Bursa da Satılık Gonal-f 450

arkasiyarin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
448
57
123
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle bu yolda çaba harcayan tedavi gören herkes umarım bir an evvel dileklerine kavuşur.
Doktorum iğne mi değiştirdiği için 1 Adet Gonal-F 450 lik iğne elimde kaldı. Bursa da yaşıyorum. Yarı fiyatına vereceğim. İnşallah bir faydam olur.

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle bu yolda çaba harcayan tedavi gören herkes umarım bir an evvel dileklerine kavuşur.
Doktorum iğne mi değiştirdiği için 1 Adet Gonal-F 450 lik iğne elimde kaldı. Bursa da yaşıyorum. Yarı fiyatına vereceğim. İnşallah bir faydam olur.

özelden detayları görüşebiliriz.

arkadaşlar 125 liraya veriyorum ilacı.

Merhaba ilanınız hala güncelmi acaba

yanlız bi kaç sorum olacak ne şekilde sakladığınız ve son kullma tarihleri nedir ve son tutar ne olur acaba

ilaç fazlaydı eczaneden almadım sadece rapor geçerliliğini kaybetmesin diye parasını ödedim. yani satılırsa eczaneye 1 gün önce söyleyeceğim getirecekler. son kullanma tarihi falan hepsi yeni olacak. tutar da 125 lira arkadaşım. size ne zamana lazım?

gnalf 450
Merhaba arkadaslar benim elimde de biten tedavimden kalan acilmamis 2 kutu gonalf 450 2kutu cetrodite 1 kutu da menagon var. En azindan birine yarasin raporlu olarakk aldigim fiyattan verebilirim. Buradan mesaj gonderebilisiniz.

gnalf 450
Merhaba arkadaslar benim elimde de biten tedavimden kalan acilmamis 2 kutu gonalf 450 2kutu cetrodite 1 kutu da menagon var. En azindan birine yarasin raporlu olarakk aldigim fiyattan verebilirim. Buradan mesaj gonderebilisiniz.

Merhaba ilaçlar hala elinizde mi ben gonal-f ve menagonu alabilirim hala elinizdeyse eğer ama son kullanma tarihleri nedir ?

Back
X