen kandırıldık. selim beyden ben de memnun kaldım ama bugüne kadar geçirdiğim zamana yazık. çok moralim bozuldu. hem bebeğimin bir üç boyutlu resmini bile yok. halbuki ben hatıra diye saklamak isterdim. yani nasıl bir haksızlığa uğramışım aylardır. zaten erken doğum riskim de var. doğuma bu kadar az kalmasa kesinlikle rentıpın kapısından geçmem. ama bu saatten sonra kime gidilir.
Devam edeceğim zaten. doğumu normal düşünüyorum hatta çok istiyorum. ama daha dönmedi benim tembel. bol bol su iç dedi doktor ama dönmezse de ne yapalım sezeryan olur artık. sağlıklı olsun da. haber veririm mutlaka. ben de tavsiye üzerine gelmiştim. gerçi arkadaşımın doktoru dışarıdan bir doktordu ama hastaneden çok memnun kalmıştı. inşallah bizimkilerde sorunsuz doğarlar :)
valla kiminin daha hastaneye gidemeden 5-6 cm açılıyormuş. öyle olursa tamamen normal isterim ama 4 cm açılana kadar zaten epidural yapmıyorlar. 4 cm olana kadar da çok sancı çekmişsem tabiki epidural (Yüzyılın icadı :) ). Ben etrafımda epidural nedeniyle sorun yaşayan hiç görmedim. süper bi şey. sancısız normal normal doğurdular. ama şu bir gerçek bol bol yürü normal doğumu en çok kolaylaştıran şey o. Bi de ben yapmadım ama acıbademe giden bir arkadaşıma orda eğitim vermişler. kegel hareketleri diye hareketler varmış. internette var. onlar da doğum için faydalıymış.
kızlar bende 6 haftalığım bugün ziya çetine gittim ultrasonu falan çok güzel kendiside gayet herşeyi açıkladı anlattı 2 hafta sonra kontrole çağırdı istediğin hastanede doğum yaptırırm dedi muayene 100 tl kontrol zaten ücretsiz beğendim ben birde kendinin 27 yıl deneyimi olduğunu okumuştum nette ama çok genç gösteriyor bilemedim vallahiarkadaslar merhaba ben rentıp selim akgüne basladım 3 kez gittim ve cok memnun kaldım ayrıntılı inceliyor güzel bilgi veriyor büyük ihtimal doğumuda orda düşünüyorum selim akgüne giden varmı yada rentıpta doğum yapan yapmayı planlayan
kızlar bende 6 haftalığım bugün ziya çetine gittim ultrasonu falan çok güzel kendiside gayet herşeyi açıkladı anlattı 2 hafta sonra kontrole çağırdı istediğin hastanede doğum yaptırırm dedi muayene 100 tl kontrol zaten ücretsiz beğendim ben birde kendinin 27 yıl deneyimi olduğunu okumuştum nette ama çok genç gösteriyor bilemedim vallahi
birde doruk çekirge evrim hanıma randevu aldım onunla bir görüşeceğim bakalım hangisi içime sinerse
ablamda rentıpta selim akgüne gidiyor 10 eylül gibi sezeryan ile olacak bebişimiz bende yanında olucam tabi .bildiklerimi gördüklerimi yazarım selim beyden çok memnun ilk çocuğunuda selim bey yapmıştı ben gitmeyi düşünmüyorum ama. sanki biraz sezeryan yanlısı gibi geliyor bana ben normal istiyorumdaaaa......
canım yorumların için teşekkürler ben selim beye devam ediyorum 18. hafta oluyo bile ama bu dediğine cok takıldım bende normal istiyorum doktordan da memnunum normal yapmıomu yani ben epidural normal istiyodum oysaki ablana neden sezeryan demiş . bidahaki gittiğimde detaylı konusucam bu konuyu aylar geciyor hayırlısı artık...
bide cekirge dorukta doğum fiyatı nasıl sgk lıya
valla bu konuda tecrubeli olunca yazmadan duramadım
1) bahar hastanesi ki devlet hastanesinden farkı kalmadı artık bnce bi çok yakınım orda yaptı ve hiç memnun kalmadı sancılı sancılı doktor ayagına kadar cağırıyordu ayrıca 2gun beklettiler acılma olmayınca sezeryan istedi kız 1gun daha beklemeden sezeryana alırlarsa sgk karşılamaz dediler ve baya yuklu bi fatura çıkarttılar ayrıca kim nöbetçiyse gece o doğuma alıyor ayrıca her doktorun doğum için gunleri var buda yeni olmuş dogum içi gittiğinizde ogunku doktor doğum yaptırıyor yani özele gitmenin bi mantıgı kalmıyor ayrıca istediğin zaman ulaşamıyorsun
2)dorugun tum doktorları çok alakalı ben gitmedim kadın doğum için ama güray soyadlı birine arkadaşım gidiyor çok memnun 2 cocugunda da ona gitti
3) ben dr gulin okana gidiyorum 3 sene önce doğum yaptım annemin doktoruydy tatlı dili benide çekti diyeyim önceden jımerde bashekimdi şu anda özel muaynehanesi var kukurtlude ayda bi ücret alıyor öyle çok deil 2 haftada bi gidiyorsunuz ayrıca 3 boyutlu ultrasona koyuyor her sefer baska hastanelerde bu eksra ayda 2 sefer kontrole çarıyo ayrıca dogumu bahar hastanesinde yaptırıyor tecrubeli bi doktor daha önce ssk daydı sonra jımerde ortaktı şimdi kendi muaynehanesinde bakıyor ama çok rahatlattı beni hiç korkutmadı harika bi doktor dogumda öyle pahalı deildi 2,5 sene önce 750 verdik herşey dahil dorukta oldugundan bi kısmını sgk karşılıyor
bu arada jımerde jale hanım vardı ona da gitmiştim oda iyi bi doktor ayrıca pembe mavide nilgun hanımda ıyı ama fiyatları baya ucuk nerden biliyorsun diceksiniz bunların hepsini walla çok arastırdım ve cevremden gördum diyelim..... uzun oldu ama:)
selam canım bende bi türlü doktora karar veremeyenlerdenim. bahar hastanesi hem uygun olduğu için hemde bayan doktor seçeneği için düşündüğüm bi hastaneydi ama bu olumsuz yorumlar beni soğuttu. zaten doktorlarını araştırdım çokta tecrübeli değiller. gülin okanı bende duymuştum ama nerede olduğunu bilmiyorum. doğumu baharda yaptırıyo yazmışsın ama doruk hastanesinin fiyatını vermişsin. bi yanlışlıkmı oldu acaba . benim bebişim tüp bebek olduğu için biraz fazla fazla hassas davranıyorum galiba. bana yardımcı olursan sevinirim. doktorsuzluktan daha bebişimin cinsiyetini bile öğrenemedim :)
esenepe tıp merkezi nasıl arkadaşalr? yoğun bakım ünitesi var mı? giriş ücreti? doğum? yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?