- 19 Ağustos 2020
- 5
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi Ellffiiddaa
Herkese merhaba ,Bursa da tüp bebek yaptıran ve memnun kalan varsa önerilerini benimle paylaşabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Jinemede sakın gitme kim gittiyse para tuzağı dediler ben de muayeneye gittim para para para tek konuştuğu paraydı prof dr şahin zeteroğlu, mehmet aral atalay ve gürkan uncu iyi giden sonuç alan memnun olan çok ben kuzenimi istanbula yönlendirdim çok memnun kaldı cem çelikti doktoru ama bursada sadece bu doktorlar iyi diye duymuştum
İlk denememi pembe mavide yaptım maalesef negatif oldu. Şuan Jimer Suat Hazer’de yaptırdım transfer oldum geçen hafta. Henüz sonuç alamadım ama doktorumdan memnunum eğer olmazsada dondurulmuş embriyolarla devam ederim aynı merkezde. Bende Bahçeciden Cem Çelikle görüştüm daha önce çok isterdim kendisinde tedavi olmak ama pandemi dolayısıyla gidemedim mecburen Bursa’da başladım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.![]()
Yok benim olmadı benim tek yumurtalığım alındı kistten dolayı para tuzağı olan doktorlar ve jinemed hemen tüp bebek dedi ama ben kendiliğimden hamile kaldım öyle bir psikolojiye sokuyolar ki ağlayarak çıkıyosun jinemedten tüp bebekten başka çaren yok gibi sadece ödeme şekillerini konuştuğun bi yer ama dediğim doktorları araştır derim bunlar iyiler inşallah memnun kalırsınTeşekkür ederim yorumunuz için, bende jinemedi duydum ama emin olamamıştım , güvenilir bir yer olsun istiyor insan söylediğiniz doktorları araştıracağım ,sizin bu konuda bir tecrübeniz oldu mu ?
Bursa da açıldı bahçeciİlk denememi pembe mavide yaptım maalesef negatif oldu. Şuan Jimer Suat Hazer’de yaptırdım transfer oldum geçen hafta. Henüz sonuç alamadım ama doktorumdan memnunum eğer olmazsada dondurulmuş embriyolarla devam ederim aynı merkezde. Bende Bahçeciden Cem Çelikle görüştüm daha önce çok isterdim kendisinde tedavi olmak ama pandemi dolayısıyla gidemedim mecburen Bursa’da başladım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.![]()
Bursa da açıldı bahçeci
Ben de Bursa’da tedavi göreceğim Araştırma yapıyorum. Acıbadem Şahin bey Jimerde Suat ve Aral bey bir de Osman Develioğluna iyi dediler. Yalnız ben önce aşılama denemek istiyorum tutmazsa ardından tüp düşünüyoruz, yani şimdilik fikrimiz bu yöndekonuyu takipteyim
![]()
Bu ne güzel haber canım sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah.Jimer Suat Beyde yaptırdım tüp bebeği bugün pozitif sonuç aldım. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla olursun tedavini pozitif görürsün canım![]()
Kaçıncı gün embriyosuydu kaç tane konuldu canım? Doktorundan memnun musun nasıl birisi? Biz hastalar biraz bilgi almak istiyoruz bazılarından kerpetenle laf alıyorsun malum.Jimer Suat Beyde yaptırdım tüp bebeği bugün pozitif sonuç aldım. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla olursun tedavini pozitif görürsün canım![]()
Oy cnm doktorum benim Mehmet aral atalayBen de Bursa’da tedavi göreceğim Araştırma yapıyorum. Acıbadem Şahin bey Jimerde Suat ve Aral bey bir de Osman Develioğluna iyi dediler. Yalnız ben önce aşılama denemek istiyorum tutmazsa ardından tüp düşünüyoruz, yani şimdilik fikrimiz bu yöndekonuyu takipteyim
![]()
Hem özelde hem hastanede mi çalışıyor o? Resminden çok sevimli Güler yüzlü bir doktora benziyorOy cnm doktorum benim Mehmet aral atalaytedaviyle hamile kaldım cok memnunum cok ilgili cok tecrubeli bi doktor. Ne sorarsan herşeyi acik acik anlatır cok ilgilenir özellikle ozel muayenesinde. Jimerde yoğun oluyo genelde
Kaçıncı gün embriyosuydu kaç tane konuldu canım? Doktorundan memnun musun nasıl birisi? Biz hastalar biraz bilgi almak istiyoruz bazılarından kerpetenle laf alıyorsun malum.o cins biri değildir umarım
Hadi ya öyle mi5. Gün embriyosu bir tane konuldu canım. Doktorumdan memnunum ama ne yazık ki Suat Beyde sormadan pek bişey anlatmıyorAllahtan çenem çok düşük herşeyi soruyorum.
Sen de bıktın beni hep Bursa başlıklarında görmekten değil miOy cnm doktorum benim Mehmet aral atalaytedaviyle hamile kaldım cok memnunum cok ilgili cok tecrubeli bi doktor. Ne sorarsan herşeyi acik acik anlatır cok ilgilenir özellikle ozel muayenesinde. Jimerde yoğun oluyo genelde
Hem özelde jimerde hem muayenede çalışıyo cnm. Evet öyle biri. Biraz canlı yayınlarını falan incele bak sosyal medyadan icine sinerse git. Ama jimere değil ozel muayenesine git jimerde cok yoğun oluyoHem özelde hem hastanede mi çalışıyor o? Resminden çok sevimli Güler yüzlü bir doktora benziyor![]()
Yok cnm olur mi oyle şey. Asil millet benden bikicak her bursa kadin doğum başlığında aral hocayi övüyorumSen de bıktın beni hep Bursa başlıklarında görmekten değil mibi gitse de doktorun birine şu kız artık kurtulsak diyor musun itiraf et?
![]()
Evet canım çok sevdiğin belli hep yazıyorsun görüyorumYok cnm olur mi oyle şey. Asil millet benden bikicak her bursa kadin doğum başlığında aral hocayi övüyorumama cidden Allah bin kere razı olsun cok sevdim ben hep dua ediyorum iyiki tanıdım