- Konu Sahibi heroprenses
-
Benim bir arkaşım yaklaşık 10 gün önce Doruk Yıldırım Hastanesinde normal doğum yaptı 1.200TL ödemişler. Güzel bir hastane yeni doğan yoğun bakımı da var.
esenepe tıp merkezi nasıl arkadaşalr? yoğun bakım ünitesi var mı? giriş ücreti? doğum? yardımcı olur musunuz
evet arkadaslar nasıl gidiyor
MERHABALAR;
Ben siteye yeni katıldım ve Bursa'yada geleli 2 sene oluyor şuan hamileyim 24 hafta 6 günlük. Bahar Hastanesi Dr. Gönül Hanıma gidiyorum kendisinden memnunum yalnız sormak istediğim bir şey var. Daha önce burada doğum yapan arkadaşlar hastane doğum sonrasında ne gibi hizmetler sunuyor memnun kaldınız mı? Bebek için kıyafet anne için kıyafet odaların durumu nedir? Gerçi bunu doktorumada soracağım ama gidene kadar merakımı gidermek ve ona göre eksiklerimi tamamlamak istiyorum. Şimdiden cevap veren arkadaşlarıma teşekkür ederim.
kızlarr ben de doğumumu bursada yapcam şu an il dışındayım aralıkta gelcem ama ben zübeyde hanımda doğum yapmayı düşünüyorum doğum hastenesi sonuçta daha iyi olacağını düşünüyorum. var mı zübeyde hanıma giden ya da doğum yapan bazı sorularım olacaktı daaaa
yengem orda yaptı bildiğim bişeyse cevaplarım sor sen
ayy çok sevinirim canım.. merak ettiğim ilk şey yengenin doktoru kimdi memnun muydu?? bi de bebek doğunca annenn yanında mı kalıyo yoksa ayrı bi odada mı tutuyolar bebeği??sezeryan olduysa hastanede kaç gün tutuyolar???
ilk doğumunu sezeryan olarak sühendan benderli yapmıştı yine zübeydede 7 yıl arada sonra yıne hamile kaldı ve aynı doktor aynı hastaneye gitti kontrollerini sühendan hanım yaptı ama son ayında suyu geldiği için acilden sezeryana alındı sühendan hanım girmedi Ali satır girdi ama onanda çok memnun kaldı. bebeği odaya getirmeye gelince bebek problemlı doğduğu için odaya gelmedı kuıvezde kaldı 10 gün kadar ama eğer normal doğum olursa bebek senınle bırlıkte odaya geliyor ve 1 gün kalıyosunuz hastanede hatta akşam doğum yaptıysan sabah çıkıyosun sezeryan olursada bebek yine odaya geliyor senden once refakatçıya teslim ediliyor seni ayılınca getiriyolar odaya ve 2 gün kalıyosun
MERHABALAR;
Ben siteye yeni katıldım ve Bursa'yada geleli 2 sene oluyor şuan hamileyim 24 hafta 6 günlük. Bahar Hastanesi Dr. Gönül Hanıma gidiyorum kendisinden memnunum yalnız sormak istediğim bir şey var. Daha önce burada doğum yapan arkadaşlar hastane doğum sonrasında ne gibi hizmetler sunuyor memnun kaldınız mı? Bebek için kıyafet anne için kıyafet odaların durumu nedir? Gerçi bunu doktorumada soracağım ama gidene kadar merakımı gidermek ve ona göre eksiklerimi tamamlamak istiyorum. Şimdiden cevap veren arkadaşlarıma teşekkür ederim.
canım cevap verıldımı bılmıorum ama ben baharda dogum yaptım hılal hanımda eltım gonul hanımda doğum yaptı bana elbıse verdıler gıttıgım gıbı oğlumada dogunca oranın kıyafetlerını gıydırdıler canta werdıler oğluma battanıye cantada baska seylerde wardı antıbakteriyel sabun gibi ben cok memnun kaldım eltımde
canım çok teşekkür ederim kimse cevap vermemişti bende gönül hanıma gidiyorum bahar hastanesinde orayada devam edeceğim kısmetse :)
Canım ben martta doğum yaptım medicabilde çok çok memnun kaldım.Muayeneye gittiğimde de kalabalık falan olmuyordu beklemiyordum kapıda saatlerce. Normal doğum yapmıştım 1000 tl ödemiştik. Bütçeniz nedir bilmiyorum ama tavsiye ederim. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, hamileliğin de tadını çıkarın bütün gün uyuyun :)jimer aylin akşana gittim güzel iyi yaklastı acıklayıcı bilgi verdi folik asit yazdı sadece yalnız jimer cok pahalı medicabil nasıl kızlar ne kadar ücretleri
Canım ben martta doğum yaptım medicabilde çok çok memnun kaldım.Muayeneye gittiğimde de kalabalık falan olmuyordu beklemiyordum kapıda saatlerce. Normal doğum yapmıştım 1000 tl ödemiştik. Bütçeniz nedir bilmiyorum ama tavsiye ederim. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, hamileliğin de tadını çıkarın bütün gün uyuyun :)
Bildiğimiz normal canımteşekkürler brc ilk hamile kaldıgımda acmıstım bu konuyu şimdi 24 haftalıgım ve jimerden rentıp selim beye gectim şimdilik iyi gidiyor duymuslugun varmı seninde medicabilide düşünmüştüm zuhal hanmı o izindeydi bende rentıpa basladım devam ediyorum sizin doktor kimdi ve epidural normal mi yaptınız yoksa bildiğimz normalmi
Bildiğimiz normal canımben normal doğumda bile ıkınmayı doğru düzgün başaramadım epidurali hiç yapamazdım heralde. Doktorum Nihat beydi ozmn Zuhal hnm yoktu ama Nihat bey de çok iyi bi doktor onunla devam ettim ztn. Eğer doktorun içine sindiyse devam et bence ztn yolun yarısını geçmişsin. Bir avazda inş. :)
bitek ilk testlerimi devlet hast.de yaptırmıştım diğerlerinin hepsini medicabilde yaptırdım.Şeker yüklemesini tam hatırlamıyorum ne kadar verdim ama bi 18 tl vermiştim detaylı ultrason muydu şeker yüklemesimiydi hatırlamıyorum. Hatırlamadığıma göre de ya para vermedim ya da oldukça düşük bi fiyattı yoksa hatırlardımamin inşallah sağolbişey sorucam peki bütün testlerini medicabildemi yaptırdın şeker yüklemesini falan ücretleri ne kadrdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?