G gulsaf Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2013 264 22 38 35 16 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gulsaf #1 boydan elbise ve etek diktirmek istiyorum lakin uygun fiyata ve eli bu işe yatkın gerçekten işini güzel yapan bir terzi bulamadım..sizin tecrübelerinize dayanan Bursa da bildiğiniz terziler varmıı arkadaslar..?
boydan elbise ve etek diktirmek istiyorum lakin uygun fiyata ve eli bu işe yatkın gerçekten işini güzel yapan bir terzi bulamadım..sizin tecrübelerinize dayanan Bursa da bildiğiniz terziler varmıı arkadaslar..?
F fatma752014 Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2014 5 0 1 49 18 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gulsaf #2 TUZPAZARI NDA MEHİTA GELİNLİK ABİYE DİYE BİR MODA EVİ VAR.ORAI TAVSİYE EDEBİLİRİM.
zeyzey3428 Olduğu kadar, olmadığı kader. Kayıtlı Üye 6 Haziran 2014 6.484 3.431 198 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gulsaf #3 Hala bu tip bi yer arıyorsan. Alya butiğin dikimi bursada yapılıyor. Sana orayı öneririm hem süper fiyatları var hemde yılların tecrübesi var
Hala bu tip bi yer arıyorsan. Alya butiğin dikimi bursada yapılıyor. Sana orayı öneririm hem süper fiyatları var hemde yılların tecrübesi var
D Dearly Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2017 11 1 1 33 4 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi gulsaf #4 zeyzey3428 .!.: Hala bu tip bi yer arıyorsan. Alya butiğin dikimi bursada yapılıyor. Sana orayı öneririm hem süper fiyatları var hemde yılların tecrübesi var Genişletmek için tıkla... Merhaba. Bana önerebilirsin çok ihtiyacım var şuan:))
zeyzey3428 .!.: Hala bu tip bi yer arıyorsan. Alya butiğin dikimi bursada yapılıyor. Sana orayı öneririm hem süper fiyatları var hemde yılların tecrübesi var Genişletmek için tıkla... Merhaba. Bana önerebilirsin çok ihtiyacım var şuan:))